Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mithatcan

beni neden kimse tınlamıo ? psn: mithatiger arkadaslar oyunu ogrenmek ıcın yardımcı olcak bırılerı varsa online world championshipte 3-4 durumdayım yani pek ıyı deılım henuz ogrenmeye calısıorum yardımcı olan olursa super olur ne yapmalıyım ne yapmamalıyım dıe dun geceden bu yana belkıde 25 mac yaptımda bu yıne world championship hali

mithatcan biraz geç kaldın buradakiler genelde oyunu hatım etmiş adamlar ben oynadığım sürece yardımcı olurum sana online isem.
    Bu işin sırrı oyunun dinamiklerini çözmek için bolca online maç yapmak (single işe yaramaz)

Bir de oyun stillerini iyi denemen lazım.Statları sürekli değiştirip oyuna nasıl etki ettiğini çözmelisin ve sana en uygun dövüş stillerini bulmalısın.
    İlk 5,6 karakterinden online'da birşey bekleme herşey yavaş yavaş :)

• bu oyun gerçekten mukemmel yapılmıs FNR3 ve FNR4den sonra artık fight night serilerinden kotu oyun cıkmaz diye dusunuyorum
    ama tabi bu oyunun size 3 4 ay dayanması için evde oynuyabiliceğiniz bir arkdaşınız veya online oynamanız gerek fakat.beni yinede bir süreden sonra sıktı bu oyun ama yenide kesinlikle denenmeli world championship modunda kendinizi gercek bi boksor gibi hissedebilirsiniz
  • arkadaşlar daha önce konuşuldumu bilmiorm ama hakemlerden birisinin tayyibin kardeşi olma olasılığı var gibi ???
  • Diğer iki eşleşme ne oldu ya bir turnuvayı bitiremedik...
  • ben hazırım mesaj bekliyorum , hayır Tayyib'in kardeşi değil ta kendisi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperoz49

ben hazırım mesaj bekliyorum , hayır Tayyib'in kardeşi değil ta kendisi :D

hazırım dostum açtım ps3 seni bekliyorum. pmde attım sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 8 Eylül 2009; 20:40:57 >
  • Yarın öğlen'e kalan 2 maçta yapılmazsa hoppus ve ucannn final oynayacaklar...
  • Final

ucannn (Muhammed Ali) - hoppustr (George Foreman)
  • @hoppustr

Hocam bu akşam biraz Batman oynayacağım, yarın yapalım maçı
  • Tamam dostum müsait olunca oynarız...
  • tüh kaçırdık turnuvayı :( dün ben geç girebildim 8 demiştim ama 9 da ancak girebildim online dı pelestine ama maç başladı sonra da bakmadı heralde Önceki günlerde de giremedim.

Artık friendly game yaparız. Zamanı uyduramadığımız için kendi adıma özür dilerim herkesi beklettik boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppus

Tamam dostum müsait olunca oynarız...

Hocam Psn'de görünmüyorsun? Beni sildin mi yoksa psn'den? Ekliydin çünkü bir ara.
  • Dostum kusura bakma geç cevap için, yok silmemişimdir bugün gireyim oynayalım, 22 den önce? Ya da uygun olduğun zamanı bana p.m at kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppus

Dostum kusura bakma geç cevap için, yok silmemişimdir bugün gireyim oynayalım, 22 den önce? Ya da uygun olduğun zamanı bana p.m at kardeşim..

Hocam müsait olduğun zaman gel yapalım, oyunu sattım, yarın kargolayacağım
  • Bişey sorucam kimin yendiğine dair şahid olmadan nasıl belirliyonuz ya yenilen derse ben yendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Bişey sorucam kimin yendiğine dair şahid olmadan nasıl belirliyonuz ya yenilen derse ben yendim

Valla daha öyle birisi çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Bişey sorucam kimin yendiğine dair şahid olmadan nasıl belirliyonuz ya yenilen derse ben yendim

Şampiyona ödül olsa çıkar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Şampiyona ödül olsa çıkar

Bildiğim kadarıyla EA sitesinden bakılabiliyor maçlara. En azından Fifa'da bakılabiliyordu.

• 10. Round sonunda puanla maçı ben kazandım. Çok zevkli bir karşılaşma oldu, Muhammed Ali 2, George Foreman 1 kez yeri öptü ama kalkmayı başardılar... Biraz lag vardı oda olmasa efsane bir maç olurdu...
  • Tebrikler hoppus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Eylül 2009; 17:00:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.