Arkadaşlar tek pc'ye 2 adet joypad takıp online olarak gene 2 kişiye karşı oynanabiliyormu bir türlü çözemedim. UT'da takım ready ekranında diğer joypad'e basınca 2. kişi girebiliyor ama ben 2 vs 2 oynamak istedigimde hangi oyun modunda ne şekilde oynandığını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Böyle birsey olduğunu sanmıyorum sonuçta tek üyelik var :)
Tek üyelik var zaten onda sorun yok da örneğin iki kol takıp online başka bilgisayarda 2 kol ile oynayan eleman bulunamıyor mu? Valla çok saçmalık olmaması bunun...
Hocam konsol kullanıcısı olmak zorundasınız tek uyelıkle malasef 2kısı oynuyamasınız tek 1oyuna 2kısı baglanamasın aynı bılgsayardan
Arkadaşlar bilmiyorsanız yazmayın cevap falan.Oynanılıyor ama karşıdaki tek kişi olabilir o da 2 kişi olabilir,belki 3 kişi bile olabilir.iki tane gamepad varsa,giriyorsunuz maça.takımları seçerken guest : 0 yazar,guest için üçgene basmalısınız.eğer iki gamepad ileyse birinci gamepad ile eğer maça girdiyseniz ve takım seçiyorsanız,ikinci gamepad üçgene basmalı.guset : 1 olunca takımı seçip başlayın iki kişi oynayacaksınız...
quote:
Orijinalden alıntı: Hunglasxx
Arkadaşlar bilmiyorsanız yazmayın cevap falan.Oynanılıyor ama karşıdaki tek kişi olabilir o da 2 kişi olabilir,belki 3 kişi bile olabilir.iki tane gamepad varsa,giriyorsunuz maça.takımları seçerken guest : 0 yazar,guest için üçgene basmalısınız.eğer iki gamepad ileyse birinci gamepad ile eğer maça girdiyseniz ve takım seçiyorsanız,ikinci gamepad üçgene basmalı.guset : 1 olunca takımı seçip başlayın iki kişi oynayacaksınız...
Evet biliyorum yapıldığını bu şekilde yanlız sadece ultimate team de giriyor guest olarak.. Mesela h2h oynanmıyor.. online hangi modlarda oynanıyor biliyormusunuz bu şekilde?
lobbylere girin,puan vermeden sadece eğlencesine unranked online matchler var.oradan oynayabilirsiniz...
bunu öğrendiğim iyi oldu
quote:
lobbylere girin,puan vermeden sadece eğlencesine unranked online matchler var.oradan oynayabilirsiniz...
Akşam eve gidince deniyecegim.. Lobby'leri bulabilirim ihşallah.. Çünkü hiç gözüme lobby diye bi yer çarpmadı :)
quote:
Orijinalden alıntı: exchange
quote:
Akşam eve gidince deniyecegim.. Lobby'leri bulabilirim ihşallah.. Çünkü hiç gözüme lobby diye bi yer çarpmadı :)
Online sekmesini karıştırın, şimdi tam aklımda değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme