Şimdi Ara

Fikir vermesi açısından uv klavye tuş boya ve ışıklandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda çoğu arkadaş tuşları olduğu gibi boyuyordu, bu şekilde boyama ile boya el ile temas etmemekte ve daha uzun ömürlü olmaktadır, ayrıca daha güzel göründüğü kanısındayım.

boyamak istediğim tuşları tek tek çıkartıp yüzeylerini maske bandıyla kapattıktan sonra maske bandını dikkatlice kestim.tuşları boyayanlar iyi bilir boya işleminde titiz davranmazsanız alt kısımları da boyadan nasibini alır ve haliyle sürtme sıkıntısı başgösterir ve klavye kullanılırken insanı sinir eder.bu nedenle boyamadan önce buzdolabı, tv vs. ambalajarı içinden çıkan beyaz köpüklerden buldum ve tuşları bu küpüğe sapladım.böylece tuşların alt kısımları temiz kaldı.

tek kat astar, 2 kat uv boya uygulandı.bantlar çıktıktan sonra tuşlar klavyeye mutluca yerlerştirildi :D fotolar cep telefonu ile çekildi kusura bakmayın...

fotolar:

aydınlatmayı masanın altına kurduğum 12v psudan alınan güçle çalıştırdığım kendi imalâtım 100 er ohm dirençli 4 lü şeffaf mavi led ile yaptım, uv ledlerimde vardı ancak diğer tuşların da aydınlanmasını istediğim için mavi led kullandım.uv boya mavi ledden de etkilenmektedir ...

yorumlar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakins -- 8 Ocak 2009; 23:35:18 >

• Hocam Gayet Gzel Olmuş Ellerinize Sağlık..
  • güzel olmuş belki ben de denerim
  • Çok güzel görünüyor dostum eline sağlık
  • yorumlar için teşekkürler, mavi ledler fazla aydınlık oldu tüm oda mavi oluyor gece :D. o yüzden uv led kullanmaya karar verdim..

şeffaf tükenmez kalemin dışı + 2 adet uv led+ 2 adet 100 ohm direnç + psu dan 5v akım veeee sonuç = ufak uv lamba

küçük uv lambamız iş başında :

fotoğraflar cep telefonu ile çekildiği için asıl etkiyi tam gözükmüyor, kesinlikle istediğim gibi oldu şimdi.faydam dokunduysa ne mutlu

• Çok hoş olmuş dostum paylaşımın için teşekkürler. Sınavlardan sonra bende deneyebilirim böyle birşeyler
  • Led daha iyi aydınlatıyordu şimdi tuşlar sanki zor okunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok şahane arkadaşım.

Gece karanlıkta oyun oynarken oldukça iş görecektir.Ben gece ışıkları kapatıp kulaklığıda takıp son seste Fear tarzı oyunları oynamayı severim.Olayı yaşarcasına oyun oynamak...Bu tuşlar ile WASD tuşlarını kolayca göreceğiz.Bende bunu uygulayayım.

Fİkir için sağol güzel kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

Led daha iyi aydınlatıyordu şimdi tuşlar sanki zor okunuyor.

fotoğraflar cep telefonu çekimi olduğu için öyle görünüyor, aslında harfler baya belli oluyor...
  • hort olucak ama onun yerine harfleri uv ile boyayın sonrada ükuruduktan sonra üstünden şeffaf oje ile geçin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

hort olucak ama onun yerine harfleri uv ile boyayın sonrada ükuruduktan sonra üstünden şeffaf oje ile geçin ;)

doğru ama oje aseton etkisi yaparak boyayı çözüyor...
  • oje yerine sprey vernikte olabilir yada boyayı çıkartmayan bir kaplama muhakkak vardır. en olmadık ihtimal bantlayın yada şeffaf sticker ile zemini kaplayın :)
  • Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Yanlız UV Led yerine daha önceki kullanmış olduğun Mavi Led daha çok parlatıyordu bence UV Boya'yı. UV Led biraz daha koyu gösteriyo. Ama yinede senin tercihin..
  • tuşların tam görünebilmesi için harflerde uv ile boyansa güzel olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

tuşların tam görünebilmesi için harflerde uv ile boyansa güzel olurmuş.

o zamanda çok göze çarpardı bence böle gayet güzel olmuş
  • güzel olmuş eline sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.