Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugun 2 finalim vardı yarın da oyle.bugun stresten acim dedim neyseki drizz arkadasım da psndeymis yapma fırsatım oldu.o acıdan benle macı olan arkadaslarım bana pmden ulasıp randevulasırsak ve randevuya vaktınde uyarsak cok guzel olur benım ıcın aksi halde 1 2 saat gecırme durumum yok ps3 te.anlayısınızı beklıyorum.saygılar
  • celtic 1-1 dortmund
  • Arkadaşlar 1.03 update i gelmiş bunun ne olduğunu bilen var mı. Ben hiç bir farklılık göremedim de
  • Bende şimdi indirmeye başladım.Tamda yado1907 ile maç yapmak için fifaya giriyordum.Biraz bekletecem istemeden.
  • bazı maçlara başlarken konfetiler falan atıldı atmosfer biraz değiştirilmiş ama her maçta değil skorbord değişiyor bazı maçlar başka bi fark göremedim

beşiktaş 1-0 Fenerbahçe
    holosko

maç güzel geçti saolasın
  • Beşiktaş - Fenerbahçe :1-0
    Holosko

İlk yarı resmen orta saha mücadelesi şeklinde geçti.İkinci yarı pozisyonlar daha fazlaydı.Beşiktaş adına özellikle.Hakeden kazandı. İyi maç oldu..

Ben maç oynarken tanıdık bir tezahürat duydum sanki.Türkçe gibiydi.Var mıydı bilmiyorum daha önce?.Yanılıyorda olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 2 Haziran 2009; 22:31:32 >
  • türkçe tezahürat var galiba çünkü bende öyle bişeyler duyuyordum meşiktaş ile manager modda oynarken
  • udinese 2-2 dortmund
  • celtic 0-2 udinese

fenerbahçe 0-1 udinese

udinese 2-2 dortmunt

teşekkürler güzel maçlardı

gollerin biri isla dan diğerleri di natale...

lag günlükleri diye kitabını yazıcam fifanın :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

celtic 0-2 udinese

fenerbahçe 0-1 udinese

udinese 2-2 dortmunt

teşekkürler güzel maçlardı

gollerin biri isla dan diğerleri di natale...

lag günlükleri diye kitabını yazıcam fifanın :))

lag olunca iğrenç oluyor pasa basıyorsun 1-2 saniye sonra atıyor hareketlerde öyle oluyor. bendekilered galiba frei di galiba.
  • zaten 2 tane önüne top otunca anlamışsındır nası attığımı o topları :) ama güzel maçtı tabiiki en azından gerçekçi futbol oynamaya çalışan arkadaşlar olduğu sürece burda yenmek yenilmek söz konusu olamaz zaten...
  • Ben biraz düzelmeye başladım taktik kullanmaya başladım defansım düzeldi artık 10-15 yemiyorum dedim lig bitti Ağır takımlarla hiç bir şey olmuyo malesef artık önümüzdeki sezonlara bakacağız. Şimdiden herkes kendine takım aramaya başlasın hepimiz kulüplerimizden sezon sonu kovulduk arkadaşlar. Kulüpler birliğinden kulağıma gelen dedikodulara göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

zaten 2 tane önüne top otunca anlamışsındır nası attığımı o topları :) ama güzel maçtı tabiiki en azından gerçekçi futbol oynamaya çalışan arkadaşlar olduğu sürece burda yenmek yenilmek söz konusu olamaz zaten...

Doğal olarak aynı dertten müzdariptim dün akşam.Her ne kadar defansif oynadıysamda güzel maç oldu.
    Basıyorum pas tuşuna.Rakip oyuncu ile arada en az 2 metre fark var.Pası atana kadar kapıyor topu.
    Az sinir etmedi oynarken.
    Dün akşamki maç baya güzeldi dediğim gibi.Frikikler ,direkten dönen top,Volkanın panterleşmesi :)
    Udinese kalecisi iyi çıkardı Carlos'un şutunu.
    Maçımızı yaptık ya sonunda rahatladım valla.. :)
  • gs, lazio, fb
    finallerden fırsat bulup bu gece 23.30 gibi online olabilirim, mümkünse gelin maçlarımızı yapalım
  • hamburg 3 2 sampdoria

olic(2) petric/ cassano,mathejensen(kk)

3-0 bulmamamıza ragmen özellikle ikinci yarıda sampdoria akın akın geldi..ama defans we kalecei bu maçta dewleşerek alman taraftarlara en azından son maçta bir galibiyet hediye edebildi...

ben 3. sezondaki maçlarımı bitirdim arkadaşlar..darısı başınıza..yarın sabah 6.45 ucagı ile antalyaya gidecegim pazartesi yada salı ya kadar ewde değilm dolayısıyla psn'e giremeyecegim..ama tabloları güncellerim..Son gün perşembe gecesi idi..Tekrardan hatırlatayım...

Ben dönene kadar zaten 3. sezon için neler yapacagımızı karar wermiş oluruz we 3. sezona başlarız
  • arkadaş ne kaleciymiş beeeyemedi yani inat etti 3tane kontra yaptın fena avladın beni tebrik ederim dostum
  • benfica : 3 - b.dortmund : 2

goller :

cardozo ( 2 )
    suazo
    kehl
    frei

dostum çok güzel maçtı son dakikaya kadar heyecan doruktaydı hele 90'da kornerde kaleci falan gelip o gol olunca dahada süper hale geldi

teşekkürler

bu arada ea server'ın gidip gelme olayı bombaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shit happens -- 3 Haziran 2009; 22:23:01 >
  • gs 0 - sampdoria 1 gol pazzini
    fb 0 - sampdoria 3 goller cassano(2) ve sammarco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 3 Haziran 2009; 22:52:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shit happens

benfica : 3 - b.dortmund : 2

goller :

cardozo ( 2 )
    suazo
    kehl
    frei

dostum çok güzel maçtı son dakikaya kadar heyecan doruktaydı hele 90'da kornerde kaleci falan gelip o gol olunca dahada süper hale geldi

teşekkürler

bu arada ea server'ın gidip gelme olayı bombaydı

teşekkürler dostum güzel vakitler geçirdik seninle. güzel maçtı.

• tablo we fikstür günceldir....

herkesin 1 yada 2 eksik maçı kaldı...Ama hala şampiyonluk için 3 aday war..shit happens Ertug we hinolmadan biri 2. sezonun şampiyonu olacak..

Benfica-Udinese we PSG-Udinese maçları büyük ölçüde kilit maçlar olacak..Burdan çıkacak sonuçlarla Benfica Udinese ya da Porstmouth kupayı alacak...

Bu arada lig kupasını da unutmayalım arkadaslar..yarı finalde Porstmouth-Fenerbahçe maçının galibi finalde Udinese ile oynayacak..Bakalım tsl de oldugu gibi çifte kupa gibi bir sonuç çıkacak mı
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.