Şimdi Ara

Fikirlerinizi Bekliyorum Yarın Son.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda elimde his hd3870 iceq3 ekran kartım var bunu sattım ve bir ekran kartı almak istiyorum aklımda ve keseme uygun 2 kart var sistemimde ocz fatal1ty 550watt power var onu gore karar verin sizde.

2 linkide sizlere veriyorum sizce hangisi almalıyım bana yardımcı olur bu saat oldu sabah iş var ben hala buralardayım cevaplarınızı bekliyorum

ilk kart 2 aylık faturası ve kutu içeriği tamamen duruyor hd4870 rv770xt gpu ya sahip işte burada

2. ekran kartı ise 0 gigatek de ve fiyatında oldukça makul işte burada

bildiğim kadarı ile vtx türkiye piyasasında yeni bu yüzden fiyat bu kadar makul sanırım ve üstündeki fanlara bakılınca insan bunu almak istiyor ama sadece ön sipariş alınabiliyor ne zmn gelir belli olmaz yada sizin makul fiyatlı ve bunların performansında bana önereceğiniz kartlar olursa onlara razıyım garantili ve makul fiyatlı 2. el de olur 300tl üzerine hiçbir şekilde çıkamam ( bu fiyat 0 ve bir okadar temiz ve kısa süre once alınmış olanlar için) öğrenim hayatım tehlikeye girebilir :D yardımlarınızı bekliyorum

• 550W OCZ psu gayet güzel.

300 lira için alınacak en hesaplı kartlar;

VTX 3D HD4870 1GB --- 285 lira
    GIGABYTE GTX260 896MB --- 315 lira

VTX 3D HD5770 --- 315 lira

HD4870 ve GTX260 aynı gibidir, HD5770'te hemen hemen aynı gibi ancak HD5770'in ne büyük artısı 40nm olması ve güç tüketiminin çok düşük olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 13 Kasım 2009; 3:24:00 >
  • Hocam E6550 İşlemci Ve 19" Kare Lcd Monitör
  • Sistemi görmemişim panelde kusuruma bakmayın.

HD5770'in dx11 desteği olması da bir artıdır ama DX11 destekli oyunlar gelecekte vs derken kartı tam anlamıyla kullanma şansınız buna bağlı olacak.

Bir sürü test var HD4870/GTX260/HD5770 hemen hemen aynı kartlardır 3-5 aşağı/yukarı oynar fark olur aralarında.

Bütçeyi zorlayabilseydin HD4890 önerirdim bu 3 üründen de üstün sonuçta.
  • Hocam Bütçeyi zormala imkanım yok bunu bile ucu ucuna çıkartacam vermiş olduğum ilk linkteki ekran kartının tam özellikleri burada var gönlüm bundan yada hem fiyat hemde performans açısından sence fiyatına göre iyimi dersin get ile alırsam 255 tl gibi bir fiyatı olacak İşte linki burada bu ürün SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E QP olarak geçiyor ve rv770xy gpu ya sahip içimden bir ses bunu almamı söylüyor içimdeki başka biri daha var oda alma diyor :S karar veremedim çıldırmak üzereyim sabah iş varrrrrrrrrr

• Almışken 1GB olanını al, çift fanlı Artic Cooling soğutmalı

285 liraya geliyor:

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2668
  • İşte sorunda burda ön sipariş ile alınabiliyor sadece ne zmn geleceği belli olmaz sonra ben çıldırırım :S pc yi kırarım ekran kartı yok die :s

• Hocam Yardımların için teşekkürler bakalım eğer üstünü bulabilirsem vtx i alacam yok olmazsa sapphire i onu yarın görecez artık ilgin için tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar yatayım artık :D
  • LEON-X hocam hepsinden geçtim 240liraya 4 aylık his hd4870 iceq4+ aldım sanırım daha iyi birkarar oldu tabi kendimce :D kartın performansından da baya memnunum yardımların için tekrar teşekkür ederim.
  • Hayırlı olsun güzel fiyata almışsın
  • Teşekkür ederim şimdisırada Q6600 almaya kaldı pc neredeyse istediğim gibi oldu olacak bu arada bayramınız mübarek olsun. bir de bu psu ile sizce bu karta ne kadar oc yapabilirim dersiniz hoş bu şeklinden de gayet memnunum ama oc isterik bi haldeyim :D
  • hayırlı olsun, güzel bir kart ve fazlasıyla işini görecektir.

Q6600 işini bir daha gözden geçir bence, daha iyi alternatifler var - özellikle de asıl amacın oyun oynamak ise.

OC işine gelince alacağın performans artışı fazladan harcayacağın elektriğe dahi değmez, benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 27 Kasım 2009; 12:14:12 >
  • Teşekkür ederim sahafiec her yeniekran kartımda hayalimbiraz daha yükseliyor x800gto varken x1950gto idi aldım x1950gto iken 8800gts dionuda aldım 8800gts varken hd3870 idi onuda aldım 3870 ken 4870 di onuda aldım şimdi sıra gtx280 filan yavaş yavaş yükseliyor çıta :D darısı tüm hayal perestlerin başına :D

o zmn şimdilik böyle kullanayım ama 6600 ü oc performansı içinistiyorum genellikle gördüğüm oc sonuçları hep 6600 den çıkmaoluyor o yüzden çıtayı yavaş yavaş yükseltmek lazım :D ama fiyat/perf. açısından daha iyi bir cpu denk gelirse kaçırmam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadosa -- 27 Kasım 2009; 12:16:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.