1.charın str düşük olduğu için hemen yatıyor, bıraktım. 2. charı full str gidiyorum, kolay kolay yatmıyorum, yaklaşık 6 white tiger arasından çıkabiliyorum. Kafama takılan garment giyiyorum, magic power yüksek olsun diye ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum, yorumunuzu bekliyorum.
İkinci sorum, skillerden cold ve pacheona a veriyorum, ikisininde 1. ve pasif skillerini açtım acaba başka skile versem daha mı iyi olur? fire yada light gibi...
2. charımı daha çok seviyorum, yapıcı yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, eksiklerim varsa tamamlayıp bu charla devam etmek istiyorum. şimdiden teşekkürler
2 nci charınla devam etmelisin garment yerine armor giyebilirsin bu levellerde garmentte o kadar gerek yok magic damage vuran yaratık yok. fire lightning karıştırma. Ama ilerde lightning den hızlı koşma olaylarına girebilirsin. unutmaman gereken sp lerini boşa harcama.
bak ben sana bir şey söyleyeyim venicede lv35 oldum guild masterım lv56 nuker blade hiç silahını kullanmıyor lv 30a kadar archer kas ama skill verme çok fazzla cold yerinede fire kas yanınada ligting git nuker ol lv30-32 de kılıca dön kılıç lv li lv30 u geçen adam tanımadım full nuker olup silah kullanmıyorlar elinede block en az 14 kalkan al fire ve lighting kas fire ilk skilline kas attack veren skilleri aç lv56 olduğun zaman (inşallah olursun) ful str kılıç nuker olursun 7-8k hp olur ve silahını hiçkullanmadan lv atlarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme