Şimdi Ara

FİKİRLERİNİZİ YAZIN:SEVGİLİ MEVZUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşünceleri tartışın.burda yptığımz gibi
  • bnce iisi olduuna birak bulusn konusmayin aam kizda hadi konusdie dürtüklemsin yani abi sen bask bi kiz arkinla plnlayark mi konusonyada erkk arkin la
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiseacre002

bnce iisi olduuna birak bulusn konusmayin aam kizda hadi konusdie dürtüklemsin yani abi sen bask bi kiz arkinla plnlayark mi konusonyada erkk arkin la

walla sende doğru diyon aslında...ama hep sessizlik oluyor masada... komplex yaptım bunu kendime...kız sıkılır sonra böle giderse....
  • ailesinden konu ac sen anlat ailenı sole bole dıe nebılm yazın naptn dıe sor nelerden hoslanrsn fln fılan gezdr kızı ufak bsyler al yanı seker fln :) valla dıorm seker al helva fln :D geyık yap ama fazla acılma kız daralır
  • giderse sadece biribirnzi fizksel oalrk beendizn ortaya cikar yane bugn olmasa baska gün kesn olur ama kafa bakimndan uygun biri bulursan daha ii olur ayrica sakin tkma komplex fln yapma sakin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogokhan83

ara sıra ona bebek gibi davran... ne biliyim? yanaklarını sık falan,kızlar öyle çocuksu şeylerden hoşlanırlar... pıtırcıklar...

dosttum kızmada ohaa diyebilrmiyim ne bu ya anaklarını felan sık sen tamam kız lar hoşlanır böyle şeylerdende sen kızı iyice bebek zannettin galiba ne o yanaklarını sık felan
    sen dosttum en iyisi gez toz kızı gezdir gezerken merak etmee konuşacak bişeyler çıkar oturmak olmaz...

• ya nie kasıyosun ki bu kadar ne konuscam die. böle yaparssan kasarsın ve bi pot kırarsın benden sölemesi.oluruna birak.havadan sudan konus ama bos konusma .az ve öz konus.bilemm anlatabildimmi!
  • Valla hoca ben gittim dediğim gibi bugün yeni birile ilk defa çıktım 3-4 saat konuştuk tabi benim amaç farklı kendime göre taktikler felam.
    Senin için not edecektim konuştuklarımızı ama valla unuttum ben olaya iyi kptırmışım çünkü

Hoca saırım sorun korkudan kaynaklanıyor yani sıkılır giderse yada abuk subuk birşey söylerimde kız kaçar diye bunu yenince saten hiç sorun olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

Valla hoca ben gittim dediğim gibi bugün yeni birile ilk defa çıktım 3-4 saat konuştuk tabi benim amaç farklı kendime göre taktikler felam.
    Senin için not edecektim konuştuklarımızı ama valla unuttum ben olaya iyi kptırmışım çünkü

Hoca saırım sorun korkudan kaynaklanıyor yani sıkılır giderse yada abuk subuk birşey söylerimde kız kaçar diye bunu yenince saten hiç sorun olmuyor.

3-4 SAATMİ!!!! EY MAŞŞALLAH NE KONUŞTUN YA O KADAR...BİZ İKİ KELİME EDEMİYORUZ SEN 3-4 SAAT DİYOSUN... SÜREKLİ BİR YERDE OTURUPMU KONUŞTUNUZ YOKSA GEZDİNİZMİ??? YA TAKTİK VER YA...

• taktiklere devam arkadaşlar.. beni yalnız bırakmayın.. her cümleyi dikkate alıyorum...
  • up
  • kızlar sizde bişeyler yazın... ne tür muhabbetlerden hoşlanırsınız...yazın bişeyler...taktik istiyorum... bu haftada sessizlik olmasın masada...
  • Ya sen bunu çok dert etmişsin kendine.Bunu kız da fark ederse kötü olur.Kendine güven.Ya da güvenmiyorsan da öyle görün çünkü biçok kız kendine güvenen erkekleri daha çekici bulur.Aslında şuanda ne konuşacağını belirlemen bile saçma bence. Sakın"yok önce şu muhabbetten gireyim,sonra şuraya dalayım..."falan diye düşünme. Düşünsene kızla konuşuyorsunuz sen muhabbetin sırasını karıştırıosun"dur ya ne konuşcaktım şimdi:P" en iisi sen hiç kasma! sen sus gözlerin konuşsun:P Kılza ortak noktalar yakalamaya çalış. Sonra devamı gelir zaten..Laf lafı açar.Tabi bu kafa yapılarının uyuşmasıyla da ilgili.Eğer sana göre değilse de boşver,artık ikinci sevgilinde yarar bu taktikler işine:)
  • İşte sana yazdığım reçete:

