Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şöyle lig bitince bir lig daha yapalım.yine 2. lig hambur falan yapalım birde 1. lig iyi takımlar hem yazda geldi.
  • valla lig sayısı artarsa kharonya çok iş düşer 20 den fazla kişi yazın vakti olucağını sanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowSword

quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

dortmund 0 -2 westham

WestHam goller: D.Ashton, Di Michele

Kotü bir sezon geçiriyorum ama nasıl oluysa bu maçı aldım

demekki bende senden fazla kötü sezon geçiriyorum
  • newcastle 0 - 11 portsmouth
    8* crouch 2* kanu krancjar
    pmden de söyledim çok çabuk kopup(dk. 25 gibi) bu skora sebebiyet verdi yoksa ne ben o kadar iyiyim ne o okadar kötü.
  • udinese 5-1 galatasaray

goller:di natale*3, inler*2-ü.karan
  • kopuyorum abı 5 dk da 4 tane gol yedım hava toplarıdakı hakımıyetın benı bıtırmeye yetıyor zaten tumu kaleme gırdı ınsanın butun sınır sıstemlerı alt ust oluyor heyecanla maca baslıyosun 5 dk 4 tane yıyosun hava topundan sonra nasıl moral kalsın dostum ınsanda saglık olsun..
  • arkadaşlar boş yer olursa beni alır mısınız.hiç maçlarımı aksatmam hem yazda geldi
  • besıktas yado dostum musaıt olursa bu aksam pm at bana....
  • Bu gece 12ye kadar eksik olan tüm maçların skorlarını 0-0 berabere yada 3-0 hükmen olarak belirleyecegim..Çünkü son gün dün gece idi..Hala 9 eksik maç war..

Son 4 hafta fikstürünü de bu gece açıklayıp son günü çarşamba gecesi olarak werecegim...Bilgilerinize...
  • @drizzt_tr geçen psn'den mesaj attım ama okumadan çıktın herhalde, şuan psndeyim belli bi süre...
    aynı şekilde Rohirim senide bekliyorum :)
  • hinolma dostum 11 dk önce psndeymişin yaa kaçırdım seni ben psndeyim şu anda gelirsen yapalım maçımızı
  • Malmsteen1 arkadaşım şu an PSN deyim saat 10 a kadar falan açık tutarım PSN i gelince mesaj atarsın maçımızı yaparız. Daha sonra gelirsen yine bir mesaj atarsın çok önemli değil. Maksat maçımızı yapalım Gelince mesaj atarsan PM den ya da PSN den ya da buraya yazarsan maçımızı yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

hinolma dostum 11 dk önce psndeymişin yaa kaçırdım seni ben psndeyim şu anda gelirsen yapalım maçımızı

dostum yeni gördüm gece yarısı müsait mi olmazsa 15 dakika sonra geleyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Malmsteen1 arkadaşım şu an PSN deyim saat 10 a kadar falan açık tutarım PSN i gelince mesaj atarsın maçımızı yaparız. Daha sonra gelirsen yine bir mesaj atarsın çok önemli değil. Maksat maçımızı yapalım Gelince mesaj atarsan PM den ya da PSN den ya da buraya yazarsan maçımızı yaparız.

psn deyimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

@drizzt_tr geçen psn'den mesaj attım ama okumadan çıktın herhalde, şuan psndeyim belli bi süre...

Psndeyim şu an.Yapalım gayri şu maçı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Malmsteen1 arkadaşım şu an PSN deyim saat 10 a kadar falan açık tutarım PSN i gelince mesaj atarsın maçımızı yaparız. Daha sonra gelirsen yine bir mesaj atarsın çok önemli değil. Maksat maçımızı yapalım Gelince mesaj atarsan PM den ya da PSN den ya da buraya yazarsan maçımızı yaparız.

psn deyimm

GS-4 Celtic-0

Goller ümitx2
    Baros
    arda
  • besiktas 1-3 newcastle

goller: martıns 2 owen 1 holosko 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

@drizzt_tr geçen psn'den mesaj attım ama okumadan çıktın herhalde, şuan psndeyim belli bi süre...

Psndeyim şu an.Yapalım gayri şu maçı..

26 dk ile kaçırdım h.s. maçındaydım... şuan psndeyim
  • portsmouth 3 - sampdoria 2 goller crouch 2 tane diğerini hatrlayamadım benim goller kendi kalesine bi tane p.mouthtan bitanede cassano. gerçekten 90dk boyunca çekişmeli bir maçtı ama crouch kilidi bir hava topuyla açtı ve yıkıldımtebrikler dostum
  • tablo we fikstür günceldir...

Eksik olan 4 maça 3-0 hükmen yada 0-0 beraberlik werilmiştir...

Bir tek Fenerbahçe-Udinese maçı yapılmaya çalışıldığına kanaat getirilip hükmen skor werilmemiştir..

Son 4 hafta fikstürü açıklanmıştır..Son gün 3 HAZİRAN ÇARŞAMBA gecesidir...Ligin uzaması gibi bir seçenek yoktur..Çarşamba gecesi yapılmayan maçlara 0-0 yada 3-0 olarak hükmen sonuçlar werilecektir..

Özellikle sonradan katılan arkadaslarımız maçlarını mazeretsiz bir şekilde aksatmaya dewam ederse yeni sezonda bu ligde dewam edemeyceklerini üzülerek bildirmek istiyorum...

Kupa yarı final kuraları çekilmiştir..

Udinese-Marsilya Porstmouth-Fenerbahçe eşleşmeleri olmuştur..Udinese direk finale hükmen olarak çıkmıştır...
    Yarı final we Final için son gün 3 HAZİRAN ÇARŞAMBA gecesidir..Bilgilerinize...

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.