Şimdi Ara

Fikirlerinizi Almak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Günlerde Üzerinde Uğraştığım Files Var Season 2

Neden Season 2 peki :

şöyle açıklayayım amacım 97d kurmaktı fakat 97d bir sürü capote | dupe | hahamu ... vs gibi olaylar baş ağrıtıyor userlerin

tabi season 2 de hack yok demiyorum fakat bu kadar abartılı değil diye düşünüyorum

ayrıca yeni moblar yeni itemler yeni character var 97d filese göre

sizden isteğim görüşlerinizi bildirmeniz .

Exp ?

Drop ?

Reset Stili ?

Event ?

ve aklınıza gelebilecek bütün yorumları bekliyorum

şimdiden teşekkürler..

• Exp : 20 -100 arası
    Drop : 25 - 50 arası
    Reset : reset point ve max reset sistemli karakter dengesi icin
    Event : castle siege ,+ full event
  • 70ve 150 arasi
    drop np
    rr kalici veya mg 700 bk 550 sm 550 elf 550
    eventler at yarsi falan filan

97d kur her serverde hack vardir hacksiz server olmaz globlade bile yapiliyorken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MalcolM-X- -- 6 Mart 2011; 3:20:25 >
  • ilk önce devamlı açık kalacakmı userlere bunu belli et bu bir, ikincisi kolay sw olabilir zorda olabilir ama zor olursa fun playerlerı alamazsın fun playerlerı alsan makinen kaldıracakmı ttnet in internetini kullanıosan o iş zor 50 online dan sonra google a bile giremezsin. şimdi senin yapman gereken fun ve pro playerları nasıl ortada bulusturabilecegin. bende ne zor ne kolay yap orta birşeyler yapıp 2 tarafıda servera çekmeye bak. yada bir yolu daha var 2 sub sw şeklinde biri fun biri pro olarak açarsın her türden player çekebilirsin ama bu dediklerimi yapman için makine ve bağlantı hızının normalin üstünde olması lazım hack konusuna gelince hahamu v.s gibi programların port açıklarından yola çıkarak çalışıyor. portları ayarlayabilir ve bir çok güvenlik sistemini kurabilirsin bu konuda da biraz araştırma yapman gerekiyor. başka yapabileceğim birşey olursa haberim olsun
  • beklioruz
  • Tek tavsiyem açtıgınız serverda arkadaşlarınız oynamasın gerisi bence önemli degil :=) yakın arkadaşlar oldumu oyunun zevki kalmıyor bu kadar basit exp inde 8-10 arası olması makuldür 1 reset degil 1 lvl in bile güzel olabilegi bir server olması güzel olur

herkes eventleri item ile ödüllerindiriyor eger ödüllü event yaparsanız yaptıgınız eventn ödülü 1 2 3 lvl gibi şeyler olsun cok basit ve düz mantık ayrıca

30 40 tl verip host veya ne gerekiyorsa server kurmak icin 1 ay sonra playerden para isteyip vip acacagız demeyin belirli bir zaman zarfından sonra ex üzernden vip serveri acablirsiniz ama sadece ex olması güzel olur ama dedgm gibi 30 40 tl verdiniz diye ilk günden milletten para alırsanız en fazla 3 ay gider oda maximun oda cok garip bir süre olur inanmam yani. nese benden bu kadar umarım yardımcı olmuşmdur.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.