Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bir sorum neden şuan ki dünya şampiyonu 2 kardeş yok.ünlüler yok mike ve muhammed ali dışında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

ya bir sorum neden şuan ki dünya şampiyonu 2 kardeş yok.ünlüler yok mike ve muhammed ali dışında.

Telif hakkından dolayı olabilir hepsi eski boksorler farkındaysan senelerdir bole bu sadece degişen grafikler bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Championship'de 5-1, Ranked da ise 3-0 ile gidiyorum

@Strongiron

Hocam hep dediğin gibi karna çalışıp karşıdakilerin staminayı bitirdim, sonra nakavt ettim ama yenildiğim adam da aynısını bana yapmaya çalıştı, ve maç baya uzadı, 9. roundda nakavt oldum. Karşıdaki de bana aynısını yapıyorsa ne yapayım

Bundan sonraki bilgiler ucrete tabidir lutfen 958181715181 nolu banka hesabına 50 tl ucreti yatırınız

Hhehehe şaka bir yana anlatıyım

Adamda size aynısını yapıyorsa korunup kacıcaksınız yumrugu boşa gittiginde staminası duşuyor hemen saldırmaya başlayın ondan hızlı oldugunuz için çatır çatır yiyor sonra staminanız duştugunde geri çekilin ve bekleyın yine gelsin bole bole 10 round surer acele etmeyin fazla yumrugu atan kazanır yada o arada 8. rounddan sonra ani bir yumruk cakın zaten bayılıyor

Hocam skill level 1 ken bnu çok güzel yapıyordum fakat skill level 3 oldum ve bunu yapmama rağmen adamlar beni 8 ile 10. roundlar arasında nakavt ediyor ya da puan ile kazanıyorlar 7-1 iken 7-4 oldu skill level 3 oldukltan sonra

Bir ara maç yapalım da, öğreneyim ben senden taktik kapayım biraz. Bugün mesaj atmışsın ama görmeddim başta, gördüğümde de çıkmıştın.

• hadi ya neden yapmıyorlarki fifa da nba de ne kadar kolar.aslında boksda tanıtmak için bence olmaları lazım.
    herneyse demo oynamaktan bıktım takaslamam lazım şu oyunu ya.
  • quote:

hadi ya neden yapmıyorlarki fifa da nba de ne kadar kolar.aslında boksda tanıtmak için bence olmaları lazım.

Oyunu almadınmı hala ??? Sen buyuk hata etmişsin komutanım en kısa zamanda al oyunu eğer beğenmezsen gel kafamı kır!

Bu arada oyunu yeni nesil oynadığı için biz dahil mike tyson vs gibi adamları biliyıruz ve maçlarını hala izliyoruz bende var maçları ama yenilerden kimseyi tanımıyorum açıkcası bole olması daha iyi ....
    Bide artık herkez kendi karakterini yapıp WORLD CHAMPİONSHİP yapıyor ben oyunu aldıgımdan beri 2 bilemedin 3 kere mike tysonla fln oynadım diğeri hep online kendi adamımla

Max_Kolesne
    Binbaşım sen gene iyi oynuyorsun tabiki dayakta yicez iyilerde çıkıyor şimdi benim karşıma çıkan adamlar 160 maç kazanmış 190 maç kazanmış 27 kere yenılmış adamlar şimdi sadece karna çalış arada kafaya çalış ole gidiyor ama ilerde dengin geldigi zaman ole olmuyor 10.Round a kadar suruyor eğer sağlam bir yumruk yiyip bayılmazsan yada karşı taraf bayılmazsa surekli vur geri çekil aynı box maçı gibi hiç bir farkı yok ole pat kut pat kut karna çalışamıyorsun adam korunuyor sonra sana dalıyor sonra sen korunuyorsun ona dalıyorsun bu şekilde gidiyor maç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 2 Temmuz 2009; 22:24:41 >

• psn ne abi senin ya ekleyeyimde alınca oynarız.
    benim dedem çok boks server hep geceleri kalkar izlerdi bende küçükten alıştım fox da hala izliyoruz onla asla kaçırmaz boksu.muhammed ali hayranıdır kendisi.
  • quote:

quote:

hadi ya neden yapmıyorlarki fifa da nba de ne kadar kolar.aslında boksda tanıtmak için bence olmaları lazım.

