Şimdi Ara

FiiO ibasso hiby (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
68
Favori
96.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selçuk Bey gerçekten ender rastlanacak satıcılardan. Kendisinde bende bir adet Shure E215 ve Clip+ aldım. Kendisine sabah 5 te mesaj attım 12 saat sonunda kulaklıklar elimdeydi. Kendisine tekrar ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum.
  • Vsonic Gr04pro flagship edition kullanan varmı acaba 50 ohm'luk bir kulaklık çok merak ediyorum ?
  • Kulaklıklarınız hayırlı olsun. CKS90, Shure gibi kulaklıkları iPhone ya da Android bazlı telefonlarıyla kullanmak isteyenler hesaplı olan şu mikrofonlu kumandayı tercih edebilirler, ben uzun zamandır kullanıyorum. Özellikle dışarıdayken müzik dinlemek ve zaplamak, çağrıları cevaplamak açısından çok iyi oluyor.

GRIFFIN SmartTalk Kulaklık Adaptörü ve Mikrofonu

FiiO ibasso hiby

• Selçuk bey'den aldığım shure se215 kulaklık gerçekten çok güzel. Aynı zamanda elimde cx300ii var.İkisi arasında dağlar kadar kadar fark var diyebilirim. Almak isteyenler hiç düşünmeden alabilir. Bu arada benim sorularımı hiç sıkılmadan cevap verip bana zaman ayırmasına, telefonda arayıp bilgi versene ve hızlı kargosu için Selçuk Bey'e çok teşekkürederim.
  • Selçuk beyden hafta sonu kızıma hediye aldığım Clip+ için teşekkürler . Selçuk beyi herkese öneririm ancak İstanbulun trafiği rezalet . Siz siz olun İstanbulda bile olsanız kurye ile alın.
  • hocam ben istanbuldayım bu haftasonu yanınıza gelip kulaklıkları gelip deneme şansım varmı acaba 2 tane alcam.
    Hayırlı satışlar.
  • hocam ben kendime T-jays Three  almaya karar verdim. Arkadaş için Audio Technica CK313M  alcaz. İlgin ve alakan için teşekkür ederim.
  • Mail attım
  • cks 90 stok durumu nedir alıcam fakat stok yok heralde
  • pm & mail...

Edit: Akabinde hem telefonumda hemde mp3 playerda rahatlıkla kullanabileceğim bir Denon C560R sahibi oldum. Esasında işe kulaklık olarak başladım ama mikrofonlu denon u son anda as solist gibi sahneye çıkararak işte bu dememi sağladı kendisi. Kulaklık Sesi çok yüksek veriyor bu bir eksi olarak düşünülebilir ama o kadar seste zaten dinleyemezsiniz. Denon C560R, Sürekli dinlediğim ses ayarında mükemmel bir performans sundu diyebilirim. Basslar doyurucu, midler yerinde sadece tizler biraz fazla geldi o da eski kulaklığıma göre yapmış olduğum manuel eq ayarı idi. EQ ya yeni bir ayar çekerek seviyeyi düzenledim. Tercih etmemdeki en büyük sebep t-jays e göre mikrofonlu olmasıydı.

Selçuk Bey e hoşsohbeti, ilgisi, sıcakkanlılığı için tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 23 Aralık 2012; 1:06:28 >
  • selcuk bey merhaba, bende kulaklik alma asamasindayim.cks 77 cks 90 ve sony mdr-ex 310lp arasinda kaldim.bass cok seven biriyim.hangi kulakligi tavsiye edersiniz.
    ayrica cks 90 in fiyati nedir acaba.
  • Sony MDR-XB90EX getiriyormusunuz acaba?
  • pfe 122 getirebiliyormusunuz?
  • Hocam çift kredi kartıyla ödeme gibi bir lüksümüz varmı post makinesi vs varsa...
  • Selçuk Bey'den aldığım cks77 bugün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Hızlı kargo,güvenilirlik ve ilgi alaka için kendisine teşekkür ediyorum.
  • merhaba arkadaslar bu yorumu yazmayı kendime borç bilirim böyle farklı bir satıcıdan dolayı..
    öncelikle ben yılda iki uç kulaklık pert eden insanlardanım genelde philips ve sennheiser vs .ve genelde bilindik yerlerden alırım teknosa vatan bilgisayar gibi yerlerden sırf içim rahat olsun diye işte son kullandıgım philipsten hayır görmeyince bende nette araştırdım ve shure215 die bir kulaklıgın ne kadar iyi oldugu gibi yazılarla karşılaştım neyse heyecanla sahbnden com baktım fastfalcon (selçuk yıldırım) satıcıdan almaya karar verdim öncelkle ben hayatımda bu kadar anlayışlı bir insana raslatamadım ikinci el aldım sözde ama sıfır gibiydi dediği gibi ve beğenmezsem geri alacagını da söledi paramı iade ederek neyse ertesi gün kulaklıgı aldım benim nokia n900 da denıyorum arkadas böle hayal kırıklıgına uğradım ses aşırı tiz geliyordu ilk dinlediğimde ve hemen kutuya koydum ve selcuk beye de söledim o da böle olmaması gerektiğini söyledi ve cep telefonlarında beklenen perfomansın olmadığını da ekledi ve tabi geri gönderebilieceğimi de söyledi ya da değişterebilieceğimi o konuda beni o kadar çok şaşırttıki cunku su ana kadar nette bu şekilde müşterisiyle ilgilenen tek bir insan görmedim aksine malı sattıktan sonra telefonu bile açmazlar o tür insanlar çoğu .neyse kutuya koydum yarın gönderme amaçlı.neyse yorumları okuyorum aynı gün bakıyorum bu kulaklıktan memnun olmayan bir allahın kulu yok .tekrar açtım ve telefona bir program yükledim farklı bir mp3 programı .orda dinlemeye başladım gerçekten kanım ısındı kulaklıga sonra kendi philipsimi taktım tekrar aman Allahım sanki orjinal olmayan bir kulaklık takıyormuşum gibi hissetim o zaman anladım aradaki farkı..şunu eklemek isterim kulaklık alındıgı zaman kesinlikle önyarıglı olunmamalı ben olmuştum cunku ve biraz alışma süresi gerek sonradan anlaşılıo ne kadar farklı oldugu..bugun sansa clip+ mp3 playeri de istedim selcuk beyden onu inş yarın denerim bu kulaklıkla .heycanla beklıyorum gerçkten ve cok uzun bir yazı oldugunun farkındayım ama bunu yazmayı gerçekten cok istedim ...güven ve ilgi konusunda selcuk beyden daha iyi birini bulmak imkansız .. ve ilk defa bir foruma yazı yazdıgım belli oluyor sanırım :D neyse iyi dinlemeler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanhelsing7272 -- 27 Aralık 2012; 20:29:29 >

• selçuk beyden bir adet T-Jays Three kulaklık aldım sipariş verdikten bir gün sonra elime ulaştı.
    ilgi ve alakası için teşekkür ederim
    saygılarımla
  • T-jays Three tarafımdan alınacaktır :)
  • Bir hafta önce 2 yıldır kullandığım sennheiser cx300 kulaklığımı kaybettim. O nedenle bir tane ATH-CKS 77 BRD siparişi de ben verdim. Umarım (hem kulaklık hem de satıcı bakımından) memnun kalırım. Gerçi yorumlara bakılırsa memnun kalacağım garanti gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.