Şimdi Ara

Fifa14 Ps3'te neden takılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 320 gb slim ps3 üm var. fifa 14 ü yeni aldım. Oynanışta sıkıntı yok ama menü geçişleri vs çok takılıyor. Normal midir bu bilmiyorum. Ateri kaseti, cd üfleyip çalıştıran nesiliz ama bunun daha bilimsel mantıklı bi açıklaması vardır diye düşünüyorum.:) Var mı fikri olan neden olur ? Dipnot: Başka oyunlarda sıkıntı yok, fifa psn den alındı,otomatik fan temizleme yapıldı, 113 gb boş görünüyor.

• Hdd'yi çıkarıp HdTUNE gibi bir program ile komple taratma imkânın var mı? Fifa14'ün kurulu olduğu sektör bloğuna denk gelen bir kesimde sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hdd'yi çıkarıp HdTUNE gibi bir program ile komple taratma imkânın var mı? Fifa14'ün kurulu olduğu sektör bloğuna denk gelen bir kesimde sorun olabilir.
    Bir bakıp yapmaya çalışayım teşekkür ederim şimdiden.
  • Oyun sorunlumu artik bilmiyorum ama oyundan kaynakli manager moda girmeyin bile kasintidan olucek makine nedense xbox da bu sorun yok ps3 de nedense var oyun icinde hic bir sikinti yok ama mac sirasinda.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Demek ki genel bir problem. Söylediğiniz gibi xbox ta yok bu tip takılma rahat rahat geçmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheva06

Demek ki genel bir problem. Söylediğiniz gibi xbox ta yok bu tip takılma rahat rahat geçmekte.
    500 gb superlim var bende hiç böyle bir sorunum olmadı gayet akıcı yağ gibi akıyor tv ile alakalı olabilir.
  • oyun çalışırken cihaz aşırı ısınma yapıyor mu ?
  • gtrskyline kullanıcısına yanıt
    Aşırı sayılmaz ama bi miktar ısınma var .
  • Hocam bende de oluyor, diğer oyunlarda sıkıntı yok menüler biraz ağır işliyor. Arada şarkı bile tekliyor nadir de olsa. Daha ilk günden bunlar konuşuluyordu forumda hatırladığım kadarıyla. Bazen oyunda da takılmalar, teklemeler olabilir bunlar normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hocam bende de oluyor, diğer oyunlarda sıkıntı yok menüler biraz ağır işliyor. Arada şarkı bile tekliyor nadir de olsa. Daha ilk günden bunlar konuşuluyordu forumda hatırladığım kadarıyla. Bazen oyunda da takılmalar, teklemeler olabilir bunlar normal.
    Oyunda menülerde ciddi sıkıntı var yavaşlık konusunda.Özellikle Career Mode'da insanı delirtecek kadar oluyor bazen.Ama oyun esnasında hiç olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Oyunda menülerde ciddi sıkıntı var yavaşlık konusunda.Özellikle Career Mode'da insanı delirtecek kadar oluyor bazen.Ama oyun esnasında hiç olmuyor.

Alıntıları Göster
    bu bahsedilen takılma bende hiç olmadı inşallah da olmaz.
  • Bu sorunlar sadece slim modelde mi var. Bende super slim var ve boyle bir sorunla hic karşılaşmadım.gayet akıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger_snake

Bu sorunlar sadece slim modelde mi var. Bende super slim var ve boyle bir sorunla hic karşılaşmadım.gayet akıcı

Bendeki model slim ama bu durumun slim model olmasıyla alakası yok diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Bu sorunlar sadece slim modelde mi var. Bende super slim var ve boyle bir sorunla hic karşılaşmadım.gayet akıcı

Bendeki model slim ama bu durumun slim model olmasıyla alakası yok diye düşünüyorum.

Sorun %80 hdd sisteminde %20 isinma problemindedir bence. Yani ufak ta olsa ihtimal var
  • quote:

quote:

quote:

Sorun %80 hdd sisteminde %20 isinma problemindedir bence. Yani ufak ta olsa ihtimal var

Bu bahsettikleriniz kullanıcı ile alakalı o zaman, şu ana kadar şahsen 3 tane harddisk değiştirdim hepsinde değişik oyunlarda takılmalar reset atmalar oluyordu. Daha bu yaz aldım mesela en son hdd yi. Çünkü makinelerin slim ya da süper slim olması bir şey değiştirmiyor. Birde fifa ile ilgili bu durum yabancı forumlarda career mod menu lag diye bahsediliyor. Pek ingilizcem olmadığından okuyamıyordum varsa ingilizcesi olan bu forumlara vs de bakabilir daha aydınlatıcı olur bizle de paylaşırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 7 Aralık 2013; 2:29:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu bahsettikleriniz kullanıcı ile alakalı o zaman, şu ana kadar şahsen 3 tane harddisk değiştirdim hepsinde değişik oyunlarda takılmalar reset atmalar oluyordu. Daha bu yaz aldım mesela en son hdd yi. Çünkü makinelerin slim ya da süper slim olması bir şey değiştirmiyor. Birde fifa ile ilgili bu durum yabancı forumlarda career mod menu lag diye bahsediliyor. Pek ingilizcem olmadığından okuyamıyordum varsa ingilizcesi olan bu forumlara vs de bakabilir daha aydınlatıcı olur bizle de paylaşırsa.

Alıntıları Göster
    Aynı sıkıntı bende de var benim cihazda 320 gb slim ama sorun sadece fifa serilerinde sadece 14te değil 13 hatta 12de bile benzer sorunla karşılaşmıştım gta v last of us gibi oyunlarda bile sıkıntı yaşamadım.Geçen gün fifa 14ü bir arkadaşımın xboxında oynadım menü arası geçişler vs. acayip hızlı geldi kesinlikle fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: capito13

Aynı sıkıntı bende de var benim cihazda 320 gb slim ama sorun sadece fifa serilerinde sadece 14te değil 13 hatta 12de bile benzer sorunla karşılaşmıştım gta v last of us gibi oyunlarda bile sıkıntı yaşamadım.Geçen gün fifa 14ü bir arkadaşımın xboxında oynadım menü arası geçişler vs. acayip hızlı geldi kesinlikle fark var.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Benım Ps3 Otamatık Fan Temızleme Modu Olmuyo Dıger Cafedekılerde Denedım Benımkısınde Olmuyo Bılgısı Olan Yardımcı Olabılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceymıns

Arkadaslar Benım Ps3 Otamatık Fan Temızleme Modu Olmuyo Dıger Cafedekılerde Denedım Benımkısınde Olmuyo Bılgısı Olan Yardımcı Olabılırmı

Alıntıları Göster
    Zor kaldırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Zor kaldırıyor

Alıntıları Göster
    320 gb jailbreakli ps3'te hiç bir kasma olmadan oynatıyorum. Hemde Harici HDD'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ametehan

320 gb jailbreakli ps3'te hiç bir kasma olmadan oynatıyorum. Hemde Harici HDD'den.

Alıntıları Göster
    PS3 Fat 80 gb versiyon kullanıyorum. Hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yok, sadece FIFA 14'e özgü bu kasılmalar. Menü geçişlerin ve Ultimate Team modu rezalet, 2 günde 1 mutlaka donar kalır, PS3 kitlenir res atmak zorund kalırım. EA'nın Allah bin belasını versin, oynayabilsem korsan oynarım çünkü bunu hakediyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.