Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

fikirlerinize ihtiyacim var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrılmak isteyen sen değilsen kovalama bırak biraz zaman tanı ona hiç yazma sorma eğer seni gerçekten seviyorsa kafasını topladığında sana geri gelecektir kovalamaaaa hata edersin.

Bunu kaçan kovalanır gibi bir argümanla söylemiyorum sizin zaten ilişkiniz var bazen insan bunalır bunu anlatamaz bile kimse aramasın sormasın yazmasın ister kendi zihniyle baş başa kalmak kimsenin odasına dahi adım atmamasını ister o yüzden zaman tanı bırak kendi kafasında ne yaşıyorsa yaşasın dediğim gibi seviyorsa kafasını rahatlattığı zaman sana geri gelecektir sende o zaman her erkek gibi şevkatini gösterip sarılırsın zor zamanlarında kimseye gitmek istemezsen karşında susacak birini dahi ararsan ben buradayım dersin olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 24 Ağustos 2019; 14:31:19 >
  • İlerde keşke gitseydim diyip için içini yiyecek. O yüzden çek git. En kötü orada nokta koyup temiz kafa ile gelirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerinizde haklısınız ama ne biliyim böyle bişey yapmadan durmak zoruma gidiyor. birbirimizi engellemeyelim demişti ama ben zorla sildirdim kendimi o anki sinirle. son bi şansımı denemek istiyorum.
  • geçmişiniunutanadam G kullanıcısına yanıt
    Birbirimizi engellemeyelim altın sözcük bence şansını denemeye çalışırsan kaybediceksin seviyorsa gelicektir.giden hep sevmeyen olur gelirse seviyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 24 Ağustos 2019; 16:20:30 >
  • hocam valla karar vermistim tereddutte biraktiniz beni

• geçmişiniunutanadam G kullanıcısına yanıt
    Her insan değerlidir sizin değerinizin farkında olsa öyle bir anda bırakıp gider mi ? sizden uzaklaşmayı seçer mi ? ilişkinizi bitirme yönünde hamle yapar mı ? insan parasını bile en verimli şekilde kullanmaya çalışır değerlidir çünkü hayatını sürdürebilmesi için ihtiyacı vardır.Onun sizin değerinizi anlaması gerekiyor.Kendinizden taviz verirseniz onun cebinde olan bir para kadar değeriniz kalmaz.

Fikrinizi değiştirmek için yazmıyorum ben bu şekilde olduğunu düşünüyorum ve doğruların da bu olduğuna inanıyorum.
  • Eger gercekten seviyosan kisiligi ve gururu bi kenera birakip cabalaman gerekiyor. Ben kisiligimi bi kenara birakip cabalamadigim icin pismabim sahsen. Dogru insan olduguna inaniyorsan gerekirse kapisinda yat. En azindan ilerde ben cabaladim olmadi kadermis dersin.

• Rammstein kullanıcısına yanıt
    evet bir omur pismanlik yasamaktansa gidip ne olacaksa olsun diyorum ben de galiba gidecegim. ama goremezsem kotu olacam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.