Kızın seyretmekten hoşlandığı diziler hakkında konuş, günümüz kızları o iğrenç dizileri seyretmeye bayılıyorlar, o haftaki bölümde neler oldu, neden oldu, falan filan masaya yatır, sonra zaten konu dallanıp budaklanıp uzayıp gider...
  • adamım sen arkadaşına DH de geçirdiğin günlerden bahset, şu anda olanları bahset, zaten o kopar gider.. Yaw burada koca kaynak var sen ne söylesem diye düşünüyosun,, olamaz ki ,,,
  • ya ben konuşçak çok şey buluyon nası bulamıyosunuz anlamadım, benim çenem susmuyor.
    Acemilik yıllarımda anca bi ilk gördüğümde heyecanlanırdım ilk çıkarken, sonra tüm silahlarla taaruz... 3 saat konuşm ne ki ben bi kızla 1 den 8 e kadar oturup konuşmuştum o kadar muhabbetten sonra kanki olmuştuk ,cidden yakın hissettim arkadaş görmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

ya ben konuşçak çok şey buluyon nası bulamıyosunuz anlamadım, benim çenem susmuyor.
    Acemilik yıllarımda anca bi ilk gördüğümde heyecanlanırdım ilk çıkarken, sonra tüm silahlarla taaruz... 3 saat konuşm ne ki ben bi kızla 1 den 8 e kadar oturup konuşmuştum o kadar muhabbetten sonra kanki olmuştuk ,cidden yakın hissettim arkadaş görmeye başladım

Yuh diyebilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

ya ben konuşçak çok şey buluyon nası bulamıyosunuz anlamadım, benim çenem susmuyor.

Yuh diyebilirmiyim

Son kız arkadaşımla 12 de veya 11 de buluştuk ilk buluşmamızda. İlk Fransız sokağına gittik, oradan Leb-i Deryaya ,mükemmel mekandır Lebi derya , orada kız bitti zaten , herkese tavsiye ederim can evinden vurdum onu; sonra okuldan arabayı aldık sahile götürdüm, Boğazı izlettim Özlem Tekini gördük, sonra onu İstinyede her zaman arkadaşlarımla gittiğim Boğazı tam karşıdan gören mükemmel bir manzarası olan Çay bahçemize götürdüm, Lokma tatlısı yedik, fotoğraf çekildik Dönüşte Ortaköyün oralarda bi Ferrari bayii var, onun önünde durduk, camdan çıkıp Ferrarilerin fotoğrafını çekmeye başladı, tabi arkada trafik durdu arkadaki millet te bakıyor Kimse korna falan çalmadı, o çekti Boğaz köprüsünü filan çekti sonra yola devam ettim, arkamda düğün alayı olmuştu Oradan Beşiktaşa gittik, kızın bi arkadaşı vardı onu gördük beni tanıştırdı filan ayrıldığımızda ben eve döndüğümde saat 22-2.30 civarıydı sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Kızın birine nasıl arabayı yakarsın bi kız için bi araba yakmaya değermi

adam banlayıp forumu terk etmiş
    o kadar sinirlendi sana nalayacağın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: starbright

Ya sen bunu çok dert etmişsin kendine.Bunu kız da fark ederse kötü olur.Kendine güven.Ya da güvenmiyorsan da öyle görün çünkü biçok kız kendine güvenen erkekleri daha çekici bulur.Aslında şuanda ne konuşacağını belirlemen bile saçma bence. Sakın"yok önce şu muhabbetten gireyim,sonra şuraya dalayım..."falan diye düşünme. Düşünsene kızla konuşuyorsunuz sen muhabbetin sırasını karıştırıosun"dur ya ne konuşcaktım şimdi:P" en iisi sen hiç kasma! sen sus gözlerin konuşsun:P Kılza ortak noktalar yakalamaya çalış. Sonra devamı gelir zaten..Laf lafı açar.Tabi bu kafa yapılarının uyuşmasıyla da ilgili.Eğer sana göre değilse de boşver,artık ikinci sevgilinde yarar bu taktikler işine:)

Bak bu arkadaş doğru söylemiş....

Ben de geçen sene bi kızla yeni tanışmıştım bi cafede oturuyorduk aynen sendeki gibi bi sessizlik oldu kız sordu niye konuşmuyoruz ? Ben de dedim ki sen sus gözlerin konuşsun Kızla 10 dakika bakıştık sadece çok ilginçti yaa.Tabi sonra benim çenem düştü muhabbet tam gaz devam etti

Yani anlayacağın kasma kendini işi doğal akışına bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirena -- 21 Aralık 2005 9:13:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.