Evet yeni sezonda bende aranızda olmak istiyorum :)
kharonya daha yok ortalıkta kayıp aranıyor..
Arkadaşlar istanbula döndüm.... hinolma 2 kupayı da kazandın...Tebrik ederim..Son haftalar istanbulda olmamam nedeniyle siteye dahi giremedim...Puan durumu 2. sezona bakış gibi şeyleri hazırlayıp en yakın zamanda güncelleyecegim...
3. sezonda lig yonetimine yardımcı alacagım..Tek başıma çok zor olucak cunku işlerim yogunlaştı...Ertug pm atmış beraber yapabiliriz diye...Bu hafta başı şekillenir 3. sezonun nasıl olacagı...Herkesten yine fikri bekliyorum we geçen sezonda olan arkadaslar bana bu sezonda dewam edeceklerine dair pm atarsa sewinirim..Çünkü yaz sezonu geldi dewam edemyecekler olabilir...Ben de ona göre yeni katılmak isteyen arkadasları onların yerine alacagım...
3. sezon nasıl bir lig olsun? aynı statüde yıldızlı takımlar mı yoksa ulke takımları mı yoksa herhangi bir ulkenin ligi mi(tsl,barclays v.s) ya da aklınaıza gelen herhangi başka fikirler..Biliyorsunuz bu lig hepimizin
takım olayı farketmez ama ranked sistemde yeni sezonu yaparsak daha iyi olur
teşekkrüler kharonya lig ile ilgili; ispanya nın barca, real, sevilla, valencia çıkarılmış hali olabilir ya da benzeri ingiltere, italya içinde yapılabilir. tsl de 3 takım çok sivri pek iyi olmaz bence. aslında ranked olacaksa şöyle bir sınırlama da getirebiliriz. takımların güç kısmı var hani, onların toplamı azami 225 olacak şekilde ve 5 yıldızlı olmayan takımlardan istediğimizi seçebilelim. 225 tartışılabilir tabii. geçen sezon uygulanan tercih sistemi de güzeldi yine kullanalım derim.
artık tsl yapalım yani :)
güç konusunda tüm türk takımlarının atak,orta saha ve defans özellikleri burda paylaşılsın kimse oynama yapamaz zaten... ayrıca 5 farktan ötesi olmasın...
güç konusunda aramızdan en güçlülerine en kötü takımlar verilse bile pek bişey değişmeğeceği için ona yapacak bişey yok.. en azından deneyelim derim...
eğer lig olması şart değilse dünya kupası ön elemeleride olabilir.. (senegal falan :). en azından gerçek zamanla beraber hareket edilmiş olabilir..
ne zamandır dünya kupası olmuyor bence en zevkli turnuva da dünya kupasıydı
tsl bana çok yavan gelio ben oynadığım zaman zewk alamıyorum çok yawaş ve bitiricilikten uzak oyucular böle olunca oyun işkenceye dönüşüyo
Aslında ben scn'dede turnuvada oynuyorum ordaki sistem çok süper biraz zahmet istiyor fakat gerçekten süper oluyor
- sistemde belli 4 yıldızlı takımlar var herkez bunlardan bir tanesini alıyor ve sezona 50m para ile giriyor....
- ligde olmayan güçlü takımların futbolcuları transfer havuzunda oluyor ve belli paralarla satışa sunuluyor.
- kazanılan her maç belli bir bonus demek ve ligi ilk üçte bitirenler buna göre bonuslar alıyor aynı şekilde gol krallarıda öle
- kazanılan paralarla isteyen istediği futbolcuyu transfer edip kadrosuna katabiliyor...
