Şimdi Ara

Fight Club Bilinç altı sahneler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
31.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shipp12

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

o arada 3-4 tane bradd pitt resmi çıkıyor ya onlar bilinçaltı ss i değildir.gayet açık görülür

Dostum ben bu bu düşünceleri bilmeden filmi 2 kere izledim hiç bişi görmedim

Nasıl yani bu ss leri görmedin mi ?

Fight Club Bilinç altı sahneler

• felsefe bilgisi Fight Club'dan ibaret olan ergenlerden nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

şuan 05.54 te bişey buldum upload ediyorum hemen

edit:şuan çok şaşırmış durumdayım.3 kez yavaşlatılmış durumda bu görüntüyü yakaladım daha dakika 6 ve edward daha brad pitt le tanışmamışken

Bu 25.kare filan değildi bu filmle bağıntılı bi görüntü zaten çok net fark ediliyodu orda bişey olduğu 25.kare bu değil.

• Tyler'i koymaları tamamda, neden cinsel öğeler koyuyorlar ? Film biterken tam ekran penis ? Bilinç altı değil de nedir. Herhalde o zamanın teknolojisi ile herkesin böyle tek tek kareleri görmesi mümkün değildi bilmiyorum. Günümüzde yapılan büyük bütçeli filmlerde tam ekran penis koyarlarsa, neler olur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 14 Eylül 2012; 19:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaz aga

quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

şuan 05.54 te bişey buldum upload ediyorum hemen

edit:şuan çok şaşırmış durumdayım.3 kez yavaşlatılmış durumda bu görüntüyü yakaladım daha dakika 6 ve edward daha brad pitt le tanışmamışken

Bu 25.kare filan değildi bu filmle bağıntılı bi görüntü zaten çok net fark ediliyodu orda bişey olduğu 25.kare bu değil.

aynen şimdi baktım çok belli oluyormuş normal hızda izleyince

• quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Tyler'i koymaları tamamda, neden cinsel öğeler koyuyorlar ? Film biterken tam ekran penis ? Bilinç altı değil de nedir. Herhalde o zamanın teknolojisi ile herkesin böyle tek tek kareleri görmesi mümkün değildi bilmiyorum. Günümüzde yapılan büyük bütçeli filmlerde tam ekran penis koyarlarsa, neler olur bilemiyorum.

Tyler'ın işi bu aslında ve Edward Norton şöyle diyor o sahnede

Kimse gördüğünü anlamadı ama gördüler. Büyük güzel bir penis. Acaba onu kaçınız iş başında yakalayabilirsiniz?

Zaten efektte de makara değişiyormuş gibi bir havası var bence çok güzel düşünülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Tyler'i koymaları tamamda, neden cinsel öğeler koyuyorlar ? Film biterken tam ekran penis ? Bilinç altı değil de nedir. Herhalde o zamanın teknolojisi ile herkesin böyle tek tek kareleri görmesi mümkün değildi bilmiyorum. Günümüzde yapılan büyük bütçeli filmlerde tam ekran penis koyarlarsa, neler olur bilemiyorum.

Tyler'ın işi bu aslında ve Edward Norton şöyle diyor o sahnede

Kimse gördüğünü anlamadı ama gördüler. Büyük güzel bir penis. Acaba onu kaçınız iş başında yakalayabilirsiniz?

Zaten efektte de makara değişiyormuş gibi bir havası var bence çok güzel düşünülmüş.

bence de öyle.üstelik 25. kare falan değil bunlar.neredeyse yarım saniye uzunluğunda gözüküyor. en az 5-10 kare kullanılmıştır.
    zaten ben 25. kare olayına inanmıyorum.beyin algılamadığı bir şeyi nasıl saklayabilir ki?

• bu film ilk bakışta tüketici üretmeyen toplu mu eleştiren. kapitlzm karşıtı .özgürlük temsilcisi mütiş bir olarak gözüküyor.ama asıl amacı bu filmi hayat felsefesi edinen adamı: toplumdan uzaklaştırmak gngısterliğe itmek biliç altını zehirlemek topluma faydasız bir insan haline getirmek VE yakın zamanda olmuş tüm dünyayı etkileyen bi olayı (film vizyondayken daha gerçekleşmemişti) simgelemekten başka bişi değil
  • Okurum.
  • 25. kare varsa da kötüye yormayın hemen. Kitapta da filmde de Tyler sinemada makinistlik yaparken filmlere cinsel uzuv ekliyordu bir kare de olsa. Filmde bahsedilen şeyi filmin kendisine uygulamışlar, hoş olmuş yani.
  • Sadece bu yüzden bu filmin Oscar ödülü yok.Ben insanları şuursuzlaştırdığına inanmıyorum.Sonuna kadar da eleştiriyor.

Ayrıca o 25. karelerin hepsini ben filmi ilk izlediğimde görmüştüm.Filmin başında Tyler (Edward) söylüyordu "Tyler(Brad) cinsel içerikli resimler ekliyor hiç kimse de bunun farkına varmıyor diye.

Hatta yamulmuyorsam akabinde bakın yine yaptı gibi bir şey söyleyip o sahnede 25. kare vardı.

Kesinlikle Fight Club'ın Siyonist(İllumemati, ne dersen de) bir film olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 21 Eylül 2013; 17:57:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.