Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ooo grubumuz varmış yahuEkleyin beni gruba burda prof.boksör var..
  • Beni de eklerseniz sevinirim, Fight Night 4 grubuna.

PS3 ID: Lucastorn
  • arkadaslar bu oyunda bolge kodu fılan varmı ?
  • oyunu bugün aldım gerçekten süper arkadşlarıda topladım 5 kişi turnuva yaptık lewixle herkesi aldım

oynamak istiyenler ekliyebilir

Psn:GenghisTR
  • Merhaba arkadaşlar,
    Oyun sizler için halen güncel midir bilmiyorum ama bazı sorularım olacak;

1- Yumruk kombinasyonları için sağ analog kullanıyorum. Bazen kel alaka savuruyorum. Buton konf. kullanan varsa tavsiye eder mi? Nedenini, 2 cümleyi geçmiycek şekilde açıklayınız
    2- Kendi imalatım olan boksör ile GOAT olayına kasdıydım, hallettik o işi. Soona didim bi trofilere bakiim, GOAT seviyesinde Mike ile Ali'yi döv diyor. Yine kendi boksörümle Mike'yi birkaç denemede döğdüm. Lakiiin; dün Ali ilen yaarebbbiiim, onu alıyom olmuyo bunu alıyom olmuyo Ali'yi alıyom olmuyo, baştan girişiyorum olmuyo, kontrollü girişiyorum olmuyo, sadece kontra girişiyorum o da olmuyo. En çok Frazier ile yaklaştım galibiyete fekaaat heyhaat bir türlü olmuyo . Baş parmaklarımda halen zonklama var... Aaazını burnunu kırıyorum, bööle sol taraftan fredi krugıra benzer hale sokuyorum herif yine kalkıp beni jab manyaa yapıyo... Müşkül (kroki) vaziyette (Orhan Ayhan'ın kulakları çınnasın) bir kere bile indiremedim. Aksine kendi müşkül vaziyetteyken beni müşküle soktu ki; hiç rast gelmediğim bi durum. Birkaç kez kontradan müşküle girmeden indirdim ama o kalkıp yine beni pataklıyo. Var mı bunun bir ilacı. Burada sınırlama yok serbes yazabiliyoruz

Akşamı iple çekiyorum, gidip biraz daha uğraşiim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Amra -- 27 Eylül 2010; 16:21:53 >

• Vayy arkadaş yaa, 2 akşamdır hırs yaptım sonunda dağıtıcam axis maxis.
    Olmuyo da olmuyo... Yok mu ilaç için tavsiyesi olan. BR'i arabanın dikiz aynasına asmak da bir çözüm ama kıyamam...
  • Bu güzel oldu, soruyu sen sor, konuyu kendin irdele, cevabı kendi kendine bul. İyi ki üyeyim foruma...
    Dün ağşam hırsımın zirvesinde eve gider gitmes, yeni bir bokser imal ettim. Beyyle, sağı balyos misali, hızlı ve bir o kadar da sür'atli (oniki fites), uzun kollu yeni bir prototip çalıştım, sırf Ali'yi döymeye programlanmış bi canavar...
    Hiç deneme meneme yapmadan zart fight now olayı, çok güzel döyüştük 10 raund. Son 3 raundda süper köşe kapmaca, kaçan ben. Ölüyorum, bi tane deyse de düşsem hayatta kalkamam ki daha önce iki kere kalkmışım. Neyse maç bitti 1. hakem 96-94 bana vermiş, diğer iki hakem 95-95 netice "beraberlik", o anda unvan maçına çıkıp ünvan sahibini her ne kadar dövse de nakavt edemeyen chalenger'ın neler hissettiğini anladım. Gerçi Ali durumun farkında; kırıcam aazını burnunu, bitiricem kariyerini, ööle alttan alttan bakıyo.
    Ne var gel bi sarıl, hepimiz Müslüman evladıyız felan, "senin hakkındı" de, elimi kaldır seyirciye karşı en azından, sen kazanırsın, Yok nerdeee....
    Bu akşam sedyeyle çıkıcak ringden...

Haa trofi mi, onu verdiler. Herhalde 3 akşam üst üste nonstop Ali'den dayak yiyene, teselli ikramiyesi olarak da veriyollarmış zahir.
    Ben de yeni trofi çıkardım ilgilenenlere. Benim bu yeni boksör, namı "El Amra Mennnndoooozaaaa" ya 3 raund dayanana uzun malbora trofisi.
    Hadi bakiim

• Şuan ONLINE'da MW class ta Kemer bende 7-8 Aydan sonra kemeri almak nasip oldu.Oyunu sürekli online bölümünde oynarsanız daha iyi kavrarsınız.

• @nopan11c
    Tebrik ederim kardeşim. Online oynarken kalp çarpıntısı oluyo, bünye kaldırmıyo helecanı...

Neyse ben kalddım yerden devam ediim.

Sevgili günnük;
    Tam 5 gün oldu, çok asabım bozuk. Baş parmakları bugün tuzlu suya kodum az biraz ii geldi.
    Uzun zamandan beri nası sööliim, hani Berry Mc Guigan Boxing WC'de (*) BomBoom Bertie vardı ya; o zamandan beri hiç bu kadar aşşağılanmamış, bu kadar aciz ve çaresiz hissetmemiş idim kendimi.
    Her şey çok güzel başlıyo, taam diyorum bu sefer oldu, 8. raund Mami de iyice yavaşlamış, ben de bitmişim ama bi yandan kaçıyorum bi yandan hala indirme peşindeyim. Hooop karnıma bi jab, on the canvas... Kalk kalkabilirsen... Kalkamıorum.
    Maç sonu istatistikler 99/144 kontra, 11/33 haymaker. Hadi bakalım, hangi 1110001010011110101111000 açıklar bunu? Sorarım sana günlük.
    Trofiden geçtim, gurur mes'elesi yaptım olayı.
    Goyucam G.O.A.T.'ına o Ali'nin görücek el mi yaman bey mi yamannn...
    Bekle beni Aliiii alıcam aklını

(*) 80'li yıllarda Amstrad CPC 464 ile yeşil ekranda oynadıım oyun. Bkz. http://www.youtube.com/watch?v=VsqKPetqPKc

• Teşekkür ederim.Valla ben bile zorlanıyorum G.O.A.T'ta oynarken. Ama alışın derim Online'a. PS ile Online arasında çok fark var. Ve yeni şeyler öğrenebilmeniz için sürekli rakipleri izleme şansınız oluyor.Hepsinden birer hareket kaptığınıda sizi kimse tutamaz.
  • Sevgili günlük,

Tamamdır o iş! Bendeee, merak etme...
    Geç de olsa, yaptığım boksöre kaytan bıyık takmam gerektiğini anladım, ya da belki yaptığım boksörün, range'ini çok kısa yapıp yakın dövüşmüş olmam da etkili olmuş olabilir
    Yaptım bir boksör daha "El Amra" black mamba "REEEEYEEESSS"... Kaytan bıyıklı kısa mesafede etkili. İlk maçı puanla kazandım, biraz çekingen oynadığımdan oldu sanırım. Sonraki maç, heheee, iki kere indirdim kalktı yine Mami ama bu sefer öyle artistlikler, shuffle'ler falan yok, tabi anladı başına gelecekleri... 10. roundda tam süper daldım, yine öptü yeri, bu sefer kalkamayacağı belliydi animasyon falan değişmişti. Sedyeyle aldılar eki, eki, eke...
    Çocuklar gibi mutluydum o an...
    Netice bu, yıkamasak yine puanla Mami kazanacakmış. Oooldu...

• çok fazla lag oluyo onlineda soğudum oyundan
  • Hemen giriyor maça ama sonra pat "connection problem", kaçmış gibi oluyo.. Tamam dayak yiyoduk ama biz dayak yemesini de biliriz, bükemediğimiz eli öperiz... Anlamaz ki gavurun evladı. Kaçtı der. Bize de terrrs...
  • FNR 5 ne zaman çıkacak bilgi var mı?
  • Kariyer modunda takıldım
    hafif siklette 1.liğe yükselince siklet değiştirmemi önerdi kabul ettim,yeni siklette de 1.yim ama bir üst siklete geçemiyorum ne yapmam gerek,maç yapıcak adam kalmadı
  • Arkadaşlar kitli oyuncuları ücretsiz açmamızın bir yöntemi varmı acaba?oyunun 5. si çıkıcak diyede 4 e para yatırmak istemiyorum.Bu arada iddaa lı arkadaşlarla maç yapabilirimGOAT da oyunun kendi adamlarıyla(frazier, tyson) muhammed ali yi rahatlıkla alabiliyorum.O çapta arkadaşlar özellikle tercihim.

Şaka bir yana akşamları oynıyanlar benide eklerse sevinirim.Sonradan oyuncuların ürettiği boksörlerle oynamayı sevmiyorum onu belirteyim.Herşey orjinal olmalı

Nick:Cdmpf

• arkadaslar yenı oynamak nasıp oluyor oyunu ama bı sorum var.bu oyunun Fight Night Champion dan farkı nedır acaba..
  • arkadaslar gercekten kafayı yıcem bırı bana oynu ıyı bılen bırı onlıne oynamıs ozelden telını yollasın arıcam Bende hem fıght nıght champıon var hemde FNR 4 yenı aldım sorularım var.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.