Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen bir de miniland kupası hazırla ama takım kısmını boş bırak inşallah bu gece onu da hallediyoruz.
  • tebrikler hinolma guzel bir sampiyonluk...
  • teşekkürler asparagas. güzeldi gerçekten özellikle son maça kalması
  • son maçım:
    westham 2-4 udinese

goller: boa morte*2 - dinatale *2,pepe,inler

kupa finali:
    porstmouth 2 - 0 udinese

goller: crouch, diğerini bilmiyom

her iki maçta son derece rezalet, rezil rüzva, kusmuk bi maçtı :) (oyun bakımından)

ama arkadaşımı tebrik ediyorum sezonu çifte kupa ile kapattığı için :)

demedimmi ibrahim porstmouth bu ligi alır diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 11 Haziran 2009; 2:00:32 >
  • tmm oyuncuları falan diğerlerine göre iyi ama o kadar da fark yok yani hinolma iyi oynayan biri haldur huldur oynamıyortebrikler 2 kupayıda aldın
  • o kadarda fark yok zaten... hinolma ile benim aramdada o kadar fark yok.. konumuz sapmasın tekrar tebrik ediim ben hinolmayı :)

eyyamcı eray
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

son maçım:
    westham 2-4 udinese

goller: boa morte*2 - dinatale *2,pepe,inler

kupa finali:
    porstmouth 2 - 0 udinese

goller: crouch, diğerini bilmiyom

her iki maçta son derece rezalet, rezil rüzva, kusmuk bi maçtı :) (oyun bakımından)

ama arkadaşımı tebrik ediyorum sezonu çifte kupa ile kapattığı için :)

demedimmi ibrahim porstmouth bu ligi alır diye :)

dostum maçın son birkaç dakikasında çıkman pek yakışmadı sonuçta pc ye karşı oynamıyoruz bu ligi karşımızda gerçek kişiler var
    bizim maçın rezil rüsva tarafı neydi bilemedim. bir dakika bile lag vb. olmadı. onun dışında sen bolca savundun kaleni kontra aradın ben de bolca saldırdım. bunun dışında ne oldu? anlamadım açıkçası.

bir de portsmouth bu kadar büyütülecek takım değil , ben top sürmeyi sevmediğim için göze batmıyor ama kanu crouch ile top kullanmak zor zanaat. o adamların topla sağa sola dönmesi bir ömür alıyor. geçen sezon portsmouth kaçıncıydı hatırlayan var mı?

neyse uzatmayalım güzel bir lig oldu bitti. başta kharonya tüm lig arkadaşlarıma teşekkürler. oynadığım en iyi maç olan ikinci yarıdaki sampdoria maçı için bjkkartal' a ayrı teşekkür ediyorum . büyük ihtimalle onun da en zevkli maçı olmuştur, harikaydı. bir dahaki sezonu da iple çekiyorum

• ya ne adamsın bi eyyamcı dedin gittin anlamını araştırdımfecr-i ati cilerden misin nesin...

kharonya 3.sezon ne zaman başlar ya da dewam etmeyi düşünüyor musun??2 sezon da zevkliydihadi 1.5 olsun
  • 300 500 olsun :)
  • evet lıg boslanıyor lig ortasında ligden ayrılan arkadslar oluyor buda seyır zevkını resmen kacırıyor.egerkı lıg ortasında ayrılacaksak hıc katılmayalım kımsenınde hevesınbı alt ust etmeyelım acıl bı ıs cıkar ozman baska kımsenın lafı sozu olamaz.
  • yok ya benim dikkatimi pek çekmedi ayrılanın olması,kharonya iyi yönetiyor farketmedim bile
  • kaka dan sonra c.ronaldo da real madrıde transfer olmus abı kadroya bak fıfa 10 da takımım real
  • hinolma dostum tebrikler 2 kupayı da kaptın bu sezon. o maç benimde bu sezon oynadığım en iyi maçtı belkide sezonu sana kazandıran maç oldu fifa 10 da benimde takımım real olur heralde bu ne ya adam her istediğini alıyor kadroya
  • sağol dostum. valla çevirdiğim maçlar çoktu ama bu en iyisiydi hakikaten
  • hinolma tebrikler iki kupa içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

hinolma tebrikler iki kupa içinde

teşekkürler
  • Hinolma dostum tebrikler.

2 kupayı da bileğinin hakkıyla aldın:)

Katılan, emeği geçen herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowSword -- 12 Haziran 2009; 22:08:59 >
  • teşekkürler dostum.
  • TEBRİK EDERİM HİNOLMA DOSTUM KUTLARIM....
  • teşekkürler dostum. pmmden de kutladın mahcup ediyorsun beni
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.