Şimdi Ara

Fikir - Tavsiye isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 bin bütçe ile Gamebook tarzı bir cihazı düşünüyorum. Şu an ki Cihazım GE60. O kadar model , o kadar varyasyon var ki, aşırı kararsız kaldım. Monster serilerine baktım ama emin olamadım. Ağırlıklı olarak yurt dışına gidiyorum. Euro bandında olduğundan çoğu fiyat TR ile çok fark etmiyor. Yerimde olsaydınız ne gibi ürünlere bakardınız ?

• Msi GE60 mı kullanıyorsunuz hocam?
  • ben de bu konuda yardım bekliyorum ,bu kadar para verince insan en iyisi olsun istiyor
  • Evet . Aslında hala herşeyime yetiyor. Ama 3 yaşına geldi nerede ise. Görevini fazlasıyla yerine getirdi. Sermaye yapıp model yükselteyim diyorum
  • Bir kaç model beğendim. Özellikle asuslara,ama bütçe dahilinde "tamam" dediklerimde Msata yuva yok.

Tercihen 17.3" birşey düşünüyorum. Tekrar MSI olmasını ya da Monster düşünüyorum fakat monsterin garanti olayı beni ürkütüyor. Genelde EU bölgesinde olacağım. Bozulursa ortada kalırım diye çekincem var
  • TePiSKeN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bende 2 hafta önce GP62 Leopard Pro aldım Vatan bilgisayardan 3500 liraydı şuan 5100 olmuş şok oldum fiyata şaka gibi. Bence doların düşmesini bekleyin dicem ama bu dolar-euro düşmez zaten
  • zaten bekledim hayli. düşmesi imkansız bu saatten sonra. 4 TL diyerek hesap ediyorum zaten.
  • kesinlikle 5000tl ye asus gl553vw dm086t tavsiye ederim.bu modelin forumda anakonusu var oraya uzun uzun gerekçesini yazdım. şimdilik en altta yorumum, direk en alta inip okuyabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=123251858

bilgisayarda resmen gömü var. benchmark sonuçları şok etti beni. millet bilse çullanır bu notebooka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scocth -- 13 Ocak 2017; 23:35:8 >
  • scocth S kullanıcısına yanıt
    ips var mı yok mu onu tam netleştiremedim yazdıklarınızdan.
  • the_dr kullanıcısına yanıt
    gl553vw dm086t'de ips yok. ama birçok tn ekrana göre bariz daha iyi. ips'i aratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scocth -- 14 Ocak 2017; 2:3:53 >
  • hepsi 400-500 lira uçmuş , ben bekleyeceğim sanırım.
  • scocth S kullanıcısına yanıt
    Yeterki ips olmasin hocam lg/phlips ips isik sizmali full. Ben de duzgun tn model ariyordum. Bu cihazi gordugum iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scocth

kesinlikle 5000tl ye asus gl553vw dm086t tavsiye ederim.bu modelin forumda anakonusu var oraya uzun uzun gerekçesini yazdım. şimdilik en altta yorumum, direk en alta inip okuyabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=123251858

bilgisayarda resmen gömü var. benchmark sonuçları şok etti beni. millet bilse çullanır bu notebooka.

Cihaz ilgi çekici.Bende hayli kafa yordum cihaz üzerinde ama tek sıkıntım var. Sanırım alt kapak sadece HDD + RAM + SSD için açılıyor. Fanlara doğrudan ulaşım imkanı yok? Doğru mudur?

• http://www.sadecenotebook.com/msi-apache-pro-ge72-7rd-042xtrgtx1050-pmu401780

Yeni KabyLake İşlemcili VE GTX 1050 Ekran kartı bulunuyor.
    Bunun gibi bir çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih91 -- 20 Ocak 2017; 12:3:33 >
  • Msi ya da monster arasında gidip geliyorum. Tax free işlemine göre karar vereceğim sanırım. Forumda bir kaç cihazda gördüm ama anlaşamadık henüz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.aleyküm arkadaşlar hepinize iyi forumlar.
    Hepsiburada yüzde 10 indiirim yapıyor bugun.Satıcısı HB olan ürünler için.

Günlük kullanım ihtiyacına göre ufak tefek oyunlar için bir bilgisayar arıyordum.Özellikle donma ve ses problemi yaşamayacağım.Şöyle bir bilgisayar buldum piyasada fiyatı 100-150 civarı uygun gibi geldi indirimle beraber.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.Sanırım indirim bir günlük o yüzden hemen yazabilirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3567-intel-core-i3-6006u-2-0ghz-4gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-b06f41c-p-HBV0000036HI4

• 950m ile 960m arasında çok bir fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.