- ligin ilk yarısı ve tamamı bitince transfer sezonu başlıyor ilk teklif yapan futbolcuyu alıyor...
karışık gibi gözüksede oynaması ve muhabbeti gerçekten çok zewkli oluyo ben tawsiye ederim harika bir sistem
quote:
Orjinalden alıntı: Malmsteen1
yeni sezon ne zaman başlicak...
kharonya dostum ben ağustosa kadar istanbuldayım 3. sezonda hazırım kat beni
Arkadaşlar yeni sezon da ben de katılmak istiyorum, Senceru'nun turnuvalarını referans gösterebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: Sheva24
quote:
Orjinalden alıntı: ylönen
tsl bana çok yavan gelio ben oynadığım zaman zewk alamıyorum çok yawaş ve bitiricilikten uzak oyucular böle olunca oyun işkenceye dönüşüyo
Aslında ben scn'dede turnuvada oynuyorum ordaki sistem çok süper biraz zahmet istiyor fakat gerçekten süper oluyor
- sistemde belli 4 yıldızlı takımlar var herkez bunlardan bir tanesini alıyor ve sezona 50m para ile giriyor....
- ligde olmayan güçlü takımların futbolcuları transfer havuzunda oluyor ve belli paralarla satışa sunuluyor.
- kazanılan her maç belli bir bonus demek ve ligi ilk üçte bitirenler buna göre bonuslar alıyor aynı şekilde gol krallarıda öle
- kazanılan paralarla isteyen istediği futbolcuyu transfer edip kadrosuna katabiliyor...
- ligin ilk yarısı ve tamamı bitince transfer sezonu başlıyor ilk teklif yapan futbolcuyu alıyor...
karışık gibi gözüksede oynaması ve muhabbeti gerçekten çok zewkli oluyo ben tawsiye ederim harika bir sistem
kesin sen 1.oluyorsundur şaka bi yana şuana kadar oynadığım en iyi adam sensin 1 haftadır fifa 09 online takılıyorum sende zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmadım hele bi 7-1 lik maç vardı sen ispanya ben chelseaydim tam bir faciaydı bitsede kurtulsma diyordum gerçekten tebrik ederim seni süper oynuyorsun ben psn den omerakkus
evet hatırladım dostum bu aralar baya maçlar yapıyoruz seninle güzel oluyo
hemen hemen her girdiğimde seni görüyorum psn'de maçlarını aksatmassan gel sende gir lige
ilk sezonda ben şampiyon olmuştum ama 2. sezonda kısmet olmadı artık 3. sezona bakıyoruz
bende genelde ylonen e yeniliyorumben hızlı oynasamda o beni durdurmayı biliyor sakin ol eray futbol oynuoruz diip yenior beni
Yaz olması nedeniyle güzel bir International League olabilir milli takımlardan oluşan. Milli takımlarda aradaki güç farkı "nispeten" daha az zayıf ile kuvvetli takımlar arasında.
Veya Dünya Kupası da yapabiliriz, ama bu sefer de maç sayısı az olur.
Tabii lige kaç kişi katılacak, başvuru sayısı ne olacak ona göre de şekillendirmek lazım formatı.
16 veya daha az takım olacaksa, oyunda yer alan liglerin gerçek hayatta 2008- 2009 sezonu lig şampiyonlarının yer alacağı bir lig olabilir, 24 ve üzeri takımlarda dediğim gibi Dünya Kupası veya Şampiyonlar Ligi formatında bir lig yapılabilir vs vs vs...
En dengeli ve zevkli olarak İngiltere Coca Cola Championship veya 2nd. Division ligleri de seçilebilir. Sırf o küçücük stadlarında amatör küme heyecanını yaşamak için bile seçilir o ligler
Bu arada tebrikler hinolma çifte şampiyonluk için
Ama sen yine de hinolma, yeni sezon süprizlere gebe olabilir
dünya kupası daha güzel olur hem yazda geldi tam dünya kupası havası var :D
quote:
Orjinalden alıntı: Ozitech
Bu arada tebrikler hinolma çifte şampiyonluk için
Ama sen yine de hinolma, yeni sezon süprizlere gebe olabilir
teşekkürler :)
milli takımlar olsun bu kez dıyorum....
Konfederasyon kupası başlıyor bence gerçek zamanlı olarak o kupadaki takımlarla devam edebiliriz (İspanya brezilya falan var onlar hariç tabi)
Şöyle bir baktım da 16 ile 20 arasında milli takım var alınabilecek.
Bence önce katılacak takım sayısını netleştirip ona göre seçim yapmamız gerekecek.