Herkese selamlar 90-100 bin aralığında (daha da düşük olabilir veya üç beş bin yüksek)bir araç almayı planlıyorum, öncelikle belirtmeliyim ki araç yılbaşına doğru alınacak fakat yeni çıkacak modelleri bekleyip beklememem konusunda buradaki birçok arkadaş kadar oto piyasasını takip edemiyorum o sebeple konuyu aylar öncesinden açma ihtiyacı duydum. Yaşım 39, bu güne kadar 12-13 civarında her marka modelden (sedan,hb.dizel,benzinli,lpg'li,kore,japon,alman,amerikan,sıfır, ikinci el) araç sahibi olmuşluğum var, hali hazırda da 2012 model benzinli otomatik corsa ve 96 model zj kasa grand cherokee sahibiyim, alacağım aracı CORSAYI SATARAK alacağım, CHEROKEE DURACAK, fakat bunların tamamı belirli fiyatlara aldığım araçlardı. İlk kez bu fiyat aralığında bir araç bakacağım için doğru karar vermem gerektiğine inanıyorum. Düşündüğüm araç için malesef bazı olmazsa olmazlarım bulunuyor örneğin eşimde kullanacağı için mutlaka OTOMATİK ve HB olmalı, 1.6 MOTORU GEÇMEMELİ ve 4x4 OLMAMALI (Lütfen dikkat olmalı değil, olmamalı) Daha önce hiçbir araca bu kadar yüksek fiyat vermediğimden ve kriterlerinin çokluğundan dolayı başlığı fikir-tecrübe-görüş olarak belirttim ki her arkadaşın deneyimlerinden faydalanabileyim. Belki çok araç alıp satmamdan kaynaklanan bir durumdur ama birazda farklı bir araç olsun istiyorum örneğin Mini Countryman gibi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden okuyup cevaplayanlara teşekkür ediyorum.
Kriterleri kolaylık olsun diye büyük harflerle yazdım.
V40 T4 Advance Benzin 1596 cc 180 hp Powershift 83.260
Sn.mcroses, sizin yorumunuzdan sonra net ortamında da olsa biraz incelediğim,gerçekten de değerlendirebileceğim bir araç öneri için teşekkürler
ben de yazdıktan sonra baktım bu arabaya gerçekten parasını hak eden bir araçmış. belki o paraya piyasası olan daha güzel araçlarda alınabilir, ama farklı ve kaliteli bir araç.