Şimdi Ara

Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fighting EX Layer – Shirase PV | PS4

-

Street Fighter EX geliştiricisi Arika, EVO 2017 esnasında yeni projesini “Gizemli Dövüş Oyunu” olarak duyurmuştu bugün oyunun asıl ismi açıklandı: Fighting EX Layer.

Fighting EX Layer beta testi 11 Aralık'ta başlayacak ve iki hafta sürecek. Beta testinde altı karakter oynanabilir olacak: Kairi, Garuda, Skullomania, Darun Mister, Allen Snider ve Shirase. Betadan önce Fighting EX Layer 9 - 10 Aralık tarihlerinde PlayStation Experience 2017'de oynanabilir olacak.

Arika'dan Akira Nishitani PlayStation Blog üzerinden oyunun Gougi sistemi hakkında daha fazla bilgi paylaştı.

Fighting EX Layer 2018'de PlayStation 4 için çıkacak.

www.bolumsonucanavari.com
    Street Fighter EX Geliştiricisi Arika Yeni Dövüş Oyununun İsmini Açıkladı: Fighting EX Layer
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Street_Fighter_EX_Gelistiricisi_Arika_Yeni_Dovus_Oyununun_ismini_Acikladi_Fighting_EX_Layer-89135.htm

-

Çıkış Tarihi: 28 Haziran 2018
    Tür: Dövüş
    Dağıtıcı: Arika
    Geliştirici: Arika

gamefaqs.gamespot.com
    Fighting EX Layer for PlayStation 4 - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/213424-fighting-ex-layer

https://www.metacritic.com/game/fighting-ex-layer/

Resmi Site:
    www.arika.co.jp
    FIGHTING EX LAYER Official Homepage
    https://www.arika.co.jp/product/fexl_hp/eng/fexl_eng.html

-

Ekran Görüntüleri:

Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Ekim 2021; 18:51:50 >

• Beta başladı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

• FIGHTING EX LAYER BLAIR & JACK

-----

FIGHTING EX LAYER SHADOWGEIST and ...

• Street fıghter ex in bende hep ayrı bir yeri vardı. Bu oyun olmuş bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba benim bir sorum olacak eski EX serilerinde olan RYU KEN GUILE M.BISON AKUMA gibi diğer karakterler neden yok bilen olursa lütfen cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WOLF-TR

Herkese merhaba benim bir sorum olacak eski EX serilerinde olan RYU KEN GUILE M.BISON AKUMA gibi diğer karakterler neden yok bilen olursa lütfen cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
    çünkü capcom ile anlaşamadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Var mı oynayan deneyen?

• Ben oynadım beğendim ama içerik biraz eksik kalıyor capcom karakterleri olmadan.Yapay zeka dövüşü yok sadece online var. Onlineda bazen çok hızlı adam buluyor bazen bekletiyor bir süre ama biri geliyor mutlaka.Nostaljik etkisi bende çok fazla oyunun ama fiyatına göre gayet güzel bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konohali K kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Belki ilerde anlaşırlarsa dlc olarak gelir inşallah.

• Adamlar kendi ağızlarından küçük bir stüdyo ve düşük bir bütçe ile yarım oyun çıkartıyoruz. Oyunu alıp destek olursanız devamı gelecek diyor.

Peki arkadaş oyuncuların isteklerine bi cevap verseniz de bizde alıp yardım etsek. Nerde abi Excel oyunda. Oyunun en temel excel kalkmış harika Onun yerine Gougi sistemi getirmişsiniz o da igrenç. Bari kapatıp açma olsa neyse diyeceğim.
  • Ya online oyuncu bulmuyor nattype 3 mü ne yapmam gerekiyormuş sanırım bu durumu yaşayan ve çözen varmı arkadslar?

• Şu an için hayal kırıklığı Bir arcade mod olmaz mı o yok compütüre karşı bile dövüşemiyorsun e ben nepıcam online da oyuncu da Yok eskinin hatırına aldım dlc ile umarım biraz zenginleştirirler

• quote:

Orijinalden alıntı: zinedya

Şu an için hayal kırıklığı Bir arcade mod olmaz mı o yok compütüre karşı bile dövüşemiyorsun e ben nepıcam online da oyuncu da Yok eskinin hatırına aldım dlc ile umarım biraz zenginleştirirler
    Oyunun kutulu satisi bile yok eger ilgi gorurse, firma kutulusunu cikaracakmis. Düsün yani oyunlarina guven sıfır.
  • Yakın zamanda oyuna arcade modun eklenecegini açıkladılar. Ofline oynanış da olacakmış. Süper bi gelişme.

• Beklemek en iyisi. Gran Turismo'ya bile kariyer modu sonradan eklendi. Milyon dolarlık stüdyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 24 Temmuz 2018; 0:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedya

Şu an için hayal kırıklığı Bir arcade mod olmaz mı o yok compütüre karşı bile dövüşemiyorsun e ben nepıcam online da oyuncu da Yok eskinin hatırına aldım dlc ile umarım biraz zenginleştirirler
    arcade modu eklendi doğrusu keyif almaya başlafım 1997 deki street fighter ex teki oynanış ve tadı aldım diyebilirim şöyleki arcade modunda yapay zeka baya iyi gerçek bir karakter gibi başarılı online dada yine oyuncu bulabiliyor başta beğenmemiştim ama şimdi tatmin edici oldu capcomla anlaşsa da akuma da gelse benim için tadından yenmez
  • FIGHTING EX LAYER Upcoming Plans!

• Off terry bogard da geliyor. Muhtemelen diğer Kof karakterleri de eklenecek. Capcom taş yesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür727 -- 6 Ağustos 2018; 11:43:2 >
  • oyun indirimde şuan %40 indirim var. Dün edindim offline takılırım grafikler çok iyi oynanışta gayet iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.