Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkyamaha

merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir turnuva ayarlamayı düşünüyorum katılacak olan arkadaşlar pm atarsa listeleri oluşturabiliriz 1 ay içinde ciddi bir turnuva başlatacağım bilginize.

Alıntıları Göster
    yaz beni de turnuvaya hafız..

bir de bişey sorcam bu old school rules dlc'sinin olayı nedir.. bilmeden almak istemiyorum..
    farkı ne kural falan mı yok acaba faul yapmak bel altı vurmak gibi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jointiakis

yaz beni de turnuvaya hafız..

bir de bişey sorcam bu old school rules dlc'sinin olayı nedir.. bilmeden almak istemiyorum..
    farkı ne kural falan mı yok acaba faul yapmak bel altı vurmak gibi falan

Alıntıları Göster
    koskoca forumda bu oyunu oynayan yok mu ya
    resmen kendi kendime konuşuyorum şu topic altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: jointiakis

koskoca forumda bu oyunu oynayan yok mu ya
    resmen kendi kendime konuşuyorum şu topic altında

Alıntıları Göster
    bende varım ama evi tasıdıgımız için internet baglı degil onun için oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYSON80

bende varım ama evi tasıdıgımız için internet baglı degil onun için oynayamıyorum

Alıntıları Göster
    Bende varım fakat şuan alışma aşamasındayım O yüzden Ps ile oynamayı tercih ediyorum,alışana kadar.Ayrıca online da adamın blok alması daha ağır kalıyor onu çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TYSON80

Alıntıları Göster
    ps3 aldığımda ilk alacağım oyunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

ps3 aldığımda ilk alacağım oyunlardan

Alıntıları Göster
    Selam arkadaslar, yukarıda bayağı bir bahsi geçmiş bölgelerin ama okudukca kafam daha karısıyor. Saşağıdaki sorularıma basitce bir cevap verecek olursanız sevinirim.

Benim makine pal, PSN hesabı Amerika, bu oyunu forumdan bir arkadaştan alıcamda 3. Bölge imiş.

1 - Şimdi online oynarken 3. bölge olması bana sorun yaratır mı?
    2- Eklentilerde sorun yaşarmıyım? Yani sizden birini arkadaş olarak eklesem karşılıklı oynayabilirmiyiz?

Çok acil cevap veren biri olursa sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 31 Mart 2010; 14:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ananda shake

quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Oyunun online müsabakalarında tek bir maçı dahi lagsız oynayamadım. Online oynayacak arkadaşlara kesinlikle önermiyorum.

ufc 2009 hakkında bilgin var mı online sistemi konusunda

Alıntıları Göster
    slm arkadaslar 12 kısılık elemelı bır turnuva actım dileyen gelebilir ..

http://forum.donanimhaber.com/m_38778886/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

slm arkadaslar 12 kısılık elemelı bır turnuva actım dileyen gelebilir ..

http://forum.donanimhaber.com/m_38778886/tm.htm

Alıntıları Göster
    12 kişilik turnuva açtığına göre konularda tecrübelisin bide benim şu üsteki msja kısaca cevap yazsan süper olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

12 kişilik turnuva açtığına göre konularda tecrübelisin bide benim şu üsteki msja kısaca cevap yazsan süper olur?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu multiplayer oynuyorum,yanlız rakiplerim kafayı indirip kaldırabiliyorlar veya adımları atarken başları inip kalkıyor....Nasıl yaptıklarını anlamadım,öyle bir tuş da yok ......Bilen varsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar oyunu multiplayer oynuyorum,yanlız rakiplerim kafayı indirip kaldırabiliyorlar veya adımları atarken başları inip kalkıyor....Nasıl yaptıklarını anlamadım,öyle bir tuş da yok ......Bilen varsa çok sevinirim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarım bu siteye sırf fight night round 4 için üye oldum. Eğer cevaplarsanız bir kaç sorum olacak. Online dünya şampiyonasında bir boksör stili var illet oluyorum. Şu anda ağır aksak bir modelim var onunla 110 maçta 41 yenilgim var. Ama karşıma bir boksör stili çıkıyor sürekli karnıma hızlı yumruklar atıyor, hızlı yürüyor ne yaparsam yapayım uzaklaşamıyorum ve stamina'mı bitirip beni perişan ediyor. Adamımın ayak hızını da hızlandırdım, zayıf yapıp hareketli de yapmama rağmen kaçamıyorum. Bir de ilginçtir ben karın bölgesine yumruk adarken adamım yürümezken o karakter hem karın bölgesine yumruk atıp hem de yürüyor.

