Şimdi Ara

cs go mide bulantısı(YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lolde mide bulantısı yok ama cs de son zamanlarda başladı. en son maçta da kustum :( 700 saatim var cs de son zamanlada başladı nedeni nedir bunun yardım pls :D

• şu ayarları yazmayı deneyebilirsin
    cl_bob_lower_amt "0"
    cl_bobamt_lat "0"
    cl_bobamt_vert "0"
    cl_viewmodel_shift_left_amt "0"
    cl_viewmodel_shift_right_amt "0"

mümkünse 16:9 çözünürlükte veya 4:3 streched oyna

olmadı önce göz doktoruna sonra nörolojiye görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 16 Ağustos 2016; 1:34:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

şu ayarları yazmayı deneyebilirsin
    cl_bob_lower_amt "0"
    cl_bobamt_lat "0"
    cl_bobamt_vert "0"
    cl_viewmodel_shift_left_amt "0"
    cl_viewmodel_shift_right_amt "0"

mümkünse 16:9 çözünürlükte veya 4:3 streched oyna

olmadı önce göz doktoruna sonra nörolojiye görün

oha adam duayen 4:3 blackbarsta oynuyorum 16:9 hiç oynamayım daha iyi bu kodlar ne işe yarıyor ?
  • Hocam aşerme de var mı?
  • silahın sallanmasını azaltıyor. 16:9 yapıp viewmodeli ortaya çekersen görüş açın artar. faydası olabilir. olmazsa eski haline çevirirsin

• quote:

silahın sallanmasını azaltıyor. 16:9 yapıp viewmodeli ortaya çekersen görüş açın artar. faydası olabilir. olmazsa eski haline çevirirsin

aim konusunda streched en iyiside yapamdıgım için blackbars idare ediyorum 16:9 dan daha iyi.

silah sallanmısı da bence o kadar etki etmez genede teşekkür ederim
  • motion sicknessın aklıma gelen düzeltilebilir iki sebebi var. 1- silah sallanması 2-dar görüş açısı
    sana kalmış rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 16 Ağustos 2016; 2:03:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    FPS Oyunları Mide Bulantısı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

motion sicknessın aklıma gelen düzeltilebilir iki sebebi var. 1- silah sallanması 2-dar görüş açısı
    sana kalmış rica ederim

çok yordum ama profesyoneller nasıl kullanıyor silah sallanma konusunda ? birde windows 10da streched olmuyor nasıl yapabilirmi ?
  • Wallhack aç
  • silah sallanmasinin oyuna herhangi bir etkisi yok. sallanmasindan farkinda olarak veya olmayarak rahatsiz oluyorsan sallanmasini engelleyebilirsin. tasit tutmasinin benzeri bir durum var. araba hareket halindeyken kitap okursan kulaklarin hareketi algilar fakat gozlerin sabit oldugunu algilar. oyunda da kulaklarin sabit oldugunu algiliyor, gozlerin hareketi algiliyor. ikisinin arasindaki uyumsuzluktan kaynakli bulanti olabiliyor

googleda fps games motion sickness diye aratirsan sorunu yasayanlarin tecrubelerinden faydalanabilirsin

laptop icin streched yapma
    http://sertacozercan.com/2015/02/23/how-to-install-latest-intel-graphics-drivers-on-windows-10-technical-preview/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 16 Ağustos 2016; 3:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• f0rest arkadaşın dediği gibi yaşadığın olay motion sickness hastalığı.
    gözler ve kulaklardan birisi hareket algılar diğeri algılayamazsa beyin vücutta terslik olduğunu zannediyor ve kusturmaya çalışıyor mide bulantın bu yüzden.
    steam atölyede viewmodel generator diye bir map var onu indir.
    mapın içinde duvarda butonlar var onlara ateş ederek silahın sallanmasını azaltabilirsin duruşunu kendine göre ayarlayabilirsin.
    yine mide bulantısı devam ederse cs oynarken belli aralıklarla oturduğun yerden kalkıp biraz hareket etmen gerekiyor.
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    adam dohtor yaw
  • Ruslar yüzündendir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 16 Ağustos 2016; 12:08:05 >
  • Benide son zamanlarda ishal yaptı bir doktora gitmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray0909

Benide son zamanlarda ishal yaptı bir doktora gitmek gerek

forestın dediklerini kullanabilirsiniz.
    bir de stres yapmayın :D
  • 1920 1080'de objeler dar ve uzun olduğu için başımı ağrıtıyor benimde. Değişik bir olay
  • çay bardağının dibine azıcık benzin koy dik tepeye. İnan uzun süre mide bulantını çözecektir
  • Adam reçeteyi verdi.Nörolojiye git diye.Neredeyse ilaç yazacak
  • çoğu kişiyi kanser etmesinin yanında,bulantı hicbisey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.