Şimdi Ara

Fıkra gibi gözaltı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu Genel Sekreteri Halim Gökçe gözaltı şoku yaşadı. Erzurum’da bir restorandan ayrılırken İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın korumalarının aracının önünü kapattığını gören Gökçe, yol istedi. Korumalar yol vermeyince, “Zamanımı çalıyorsunuz” dedi. Efkan Ala’nın korumalarının, ”Sayın Bakana hırsız dedi” diyerek şikayeti üzerine Gökçe gözaltına alındı. ”Devlet büyüğüne hakaret” gerekçesiyle karakolda ve savcılıkta ifade veren Gökçe, “Ben o lafı zaman kaybım nedeniyle söyledim. Bakan Bey üzerine alınmış” dedi.
    Gökçe karakolda ifade verdikten sonra ‘’Devlet büyüğüne hakaret’’ suçlamasıyla savcılığa sevkedildi. İfadesinde yaşananları anlattı ve “Ben o lafı zamanımın çalınması nedeniyle söyledim Bakan Bey’e yönelik bir ifadem olmadı, Bakan Bey üzerine alınmış” dedi. Şikayetçi olan polisler ise Gökçe’nin ‘’İki hırsız yüzünden bizi bekletiyorsunuz’ dediğini öne sürdü. Gökçe serbest bırakılırken, hakkında ‘’Devlet büyüklerine hakaret’’ suçlamasıyla soruşturma sürüyor.

Kaynak:Sözcü Gazetesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yer Erzurum ise oliir beyle fikralar :)
  • Fıkra gibiyse gülelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sacma bir olay adam nezaketen söylemiş arabayı çekin gecim diye kimse kimseyi beklemek zorunda değil o kişi bakan olsa bile yunanistan BAŞBAKANI ve bi bakan gezmeye çıkıyor sokağa bi vatandaş oturuyor kahve gibi bir mekanın önünde iciceğini iciyor adam istifini hic bozmuyor bizde olsa oho direk mahkemeye atarlar adamı
  • Yemin ediyorum ki bunlar yüzünden zaytung işsiz kalacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.