Şimdi Ara

FIKRALAR! alintidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temel,yillik urunu toplayip sehre satmaya goturmus ve is bitimi bir eczaneye ugrayip soguk alginligi icin bir kac ilac alayim demis ve eczanede sira beklerken adamin biri gelmis ve prezervatif istemis ve eczacida adama nasil kullanicagini anlatmis bu arada temel yaaaaaaaaa bir pakette benmi alsam diye dusunmus ve fiatini sormus cok pahali oldugunu duyunca vazgecmis amaannn benim hatce bana orer ayni isi gorur demis ve almamis.Evde karisina anlatmis Hatce aman herif ben hemen oreyim zira biktik bebekten demis ve ormus ama 9 ay sonra yine bebek olmus.Fakat oyle guzel bir bebekki cevre koylerden bebegi gormeye geliolarmis ve birisi sormus kuzum bu bebek neden bu kadar guzel Temel(BU BEBEK SUZGECTEN GECTIDE ONDAN )Demis

--------------------------------------------------------------------------------

2 Pilot

Bir gün bir aslan uçağa biner.Pilota gidip; "Seni yiycem!" der. Pilot; "Ben bu uçağı kullanıyorum. Beni yersen uçak düşer ölürsün" deyince vazgeçer. Yardımcı pilota gider ve; "Seni yiycem!" der. Yardımcı pilot; "Ben bu uçağın rotasını belirliyorum Beni yersen uçak rotasını şaşırır ve düşer. Gene ölürsün." deyince gene vaz geçer ve hostese döner; "Seni yiycem!" Bunun üzerine hostes cevap verir; " Kaptanla, yardımcı pilot beni mikiyorlar, beni yersen seni mikerler!" :~)

--------------------------------------------------------------------------------

Çocuğumuzun Adı Ne Olsun

Kız hayatında ilk defa bir partiye gidecekmiş,annesi o aksam kızına öğüt veriyormuş. -Kızım bak sen bu partileri bilmezsin burada çapkın erkekler olur seninle yatmak için her şeyi yaparlar eğer böyle bir şey olursa ona çocuğumuzun adı ne olsun diye sor hemen telaşlanır ve senden uzaklaşır. Neyse kız partiye gitmiş biraz sonra bir genç kızı dansa kaldırmış, dans ederlerken genç kızı okşamaya sarkıntılık yapmaya başlamış. Kız hemen "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, genç tırsmış ve gitmiş. Bir sure sonra başka bir genç gelmiş yine aynı sarkıntılıklar başlamış kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş ve genç yine panik bir şekilde kaçmış, biraz sonra bir genç daha gelmiş, dansetmeler falan derken yine aynı sarkıntılıklar başlamış, kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun demiş ama değişen bir şey yok daha sonra dışarı çıkıp ıssız bir yer bulmuşlar kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş gençte yine bir şey yok biraz sonra genç kızın elbiselerini çıkarmış kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" gençte yine bir şey yok genç kızla sevişmeye başlamış kız "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş genç yine sessiz bir süre sonra genç işini bitirmiş kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş. Genç kalkmış prezervatifi çıkarıp bir düğüm atmış "Buradan çıkabilirse David Cooperfield olsun"

Nasıl Öldün

Ahirette sorgu sırasını bekleyen iki adam birbirleriyle konuşmaya başlar. "Sen nasıl öldün?" diye sorar birinci adam ötekine. "Donarak öldüm.." "Kötü bir ölüm olsa gerek..." der birinci adam " donarak ölmek nasıl bir şey?" "Şey, başlangıçta çok rahatsız edici.." diye anlatmaya başlar ikinci adam. "titremeye başlıyorsun, bütün el ve ayak parmakların ağrımaya başlıyor. Ama sonrası, ölmek için çok sakin bir yol. Vücudun uyuşuyor, adeta boşluğa sürükleniyorsun, tipki uykuya dalmak gibi.. Peki ya sen? sen nasıl öldün bakalım?" "Kalp krizi geçirdim" der birinci adam. "Karımın beni aldattığından emindim. Bir gün beklenmedik bir saatte eve döndüm, yatak odasına koştum.. Karımı orada yapayalnız örgü örerken buldum. Sonra bodruma koştum ama kimseyi bulamadım. Ikinci katta da kimse yoktu. Sonra hızla çatı katına vardığımda kalp krizi beni buldu..Oracığa yığıldım ve öldüm.. Aynen böyle.." Ikinci adam başını sallar "Berbat birşey bu..." der "..sadece bir an mutfakta durup buzdolabına bakmayı akıl edebilseydin şimdi ikimiz de hayatta olacaktık

