Şimdi Ara

Fifa17 Pro Clubs Takım Arıyorum(PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar adım Onur 18 yaşındayım daha önceden asıl mevkim stoperdi şuanda Cam,Rw,Lw veya St oynamayı düşünüyorum stoper oynamaktan sıkıldım birlikte mevkilerimizde gelişeceğimiz belki ileride organizasyonlarda boy göstereceğimiz ve asıl amacı eğlence olan bir takım arıyorum şuanda size pozisyonumda mükemmel olduğumu iddaa edemem ama birlikte gelişebileceğimizi umuyorum mikrofonum şuan için yok 4-5 gün içinde gelecek belirttiğim kriterlerden memnun olan takımlar ulaşabilir.
    Origin İD: Tobrexy
    Fifa17 Pro Clubs Takım Arıyorum(PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runolah -- 15 Ocak 2017; 23:45:55 >

• Selamlar.

Öncelikle şunu belirteyim bizim takımımızda CAM ve ST 4-5 yıldır aynı kişilerdir. Bu kemik kadroyu senelerce bozmadık ve arkadaşlık bağlarımız oldukça şükürler olsun ki çok sağlamdır. Aradığınız ortam seviyeli, muhabbet, güzel, sohbeti çağıran, yerine göre ciddiyet içeren ve eğlenceli ortamsa biz bunu zaten en iyi şekilde sağlıyoruz. Bizimle deneyen ve takımdan ayrılan arkadaşlar çoğu zaman hep bu yönümüzü beğenmişlerdir.
    Size CAM ve ST mevkilerini vaad edemem. Anladığıma göre defansif olarak sıkılmışsınız. Bizim ülkemizde zaten defans oynayan oyuncu hiç yok diyebilirim. Çünkü futbolu gol atmaktan ibaret görüyorlar. Her neyse herkesin futbola ve FIFA'ya bakış açısı farklıdır. Sizi orta sahada CM-CDM yada kanatlarda denemek isteriz. Tabi sizde isterseniz, cevabınız olumluysa bildirin originden ekleyeyim. :)

İyi forumlar.
  • Defans oyuncusu olmaması konusunda haklısınız fakat ben yaklaşık 2 yıl gibi bir süre defansif oynadım bek ve stoper arasında gelip gittim ve inanın ki bir zaman sonra sıkılmaya başlıyorsunuz eğer bir oyunu oynarken zevk almıyorsanız oynamanın mantığı nedir ? Belirttiğiniz mevkilerde pek tecrübem yok fakat düzenli oynayarak öğrenebileceğimi düşünüyorum pro clubs oynamaya ilk başladığımda kanat oynuyordum tekrar denemekten bir zarar gelmez originden ekleyebilirsiniz.
  • Takım bulunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runolah -- 15 Ocak 2017; 23:53:47 >
  • Kardeşim pro clubs takımımız var bizim robotlar defansta saçmalıyo diğer takımların ki robotları cok güzel oynuyo bunu ayarlama felan varmı bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.