Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

@drizzt_tr geçen psn'den mesaj attım ama okumadan çıktın herhalde, şuan psndeyim belli bi süre...
    aynı şekilde Rohirim senide bekliyorum :)

Görmedim Ertug, yoksa gelirdim. Film izliyorduk sanırım tv başında olmadıgım anda geldi msg, o nedenle görmedim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

quote:

@drizzt_tr geçen psn'den mesaj attım ama okumadan çıktın herhalde, şuan psndeyim belli bi süre...
    aynı şekilde Rohirim senide bekliyorum :)

Psndeyim şu an.Yapalım gayri şu maçı..
    Bu akşam nasipse 21:00 den sonra psnde olacağım.
    Dün akşam anca 10 da girebildim.Balıktan döndüydük.Feci halde yorgundum.O saate kadar zor dayandım valla.

26 dk ile kaçırdım h.s. maçındaydım... şuan psndeyim

Bu akşam nasipse 21:00 den sonra psnde olacağım.
    Dün akşam anca 10 da girebildim.Balıktan döndüydük.Feci halde yorgundum.O saate kadar zor dayandım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 1 Haziran 2009; 9:00:25 >

• Herkese günaydınve iyi haftalar dilerim.

Haftasonu bir türlü fırsatım olmadı, bütün Beşiktaşlı dostlarımı şampiyonlukları nedeni ile bir kez daha tebrik ederim
  • hamburg 2-2 psg

goller:

sessegnon

giuly

güzel maçtı teşekkürler
  • hamburg 2 2 psg

olic(2)/guily sessengon

2. yarı da gelen iki gol ile 1 puanı aldık..Haftasonu arkadaşlarda oflline fifa turnuwalarının yararını gördüm galiba

@Ozitech Teşekkürler dostum...Darısı başınıza diyemeyeceğim ama seneye umarım 3 büyüğünde şampiyonluk potasında olduğu bir lig olur heyecan we zewk daha da artar diyebilirim
  • psg 1-3 newcastle

goller tek hatırladığım hoarau 80dk da bağlantı sorunu oldu bence maç senin dostum ben kabul ediyorum yenilgiyi ama sen daha gol atıcağdık dersen girerim tebrikler güzel maç oldu bulduğunu ya attın ya direğe taktın
  • 86 da psn koptu ıstresen eger 6 dk daha yapabılırz dostum sorun olmaz. benım gollerde martıns 1 owen 1 geremı 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

portsmouth 3 - sampdoria 2 goller crouch 2 tane diğerini hatrlayamadım benim goller kendi kalesine bi tane p.mouthtan bitanede cassano. gerçekten 90dk boyunca çekişmeli bir maçtı ama crouch kilidi bir hava topuyla açtı ve yıkıldımtebrikler dostum

çok kötü bir kontra golü hem de kendi kaleme attım ama oynadığım en zevkli lig maçı oldu açık ara. ilk maçımız da güzel geçmişti aslında.
    bir gol için hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum yav
    birazdan psn de olurum maçı olan arkadaşları beklerim.

• benfica : 5 - newcastle united : 2

gollerim :

suazo 2

aimar 2

cardozo

arkadaşın golleri hatırlamıyorum kendisi söler teşekkürler güzel maçtı
  • benım goller martıns 2
  • GS-2 BJK-1

Barosx2

BOBO

Güzel maçtı teşekkürler...
  • Arkadaşlardan gelen pmler üzerine üniversite öğrencilerin (sanırsam yıldızın final haftası bu hafta) yoğun finalleri nedeni ile maçların son gününü bir gün öteledim...
    Lig maçları we kupa maçları için son gün 4 HAZİRAN PERŞEMBE gecesidir..Bİlgilerinize...
  • rakiplerim psndeyim...

melicious dostum buluşamadık hiç yarın saat 18:30 gibi yapalım istersen yada şimdi..
  • porstmouth 4 0 hamburg

kanu crouch defoe birde ismini hatırlayamadıgım bir orta saha oyuncusu....

tebrikler
  • tablo we fikstür günceldir...

eksik maçlarımızı yapalım yaptıralım
  • quote:

rakiplerim psndeyim...

melicious dostum buluşamadık hiç yarın saat 18:30 gibi yapalım istersen yada şimdi..

Dün akşam saat 20:30 dan 23:00 e kadar online olmama rağmen maçlarımı yapacağım kimse online değildi.
    (5 kişi)Bendeki şansın güzelliğini göstermek açısından verdim bu örneği.:
    Bu akşam herkes birden online olur.Şapa otururum o zaman. :)

@Ertuğ ,saat 20:30 ila 23:00 arası bir saat verirsen çok güsel olacak .Zira 18:30 ta işten yeni çıkmış oluyorum.
  • 3. sezon son sıralardaki arkadaşlara daha iyi takımlar verilsin çekişmeli geçer lig hem daha çok zevk alır oynayan arkadaşlar
  • Geleneksel ay sonu-başı mesai yoğunluğum nedeniyle...

Hafta sonuna kadar online olamayabilirim.

Bulduğum her fırsatta (tabiki akşam 22' den sonra) bağlanıp, maçlarımı tamalamaya çalışacağım.

Fikstürü çok aksatmamak adına hükmen malubiyetler de kabulümdür

Anlayışınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

3. sezon son sıralardaki arkadaşlara daha iyi takımlar verilsin çekişmeli geçer lig hem daha çok zevk alır oynayan arkadaşlar

dostum olay daha iyi takım değil şansına çıkan takım ile oyun mantığının uyması...İlk yarı dökülüyordum ama 2. yarı neredeyse bütün maçlarımı kazandım alışma meseleside...
    Ama Türk takımlarını anlamsız şekilde kötü yapmışlar oyunda keza bazı oyuncularda öyle...Örnek Arda gerçek Arda ile alakası yok...
  • Kharonya dostum ben marsilya ile 2. maçımı yapmadım 1-1 yazmışın emme:)
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.