Bu stili siz de biliyorsunuzdur eminim. Bunun için hangi ayarlar yapılacak bigli verirmisiniz? Genelde kullanılan kilo aralığı da 200 falan oluyor o kullanıcıların. Siz biliyorsanız rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lancia76

Arkadaşlarım bu siteye sırf fight night round 4 için üye oldum. Eğer cevaplarsanız bir kaç sorum olacak. Online dünya şampiyonasında bir boksör stili var illet oluyorum. Şu anda ağır aksak bir modelim var onunla 110 maçta 41 yenilgim var. Ama karşıma bir boksör stili çıkıyor sürekli karnıma hızlı yumruklar atıyor, hızlı yürüyor ne yaparsam yapayım uzaklaşamıyorum ve stamina'mı bitirip beni perişan ediyor. Adamımın ayak hızını da hızlandırdım, zayıf yapıp hareketli de yapmama rağmen kaçamıyorum. Bir de ilginçtir ben karın bölgesine yumruk adarken adamım yürümezken o karakter hem karın bölgesine yumruk atıp hem de yürüyor.

Bu stili siz de biliyorsunuzdur eminim. Bunun için hangi ayarlar yapılacak bigli verirmisiniz? Genelde kullanılan kilo aralığı da 200 falan oluyor o kullanıcıların. Siz biliyorsanız rica ediyorum.

Alıntıları Göster
    lancia76 ps3 kullanıyorusn sanırım dimi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 11 Mayıs 2010; 15:41:42 >

• quote:

lancia76 ps3 kullanıyorusn sanırım dimi....

Alıntıları Göster
    evet ps3 kullanıyorum. Neden sordunuz?
  • quote:

evet ps3 kullanıyorum. Neden sordunuz?

Alıntıları Göster
    Ben xbox360 kullanıyorum....senin sorunda muhtemelen baglandıgın kişilerin, baglantısı seninkinden daha iyi olmasından kaynaklanıyordur...Sol tarafta olarak oyuna girmeye çalış...baglantın yeşilse sorun yok,yanlız bende genelde kırmızı yada sarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 12 Mayıs 2010; 17:13:13 >
  • quote:

Ben xbox360 kullanıyorum....senin sorunda muhtemelen baglandıgın kişilerin, baglantısı seninkinden daha iyi olmasından kaynaklanıyordur...Sol tarafta olarak oyuna girmeye çalış...baglantın yeşilse sorun yok,yanlız bende genelde kırmızı yada sarı...

Alıntıları Göster
    Oynamak istiyenler beni ekliyebilir Psn : no-pan1c sağlam oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananda shake

quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Oyunun online müsabakalarında tek bir maçı dahi lagsız oynayamadım. Online oynayacak arkadaşlara kesinlikle önermiyorum.

ufc 2009 hakkında bilgin var mı online sistemi konusunda

Alıntıları Göster
    maç yapmak isteyen ekleyebilir.

psn: Westerly86

Birde öğrenmek istediğim,daha şimdiye kadar tek bir kere KO yapabildim.Bana taktik verecek bir hoca,eğitmen arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz86

maç yapmak isteyen ekleyebilir.

psn: Westerly86

Birde öğrenmek istediğim,daha şimdiye kadar tek bir kere KO yapabildim.Bana taktik verecek bir hoca,eğitmen arıyorum

Alıntıları Göster
    psn joricho

• quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

psn joricho

Alıntıları Göster
    Ben de 1-2 gündür demosuna fena sardım. Zaten bu oyunun 3. serisini PS2 de oynamıstım. Ama PS3 te çok farklı oluyormuş. Ay sonu gelsin sipariş edicem. Shopto'da 20 euro. 2011 yılbaşından önce sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 21 Temmuz 2010; 14:59:14 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    lancia76

o bahsettiğin modeller beni de çıldırtıyor.. hayır adam hiç durmdan karna karna atıyo yumrukları staminası da bitmiyor yorulmuyor cheat mi giriyolar napıyolar anlamadım ki BAN!

psn:hypnoser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi why triangle -- 21 Temmuz 2010; 17:48:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: why triangle

lancia76

o bahsettiğin modeller beni de çıldırtıyor.. hayır adam hiç durmdan karna karna atıyo yumrukları staminası da bitmiyor yorulmuyor cheat mi giriyolar napıyolar anlamadım ki BAN!

psn:hypnoser

Alıntıları Göster
    Oyunu dün daha yeni alabildim. Biraz geç de olsa.. İlk kez oynadıgım ıcın bu oyunu bazı boksörler kilitli. Bunlar maç yaptıkça mı açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 13 Ağustos 2010; 7:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

Oyunu dün daha yeni alabildim. Biraz geç de olsa.. İlk kez oynadıgım ıcın bu oyunu bazı boksörler kilitli. Bunlar maç yaptıkça mı açılıyor.

Parayla alıyosun sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.