Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    holoskox2 delgado lazionun golü pandev

benimde maçalrım bitti

gelecek sezon nezaman başlayacak yazın yapılacaksa ben yazlıkta olacam internet yok orda kış sezonuna yetişirim okulların açilmasıyla yeni sezona giriş yaparım
  • pokersurat, elninoxx şu an psndeyim belli bi süre, olmazsa gece 23.30 gibi gelmeye çalışcam ama gece bol bol müsaitim...
  • porto 0 - 1 dortmund

arkadaş kendi kalesine kötü bir gol attı. teşekkürler güzel maçtı şanssızdır biraz ama sağlık olsun.
  • porto 0-1 dortmund
    Boylece maclarım bitti.önccelikle ligdeki emeklerinden dolayı kharanyo hocama tesekkurler.ayrıca ligdeki arkadaslarıma da tsk ederim.bir sonraki ligde de aranızda olmayı dilerim.saygılar sevgiler...
  • 1 saattir psn'deyim ertug-tr seninle karşılaşamadık ama 23,30 gibi tekrar giricem sanada uyarsa kesin yapalım...

byzantium sana ulaşamadım pm attım dünden beride online olmamışsın müsait olursan en azından ne zaman yapıcağımız hakkında zaman sölersen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shit happens -- 7 Haziran 2009; 19:34:28 >
  • psn'deyim arkadaşlar nerdesiniz ???
  • 8 dk önce çıkmışsın psndeyim bende şimdi :)
  • ben akşam girdiğimde 36dk önce çıktı gözüküyordu 1 saat durdum çıktım ben...son gün bittiyse hükmen yazılsın bari yeni sezona geçelim bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

ben akşam girdiğimde 36dk önce çıktı gözüküyordu 1 saat durdum çıktım ben...son gün bittiyse hükmen yazılsın bari yeni sezona geçelim bence.

hocam ben bütün gün burdaydım ama girmedin hiç aynı şekilde geçen günde öle yatman gerektiğini söyledin..

psn'e girdiğinde buraya yazar yada pm atarsan güzel olur böylelikle anlayabiliriz girmiş olduğunu
  • yok ben girdim 3 saat kadar önce ps3 ü bir dahaki açtıgında gözükür benim şukadar saat önce girdiğim.ama haklısın tabi psn deyim diye yazarsak daha kolay olur ama aklıma gelmedi fifa oynarken.az maç kaldıysa hepsine hükmen falan verelim yeni ye geçelim bence.

ve de elnminox yarın öğlen müsaitsen yapalım evde olucam ben
  • 2 gibi musait olurum uyarmi sana ???
  • tmm saat tam 2 de psn de olurum
  • Dostlar 2 maçım kaldı ama hükmen mağlubiyetlere de razıyım. Yeni ligin önündeki engel olmak istemem...

Yak hayır ille de bağlanalım, ben sana 3' ten fazla atarım diyen olursa (ertug-TR & elninoxx) bu akşam müsaitim beklerim

Kharonya dostum çok güzel bir organizasyondu... Hakkın ödenmez tekrar tekrar teşekkürler.

Yeni sezonda West Ham olmazsam katılmak isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowSword

Dostlar 2 maçım kaldı ama hükmen mağlubiyetlere de razıyım. Yeni ligin önündeki engel olmak istemem...

Yak hayır ille de bağlanalım, ben sana 3' ten fazla atarım diyen olursa (ertug-TR & elninoxx) bu akşam müsaitim beklerim

Kharonya dostum çok güzel bir organizasyondu... Hakkın ödenmez tekrar tekrar teşekkürler.

Yeni sezonda West Ham olmazsam katılmak isterim

dostum bi yanlışın var seninle maçımızı yaptık maçımız yok

• quote:

tmm saat tam 2 de psn de olurum

byzantium ben psn'deyim bekliyorum seni
  • quote:

az maç kaldıysa hepsine hükmen falan verelim yeni ye geçelim bence.

hükmen olur mu yav ??? şampiyonluk var işin ucunda iki maçı da berabere bitirirse benfica şampiyon benim. ona göre oynayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 8 Haziran 2009; 14:44:30 >

• quote:

tmm saat tam 2 de psn de olurum

1 saat bekledim ama anca 3'te girebildin işin vardı herhalde.. bağlanamadık gün içerisinde tekrar girebilirmiyim bilmiyorum işlerim yoğun..

daha önce girebilseydin iyi olurdu....
  • psn'i açıyom birazdan... bekliyom bu sefer tutturacaz inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 8 Haziran 2009; 17:04:24 >
  • maç sona erdi

psg 3-0 benfica

goller:

2 hoarau

1 rothen

güzel maçtı

böylece 53 puanla 5.tamamladım galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 8 Haziran 2009; 22:46:42 >
  • quote:

maç sona erdi

psg 3-0 benfica

goller:

2 hoarau

1 rothen

güzel maçtı

böylece 53 puanla 5.tamamladım galiba...

şimdi süper bir final olacak udinese-benfica maçı tabi yapılmadıysa. ertug a güveniyorum
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.