Şimdi Ara

FİKİRLERİNİZİ YAZIN:SEVGİLİ MEVZUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sakın sakın bır bayan olarak kızlar gulmeyı sever ama cem yılmaz gıbı ayaklı esprı makınelerınden hoslanmazlar ben ce kımseden akıl alma yasam senın kız arkadasın senın planlı ask yasayamazsın ama bana sorarsan sayet ben konusmaktan cok gozlerme bakılmasını severım bana bos konusmasında yeter anılarını anlatsın benle dertlessın ısterım dedım ya ask proglanmaya gelmez herkes farklı dusunur ıcınden geldıgı gıbı hareket et bos konusma yeter hep mutlu ol ve mutlu kal
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnız gül

sakın sakın bır bayan olarak kızlar gulmeyı sever ama cem yılmaz gıbı ayaklı esprı makınelerınden hoslanmazlar ben ce kımseden akıl alma yasam senın kız arkadasın senın planlı ask yasayamazsın ama bana sorarsan sayet ben konusmaktan cok gozlerme bakılmasını severım bana bos konusmasında yeter anılarını anlatsın benle dertlessın ısterım dedım ya ask proglanmaya gelmez herkes farklı dusunur ıcınden geldıgı gıbı hareket et bos konusma yeter hep mutlu ol ve mutlu kal

doğru diyosun.. zaten suskunluktan şikayet etmiyor hiç... hep gözlerine bakıp ellerini tutuyorum... zaten gözlerime bayılıyormuş.. öyle diyor....bu arada arkadaşlar konuşma mevzusunu aştım çok şükür... ama kız bu kezde neden bana hiç seni seviyorum demiyosun diyor... yok neden beni hiç aramadın... halbuki sadece 2 saat aramamıştım... bu kızı idare etmek biraz zor olacak galiba....

• arkadaşım şu sıralar kızı sakın istiklal caddesine götürme.çünkü parke taşları yeniden değiştiriyolar. her yer çamur içinde.berbat bi durum.eğer kızı oraya götürürsen baya dırdır çekebilirsin.hele kızların dırdırı hiç bitmez.onun yerine bakırköye falan gitmeye bak.bi de kız neye meraklıysa onu oraya götür.mesela tarihemi meraklı tarihi bir mekana gidin.sinemaya götür.sinemadan çıktıktan sonra film hakkında konuşun.bu sayede konuşmak için bi bahane olur.

KEEP GOING

• quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Kızın birine nasıl arabayı yakarsın bi kız için bi araba yakmaya değermi

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Kızın birine nasıl arabayı yakarsın bi kız için bi araba yakmaya değermi

7 yıllık konu lan ayıp ayıp

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.