Oyunu almadınmı hala ??? Sen buyuk hata etmişsin komutanım en kısa zamanda al oyunu eğer beğenmezsen gel kafamı kır!

Bu arada oyunu yeni nesil oynadığı için biz dahil mike tyson vs gibi adamları biliyıruz ve maçlarını hala izliyoruz bende var maçları ama yenilerden kimseyi tanımıyorum açıkcası bole olması daha iyi ....
    Bide artık herkez kendi karakterini yapıp WORLD CHAMPİONSHİP yapıyor ben oyunu aldıgımdan beri 2 bilemedin 3 kere mike tysonla fln oynadım diğeri hep online kendi adamımla

Max_Kolesne
    Binbaşım sen gene iyi oynuyorsun tabiki dayakta yicez iyilerde çıkıyor şimdi benim karşıma çıkan adamlar 160 maç kazanmış 190 maç kazanmış 27 kere yenılmış adamlar şimdi sadece karna çalış arada kafaya çalış ole gidiyor ama ilerde dengin geldigi zaman ole olmuyor 10.Round a kadar suruyor eğer sağlam bir yumruk yiyip bayılmazsan yada karşı taraf bayılmazsa surekli vur geri çekil aynı box maçı gibi hiç bir farkı yok ole pat kut pat kut karna çalışamıyorsun adam korunuyor sonra sana dalıyor sonra sen korunuyorsun ona dalıyorsun bu şekilde gidiyor maç

Yani, atıyorum, 5 kere karna vur, sonra uzaklaş, sonra yine 5 kere karna vur mu yapayım?

Bir de adamın staminası koyu halde sıfırlandığında kafaya çıkayım mı yoksa karna devam edip staminayı tamamen bitirmeye mi çalışayım?

Dediğim gibi, bir ara maç yapalım da bir şeyler kapayım ,hatta mikrofon da varsa güzel olur

• ok bende var mikrofon sen boş ıoldugun zaman bana psn den pm at anlatırım
  • quote:

ok bende var mikrofon sen boş ıoldugun zaman bana psn den pm at anlatırım

Sağolasın hocam
  • psn ne acaba strongiron?
  • Kaç Kişi Olduk Turnuvalara Başlayalım Artık...

İlk Mesajda Adı Olmayan Haber Versin...
  • K®ATOS

hocam beni ekleyiver psn mi ps3 ü bu aralar açamam 1 hafta sonra falan turnuvaya girerim bende artık
  • quote:

psn ne acaba strongiron?

PSN strongiron aklıma ne geldi biliyormusun psn mi istedin oyunu beğenmezsen orda kafamı kırıcan gibi hissettim hehehehe
  • quote:

quote:

psn ne acaba strongiron?

PSN strongiron aklıma ne geldi biliyormusun psn mi istedin oyunu beğenmezsen orda kafamı kırıcan gibi hissettim hehehehe

eğer boksu az da olsa seviyorsanız sizin için bırakamayacağınız bir oyun olabilir fight night.
  • ben 2 sene önce gitmiştim arkadaşlar 7-8 ay.
  • quote:

ben 2 sene önce gitmiştim arkadaşlar 7-8 ay.

nereye gıtmıştın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Kaç Kişi Olduk Turnuvalara Başlayalım Artık...

Her tarafın kdemli olsa ne olur Tüğsiklet

Nese şaka bi yana harbi kdemli oldun helal olsun kaç senedir DH desin ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Kaç Kişi Olduk Turnuvalara Başlayalım Artık...

Her tarafın kdemli olsa ne olur Tüğsiklet

Nese şaka bi yana harbi kdemli oldun helal olsun kaç senedir DH desin ?

Sağolasın,3 Buçuk Sene Oldu...

• Sağolasın,3 Buçuk Sene Oldu...

Maşallah yööööhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 3 Temmuz 2009; 1:06:23 >
  • legacy modunda sürünüyorum, online'a geçmek için daha fazlası ile acemiyim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.