Şimdi Ara

Fikir almak istiyorum + Anakart nasıl boyanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni kasa aldım, ayrıca sistemimi de yeni topladım sayılır. Kasanın heyecanı üzerimdeyken PC Modifikasyonuna biraz daha zaman ayırmak istiyorum.

Kasamın kırmızı ile işaretlediğim parçalarını koyu kırmızıya boyamak istiyorum. Bu renge yakın Koçtaş'da bulabileceğim bir sprey boya önerir misiniz?

Kasam içi ise şuan bu şekilde;

Elimde 2 adet kırmızı, 2 adetmavi Cooler Master neon ışık ve iki parça Sharkoon UV ışık var. Fakat sanırım UV ışık ile kasamı süsleyeceğim. Modifiksyon için 150TL bütçe ayırdım. Bu parayla UV duyarlı hangi parçaları alabilirim? Bir de anakartımın parçalarını UV Boya ile boyamak istiyorum fakat anakartın nereleri boyanır tam olarak bilmiyorum. Anakartın hangi parçaları nasıl boyanır aydınlatırsanız. Ayrıca bu kasamı UV ile nasıl süsleyebilirim, fikir yürütürseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Hacı sistemin güzel
  • anakart boyamasınıda ilk defa senden duydum
  • Anakartın sadece baskı devre kartı boyanır ve elektronik bileşenlere ya da veri aktarım kanallarının boyanması önerilmez. Aslında bana sorarsan anakart boyama hepten gereksiz bir çaba. Çok istiyorsan kuzey güney köprüleri üzerindeki ısı emicileri, ram slotlarını (içlerini değil), pci slotlarını, vs boyayabilirsin. Ancak kullanacağın boya sadece fosforlu keçeli kalem boyası olabilir, sprey boya olamaz, OLMAMALIDIR. Sprey boya hem "dışına taşırmadan" uygulaması imkansız hem de bileşenler üzerinde katman oluşturarak soğutma becerilerini azaltır. Ben olsam boyamam anakartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 21 Ağustos 2011; 18:16:17 >
  • Güle güle kullan bu kasayı gerçekten beğendim.Aklımda sürekli bu var zaten.
    Hevesini kırmak istemem ama banada biraz boş bi çava gibi geldi anakart boyama.
    Asusun anakartı üzerinde metal bi tabaka var.Belki böyle bişeye yönelebilirsin.

Belki biraz uçuk bi tavsiye oldu ama anakart boyamaktan daha uçuk olduğunu sanmıyorum :D

• Teşekkürler, vazgeçtim zaten, diğer sorularımın cevabını bekliyorum.
  • Anakartı boyarsan hem pis bir boya kokusu hemde ısınma problemleri baş gösterecektir. Çok çeşitli renkte boyalar var, gidip yerinde görmenizi tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun lise yeni bitti herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

hayırlı olsun lise yeni bitti herhalde.

Bir sene kaldı malum tekrar yüzünden. Seni sormalı, liseye başladın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Ağustos 2011; 3:12:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

hayırlı olsun lise yeni bitti herhalde.

Bir sene kaldı malum tekrar yüzünden. Seni sormalı, liseye başladın mı?

Ben maratona çıktım sen yerde topal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.