kazanmak benim hiç işime yaramadı resmen kazansamda kaybetsemde 5.yim ama maçtan acayip zevk aldım çok gerçekçi bir maçtı fenerist
gelde maçımızı yapalım müsaitsen??
ben yarın yazlığa gidiyorum ertug ile herhalde yapamıcaz bu durumda ne olur bilemiyorum olurda berabere sayılırsa şimdiden şampiyonluğunu tebrik ederim hinolma dostum
@byzantium ara ara pcye bakıyorum ama ps3 e gelemiyorum maalesef yarın yaparız maçımız artık.
@shithappens dostum o iş öyle olmaz ya. siz bu gece yapamaz mısınız? pmleşseniz ertug belki gelebilir durumu öğrenince. yoksa maç oynanana kadar ben kabul etmem hükmen şampiyonluğu çünkü sana haksızlık olur. tamam çok önemli bir mesele değil ama yine de onca zaman ayırdık sonuçta bir emek var.
bence sen oynayamazsan ertug nun da vakti olursa ki olur bence ertug hükmen alır gibi geliyor bana
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
bence sen oynayamazsan ertug nun da vakti olursa ki olur bence ertug hükmen alır gibi geliyor bana
orası çok sorun değil bunca zamanda ben beklemiştim bugün seni psn'de 1 saat fazladan beklediğim gibi
ben gece psn'deyim ertug gelirse yaparız gelmezse yapamıcaz malesef bu durumda hükmen sayılabilirim sorun değil hinolma beni 2 maçtada yendi o yüzden sonuna kadar helal olsun
tabii...
Boş yer olursa ben girebilirim Hergün online olabilirim
psn'e giriyorum şimdi umarım ertug'da girer
valla son anda yakaladım seni hele şükür anca 1:45 gibi girebildim, zaten koşturmacadan bu sezon özellikle 2. yarı pek bişey anlıyamadım maçlardan :)
benfica 2-3 udinese teşekkürler..
şampiyon benfica gözüyle bakılırken yarıştan çekildi ve udinese mi porstmouth mu soruları geliyor akıllara
bence porstmouth olur westham dan puan kaybetmemeli
bitsede maçlar yeni sezon başlasa artık
Lazio nun maçlar bitti,güncellenmemiş henüz
benim eksik maçım yok yav şampiyonum ben ertuga ve byzantiuma teşekkürlerimi sunuyorum son maç performaslarından dolayı shit happensa da teşekkür ediyorum güzel sözlerinden dolayı ama en çok da kharonya ya teşekkür ediyorum. gol krallığı kart vs. gibi ince ayrıntılar dahil türlü iş ile uğraştı.ligi organize etti, lige iyi oyuncular ekledi her şeyiyle güzel bir lig yönetti. (oscar konuşması gibi oldu idare edin ) bir daha ki sezon da katılmayı düşünüyorum lige ama takımların türüne göre kararım değişebilir. yine böyle oyuncuların değil oyunun öne çıktığı düzeyde takımlarla oluşursa çok daha zevkli olur bence.
ertug la kupa maçımız kaldı, yarım saate psn de olurum olmadı gece yaparız lig de tamamen bitmiş olur
ooo ne demek ben kesin 5.ydim ama bu maçı kazanırsam sende şampiyon olursan şampiyonlar ligine bir sevinç ile girer aklını toparlayamazsın sevinç içinde kalırsın diye yendim
tebriklerhakkeden aldı
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
ooo ne demek ben kesin 5.ydim ama bu maçı kazanırsam sende şampiyon olursan şampiyonlar ligine bir sevinç ile girer aklını toparlayamazsın sevinç içinde kalırsın diye yendim
tebriklerhakkeden aldı
teşekkürler sevinmeme gerek yok elemen için bu ara çok formsuzum sanmıyorum ki turu geçeyim cl' de ama kupayı da almak istiyorum bu ligde, bakalım...
formla alakası yok bence bu maçların bazen şanslada oluyor bi bakmışım top önüme çabalamadan düşmüş koşup atıyorum sonrada bazende uğraşsam olmaz önemli olan maçın 2.yarısıdır bence,
bu arada ne zaman girersin psn e
tabii şans da var işin içinde ama oynayınca görürsün ben hakikaten formsuzum fb-efes maçı var canım ailem var, ben ancak gece yarısı girerim ya da yarın finalim yok evde olurum bir süre o zaman da olur.
şu an psn'deyim, bu gece ara ara giricem hep psn'e zaten :)
arkadaşlar lig çok boşlandı bir toparlansakta 2. sezona başlasak
arkadaşlar ben şu an hala antalyadayım we çok yoğunum..Nete bile ancak girebildim..yarın yada cuma istanbulda olurum we yeni sezonla ilgili hazırlıklara başlarız...Maçlara we puan durumuna bakamadım..Ama sanırsam hinolma şampiyon olmuş..Eğer öyleyse tebrik ederim..kupasını istanbula döndüğümde kendisine teslim edeceğim