Şimdi Ara

Fight Night Champions

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Ben kredi kartımdan alacağım.)

Teşekkürler.

• Başlıkları daha açıklayıcı yazmanı öneririm.
  • hocam aynı kardeşliği bende açtım yanında hustle kings (15Tl) oyunu ile birlikte.2 kişi katılırım dedi,sonra onlardan da cevap gelmedi.Bekliyoruz grup dolsun diye
  • dostum bizde varız 2 kişiyiz ama öncelikle bu oyunun forum sayfasını bi türlü bulamadım , kardeşlik konuları arasında kaybolmuş, bana linkini atarsanız çok memnun olurum... sadece oyunu forumdan okumak istiyorum nasıl bi oyun olduğu ile ilgili... beğenirsek 2 kişi olarak bizi ekleyebilirsiniz. yanlız diyelim ki oyunu aldık fakat birimiz indirdi, diğerimiz 15 gün sonra indirecek bi sorun olurmu ?
  • Normalde bir sorun olmaz. Ama o süre içerisinde şifre falan değitirilirse, indirecek kişi hesaba giremez. Oyunu indiremez. Ayrıca oyunları alan kişilerden birisi, oyunu bir başkasına daha verirse sizden habersiz, bundan sizin 15 gün boyunca haberiniz olmaz. 15 gün sonra da oyunu indirecek arkadaşa güzel bir süpriz yapılmış olur.
  • artık oda o kişinin emdiği sütün kalitesine kalmış dostum ne yapalım... :)))

arkadaşlar asıl oyun linkine rastlayanınız oldumu ? bizde almak istiyoruz bizide ekleyebilirsiniz 2 kişiyiz
  • bende katılabilirim
  • hadi dostum classlord la birlikte şimdiden 3 kişiyiz... hazırız :)))
  • Adam başı kaç tl? ve oyun kaç gb?
  • 5 gb 10 tl.
  • valla dostum adam başı 10 mu 10,50 mi ne ama gb yi bilmiyorum, bende cevap bekliyorum konuyu açanlardan, hazır bu kadar kişi bekliyoruz biri el atsada alabilsek :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: durk_la

Arkadaşlar var mı katılan?

(Ben kredi kartımdan alacağım.)

Teşekkürler.

Dostum hazırız... :)))
  • bende kkr kartı var 4 kişi hazırsa ben alabilirim oyunu
  • boş varsa bende katılayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

bende kkr kartı var 4 kişi hazırsa ben alabilirim oyunu

valla dostum senle beraber biz 2 kişiyiz etti 3, Truhan isimli arkadaşta mesaj attı şimdi 4 olduk...
  • yanlız arkadaşlar ben işlemin nasıl yapıldığını bilmiyorum, satın aldıktan sonra kısaca anlatırsanız çok sevinirim. Dayıoğlunun kinide ben yükleyeceğim, anlattıklarınıza bakarak... Teşekkürler şimdiden. Umarım alabiliriz sorunsuz.

Bu arada online da kod istiyomu ? isterse nasıl olacak ? 5 tane ayrı kod mu veriyo sistem ?
  • online kod yok direky giriyosun psn den yüklediklerine sen sadece

yeni bir hesap ve kullanıcı yaratıp ordan alıyorsun yarattığın kullanıcı ve şifresinide bize veriyorsun ama herkez 1 defa indirecek burası önemli
  • tamam dostum ama biz yaklaşık 1 hafta kadar indiremeyeceğiz, çünkü şehir dışındayız... ok... sorun olmaz herhalde... yeni psn hesabını hangi ülke kodlu alacağız ? Türkiye mi

(gerçi saçma olmuş bu yeni psn işi, her oyunda artık çıkıp çıkıp tekrar gireceğiz desenize... neyse artık...)
  • oyunu yükledikten sonra diğer hesaplardan da oynanabilir. classlord23 daha önce alış veriş yaptıysan sen al bilgileri gönderirsin bize patrayı yatırınca.
  • ok... biz hazırız, truehan da hazır, class artık iş sana kaldı... 4 kişiyiz şu an, 1 kişi daha gelirse tamam herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.