Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@kharonya,

benle beraber 2 arkadaşım daha var maçlarını kesin yapacak olan ve ligde katılmak isteyen..uefa cup'tan bakabilirsin ben bitirdim, onlarda rakiplerini bekliyor..yani maç kaçırmazlar ne dersin ?
  • benim ligi almam için benficanın iki maçını da kazanmaması gerekiyor. bunun da olacağını pek sanmıyorum ama kupada şansım var
    10 dakikaya psn de olurum maçım olan arkadaşlar da müsaitse buyursunlar.özellikle fb yi bekliyorum kupa maçımız da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hinolma

benim ligi almam için benficanın iki maçını da kazanmaması gerekiyor. bunun da olacağını pek sanmıyorum ama kupada şansım var
    10 dakikaya psn de olurum maçım olan arkadaşlar da müsaitse buyursunlar.özellikle fb yi bekliyorum kupa maçımız da var.

dostum akşam 9 gibi PSN de olcam eksik maçımızı yapalım bizde
  • quote:

benim ligi almam için benficanın iki maçını da kazanmaması gerekiyor. bunun da olacağını pek sanmıyorum ama kupada şansım var

Şu an işyerinden sesleniyorum.Akşam 21:00 den 23:00 -23 : 30 a kadar psnde olacağım bi aksilik olmazsa.
    Hem lig hem kupa maçımız var.
  • Lazio 3 - Celtic 1

Rocchi, Brocchi, Ledesma

McGeady
  • eksik varsa geleyim aksatmam gece 11.00 dan sonra müsaitim sorun olmazsa boş yerlerden birine beni monte edebilirsiniz tabi boş yer varsa
  • portsmouth 3-1 lazio

2* crouch, utaka - ?

fb gs ile maçlarım var 9.30 - 10 gibi gelmeye çalışırım
  • yss34 Porto bana pm yada burdan msj atarsın yaparız maçımızı.
  • sampdoria 3 -newcastle 4 harbiden süper maçtı goller 2martens bir kendi kaleme diğerini hatırlayamadım benim gollerde 3pazzini olması lazım ama emin değilim cassanoda olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

yss34 Porto bana pm yada burdan msj atarsın yaparız maçımızı.

aslında gunde 2 ser finalim oldugu icin bu hafta yukkarıda yazdıgım gibi sizlerden talep bekledim.su saatte gel yapalım derseniz ben ona gore gelcektım.yarım saatte yapıp cıkıcaktım.nete bile pcden giremiyorum sadece pm var mı diye telden giriyorum.ancak bu aksam malesef yine yarın 2 tane olması sebebiyle ve saatin 9 olması sebebiyle gelecek durumda degilim
    Yarın 7 8 gibi yapalım musaitsen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 4 Haziran 2009; 21:10:20 >
  • quote:

portsmouth 3-1 lazio

2* crouch, utaka - ?

Psndeyim. Bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

quote:

aslında gunde 2 ser finalim oldugu icin bu hafta yukkarıda yazdıgım gibi sizlerden talep bekledim.su saatte gel yapalım derseniz ben ona gore gelcektım.yarım saatte yapıp cıkıcaktım.nete bile pcden giremiyorum sadece pm var mı diye telden giriyorum.ancak bu aksam malesef yine yarın 2 tane olması sebebiyle ve saatin 9 olması sebebiyle gelecek durumda degilim

Sen sınavlara odaklan.Maç, ama bugün ama yarın yapılır.

• byzantium ve ertug-tr ne zaman yaparız maçları ??
  • maçlarımı 00-04 arası yapabilirim hocam..
    burdan pmleşip haberleşirsek çok iyi olur maç zamanında direk açarım psn'i o saatlerde...
  • quote:

portsmouth 3-1 lazio

2* crouch, utaka - ?

dostum Psn deyimm gelde yapalım fazla duramican sabah 5.30 da kalkmam gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

maçlarımı 00-04 arası yapabilirim hocam..
    burdan pmleşip haberleşirsek çok iyi olur maç zamanında direk açarım psn'i o saatlerde...

hocam o zaman 12 gibi ben psn'de olurum müsait olursan yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

quote:

Yarın 7 8 gibi yapalım musaitsen?

yarın o dediğin vakitte olur hocam hayırlı akşamlar.
  • 5 dk ya psn deyim
  • byzantium'a psnde msj attım uyuycam dedi mecbur yarına kaldı maçımız....
  • Küme düşmem kesinleşti artık son maçımı West Ham United ile formalite icabı oynayacağım. Fakat ShadowSword u göremiyorum bir türlü buralarda. Sesime gel ShadowSword bak çantada keklik 3 puan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 4 Haziran 2009; 22:57:53 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.