Golf

Bir grup kadın golf oynamaktadırlar . Kadınlardan biri sert bir vuruş yapar ve top biraz ötede oynayan erkeklerin tarafına gider , ayaktaki erkeklerin birine çarpar , adam ellerini bacak arasında tutarak iki buklum olur ve yere yıkılır . Kadınlar özür dilemek için o tarafa doğru giderler . Adam yerde kıvranmaktadır . Kadınlardan biri; "Beyefendi kusurumuza bakmayın istemeden oldu cok acıyor mu ?" Adam cevap vermez ve elleri bacaklarının arasında inlemeye devam eder. Kadın; "Beyfendi musade edin size yardım edeyim ben fizik terapistiyim." Adam; " Tamam ... tamam birazdan iyi olurum , geçer geçer .. ahh ıhh .. " Kadın ısrar eder; "Lutfen bırakın yardım edeyim .." Adam isteksiz isteksiz; "Peki" der . Kadın adamın ellerini iki yana açar ve kemerini çözer, pantolononunun üst düğmelerini açtıktan sonra, ellerini oradan içeriye sokarak masaj yapmaya başlar, aradan bir iki dakika geçtikten sonra, "Şimdi nasıl hissediyorsunuz?" diye sorar. Adam iyice gevşemistir; "Gerçekten çok iyi ama, elim hala deli gibi acıyor ... "

Temeli Yılan Sokarsa
    Temel ile Dursun tarlada çalışırken Temel'i penisinden yılan sokmuş dursun hemen koşarak telefonda doktora "Temeli yılan soktu ne yapalım?" demiş.Doktor da "Yılan sokulan yeri emip emip tükürün" demiş.Dursun Temel'in yanına gitmiş, Temel merakla "Doktor ne dedi?" demiş. Dursun cevap vermiş "Ölsün pezevenk "dedi

Enayi

Arabasını park edip lokantaya giren adam, çıktığında arabasını akordeona dönmüş bir halde bulur.Cam sileceğinin altında bir kağıt vardır.Kağıdı açtığında, şu satırlarla karşılaşır :
    -Ön vitesle geri vitesi şaşırıp arabanıza sert bir şekilde çarptım. Arabanızda gördüğünüz gibi büyük hasar var.
    Olayı gören kimseler de şu an, ben bu satırları yazarken çevremde toplanmış bulunuyorlar ve bu kağıda adımı ve adresimi yazdığımı sanıyorlar.Ne halin varsa gör, o kadar enayi değilim!

İyilik Meleği

Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir ses : -Binme, bu uçak düşecek!
    Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
    İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış : -Uçak düştü kurtulan olmadı!
    Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında : -Binme bu trene, raydan çıkacak!
    Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş : -Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
    Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses : -Bu otobüse binme, freni patlayacak!
    Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış : -Sen kimsin yahu?
    -Ben senin iyilik meleğinim!
    Adam iyice kızmış : -Ulan evlenirken neredeydin!

Önden Çıktı

Birgün temel ile dursun iskoçyaya uçakla gidiyorlarmış uçakta etekli hostesleri görünce azmışlar ve temel Dursuna ula Dursun uçaktan iner inmez ilk gördüğümüz kadina tecavüz edeceğiz demiş Dursunda kabul etmiş ve uçaktan iner inmez etekli bir iskoç görmüşler temel Dursuna: Ben arkadan sen önden demiş ve temel eteği kaldırmış arkasina geçirmiş dursunda eteğin ön tarafını açarak ula temel seninki önden çıktı da demiş.

Akmerkez

İki adam Akmerkez'de karılarını kaybetmiş hararetle arıyorlarmış. Ortada koşuşturup dururken birbirlerine çarpmışlar. Ne oluyor birader demeye kalmamış birisi; "Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de onu arıyorum" demiş. Diğeri; "Sende kusura bakma ama bende karımı arıyorum" demiş. Adamlardan birinin aklına bir fikir gelmiş ve demiş ki; "Arkadaşım, madem ikimizde karılarımızı arıyoruz, karılarımızın tipini birbirimize tarif edelim ve ayrı ayrı yerlerde aramaya başlayalım. Eğer rastlarsak saat 12 'de Mc Donald's 'ın önüne gitmesini söyleriz demiş. Diğeri tamam demiş ve başlamış karısını tarif etmeye; "Benim karım sarışın, mavi gözlü, 21 yaşında, 1.75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabı ve kırmızı mini etekli tek parça elbise giyiyor" demiş. Ve diğer adama "Senin karın nasıl biri ?" diye sormuş. Diğer adam; "Boşver benimkini seninkini arayalım..."

• ya kusura bakmasın konu sahibi ama başlığı görünce şu soğuk espri geldi aklıma. . .

fıkranın alıntı olmayanı yok ki
  • haklisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masal Oku - Masalokurum.com
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.