bende oluyor. sizde de oluyor mu? çaresi var mıdır?
ben uzun süre oynayınca oyuncuları çift görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: normandiya
bende oluyor. sizde de oluyor mu? çaresi var mıdır?
acilen göz için doktora gitmen gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: normandiya bende oluyor. sizde de oluyor mu? çaresi var mıdır?
cod oynarken bende olurdu aynısı :) nedeni sanırım çok fazla odaklanıyorsun, stres yapıyorsun belkide. nescafe iç. Oyuna,başlamadan karnını tıka basa doyurma. 2 saatten fazla oynama . ara ver enaz 30 dk. :)
panik bozuklukta olabilir çok fazla heyeca yapıyorsan bendede sersemlik oluyor bazen aşırı stres yapıyorum öyle olduğunda cama çık 5 dakka hava al gel sakin olmaya çalış sadece bir oyun :)
Bende yatarak ya da uzanarak oynadığım zaman oluyor mide bulantısı. Ya da çok uzun süre fps ya da third person tarzı oyunlarda boş boş amaçsız koşturup bişey yapmazsam rahatsızlık hissediyorum. Yatarak falan oynuyorsan yapmamanı tavsiye ederim
Bence bi göz doktoruna görünsen iyi olur.
Saatlerce kalkmazsan sandalyeden olur tabi
8-10 saat oynadığım oldu ama olmadı bende :D
Bende papara kafası oluyor ama 10 dakika ara veriyorum,geçiyor.
Bunun çözümü,Tv'nin renk ayarını kıs biraz. Saatlerce yemyeşil ekrana bakınca doğal olarak ağrır.
Bende 7-8 saat oynuyorum 2-3 günde bir ama bişey olmuyo sadece içim daralıyo
quote:
Orijinalden alıntı: Ertug-TR
ben uzun süre oynayınca oyuncuları çift görüyorum
Benim fifa 10 oynarken oluyor bunlar
uzun süre bilgisayarın başında durunca oluyor.biraz dinlenince geçer.
sag gozle sol gozun bir birinden farkli derecede gormesinden kaynaklaniyomus bendede ayni sorun var
mesela bi goz numaraniz 0.15 digeri 1.25 toktora gitmek gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme