Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uğur kaça sattın oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

BRAVO.
    Uğur kaça sattın oyunu :D

Killzone 2 + 20 tl + kargolar karşı taraftan 1 hafta falan oynayacağım Killzone'u sonra onu da satacağım KZ2 50 ye bile gitse FNR'den istediğim aynı fiyata gitmiş olacak, hem de özlem gidermiş olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 15 Eylül 2009; 17:31:09 >
  • Arkadaşlar bu oyun pc için olanı çıktımı acaba?
  • Arkadaşlar,

Forum içerisinde mutlaka bu konuya değinilmiştir, ve bu nedenle tekrar soruyor olmama bazılarını kızdırabilir ancak ben bulamadığım için burada sormak istiyorum.

Şöyle ki; ben PS2'de en beğendiğim oyun FNR3 olduğu ve sırf FNR4 PS32de çıktığı için gidip PS3 ve FNR4 aldım. Görüntü gerçekten mükemmel olmuş, ancak FNR3'de alışık olduğum gamepad kontrol konfigürasyonunu burada bulamayınca hayal kırtıklığına uğradım.

Cevabın olmadığını tahmin ederek, umutsuzca bir sorayım istedim.

Acaba, FNR3'deki gamepad kontrol konfigürasyonunu FNR4'de uygulamak mümkün müdür? FNR3'de tuşlar ile kombo oluşturarak oynamak çok daha zevkli ike; FNR4'de sağ stick ile vuruş yaparken kombo oluşturmaya çalışmak bekimi büktü Resmen oyundan soğudum

Cevapları ile yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar satan varsa bende almak istiyorum oyunu elimde sadece pes 2010 var onuda yeni aldım takas yapıcak fırsatım yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Arkadaşlar bu oyun pc için olanı çıktımı acaba?

Dostum pc de yok bu seri olacagini da sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adncmc

Arkadaşlar,

Forum içerisinde mutlaka bu konuya değinilmiştir, ve bu nedenle tekrar soruyor olmama bazılarını kızdırabilir ancak ben bulamadığım için burada sormak istiyorum.

Şöyle ki; ben PS2'de en beğendiğim oyun FNR3 olduğu ve sırf FNR4 PS32de çıktığı için gidip PS3 ve FNR4 aldım. Görüntü gerçekten mükemmel olmuş, ancak FNR3'de alışık olduğum gamepad kontrol konfigürasyonunu burada bulamayınca hayal kırtıklığına uğradım.

Cevabın olmadığını tahmin ederek, umutsuzca bir sorayım istedim.

Acaba, FNR3'deki gamepad kontrol konfigürasyonunu FNR4'de uygulamak mümkün müdür? FNR3'de tuşlar ile kombo oluşturarak oynamak çok daha zevkli ike; FNR4'de sağ stick ile vuruş yaparken kombo oluşturmaya çalışmak bekimi büktü Resmen oyundan soğudum

Cevapları ile yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar,

bu konuda bir cevabı olan yok mu?

• herkese iyi günler arkadaslar ps3 mu daha yeni aldım ve direkt olarak ta fnr4 aldım zaten ps3 fnr4 için aldım diyebilirim ancak ufak bir sorunum var boksörler ring e cıkınca sunumu yapan adam hanı diyor ya in the right cornner miiikeeeee tysooooooooooooonnn diye bagırıken (en sevdigim kısmıdır benım ) işte burda ses zor duyuluyor cok arka plandan cılız bir ses olarak duyuluyor neyden kaynaklanıyodur acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • herkes emeklı mı oldu kimse yokmu oyunu oynayan yahuuuuuuuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYSON80

herkes emeklı mı oldu kimse yokmu oyunu oynayan yahuuuuuuuuuuu

bence sesle alakalı bir sorunun var hoporlorlerının kablolarını tak cıkar gırıslerını tak cıkar öyle bi dene.
  • 3 Aralıkta DLC (indirilebilir içerik) ile birlikte oyun yaması gelecek. Yamanın özelliklerine bakılırsa dengeler bayağı değişecek.

Ayrıntılar:

DLC'nin içeriği ve yamayla değişecek özellikler
  • DLC yi hemen indirip oynadım , gayet güzel hatta tekrar başladım online a
  • oyun bende halen duruyor.. pek oynamıyorum, eğer oyunu elinde tutan yeteri kadar arkadaş varsa turnuva yapalım?
  • bende oyuyorum ama su ınternet ayarlarını yapamamadımkı onlıne oynıyım
  • 1 aya kadar aranızdayım kısmetse :D fifadan buldugum boşlukları fnr4 ile degerlendirecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppus

oyun bende halen duruyor.. pek oynamıyorum, eğer oyunu elinde tutan yeteri kadar arkadaş varsa turnuva yapalım?

turnuva yapacak kadar adam yok ama istersen oynayabiliriz , furdecimbit psn id ile oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperoz49

quote:

oyun bende halen duruyor.. pek oynamıyorum, eğer oyunu elinde tutan yeteri kadar arkadaş varsa turnuva yapalım?

turnuva yapacak kadar adam yok ama istersen oynayabiliriz , furdecimbit psn id ile oynuyorum

Cok fazla lag oluyor mu onlinede, almayi dusunuyorumda.Ayrica 3. Bolge alacagim bir problem yasarmiyim? (makinem PAL-2.bolge)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mempa

quote:

Orijinalden alıntı: alperoz49

quote:

Cok fazla lag oluyor mu onlinede, almayi dusunuyorumda.Ayrica 3. Bolge alacagim bir problem yasarmiyim? (makinem PAL-2.bolge)

Kimse online oynamiyo sanirim forumda, bi yardimci olsaniz??
  • Oyunun online müsabakalarında tek bir maçı dahi lagsız oynayamadım. Online oynayacak arkadaşlara kesinlikle önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Oyunun online müsabakalarında tek bir maçı dahi lagsız oynayamadım. Online oynayacak arkadaşlara kesinlikle önermiyorum.

ufc 2009 hakkında bilgin var mı online sistemi konusunda
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.