Şimdi Ara

Fikirlerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma daha yeni kayıt oldum öncelikle herkese selam!!

Silkroad oynamaya başlayalı 5 gün oldu. Babel de 2 çar açtım
    1.char= lvl 18 1str- 2 int fire archer garment,

2. si lvl 21 full-str archer
    giysi: garment
    mastery lvl: 17
    skiller
    cold leveli: 17
    pacheon leveli:17
    birikmiş sp= 600

1.charın str düşük olduğu için hemen yatıyor, bıraktım. 2. charı full str gidiyorum, kolay kolay yatmıyorum, yaklaşık 6 white tiger arasından çıkabiliyorum. Kafama takılan garment giyiyorum, magic power yüksek olsun diye ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum, yorumunuzu bekliyorum.

İkinci sorum, skillerden cold ve pacheona a veriyorum, ikisininde 1. ve pasif skillerini açtım acaba başka skile versem daha mı iyi olur? fire yada light gibi...

2. charımı daha çok seviyorum, yapıcı yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, eksiklerim varsa tamamlayıp bu charla devam etmek istiyorum. şimdiden teşekkürler

• 2 nci charınla devam etmelisin garment yerine armor giyebilirsin bu levellerde garmentte o kadar gerek yok magic damage vuran yaratık yok. fire lightning karıştırma. Ama ilerde lightning den hızlı koşma olaylarına girebilirsin. unutmaman gereken sp lerini boşa harcama.
  • bak ben sana bir şey söyleyeyim
    venicede lv35 oldum guild masterım lv56 nuker blade
    hiç silahını kullanmıyor
    lv 30a kadar archer kas ama skill verme çok fazzla
    cold yerinede fire kas yanınada ligting git nuker ol
    lv30-32 de kılıca dön
    kılıç lv li lv30 u geçen adam tanımadım full nuker olup silah kullanmıyorlar
    elinede block en az 14 kalkan al fire ve lighting kas
    fire ilk skilline kas attack veren skilleri aç
    lv56 olduğun zaman (inşallah olursun) ful str kılıç nuker olursun 7-8k hp olur ve silahını hiçkullanmadan lv atlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.