Şimdi Ara

fıkralar Kopma garantili +18 bunlardan iyisi yok (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: persler

Gayboldim
    Bir TV kanalı Güney Doğu illerine belgeselçekmeye gitmiş. İşte köy köy
    dolaşacaklar, ahalinin halini, günlük yaşamını anlatacaklar.
    -Bir köyde yaşlı bir amca bulmuşlar, sohbeti kuvvetli. "Amca demişler''
    -Sen bize en mutlu günlerinden birini anlat, biz de kaydedelim. Âlem
    görsün ne mutlu günleriniz var!"
    Amca başlamış;
    -Bi gün Hamdo'nun eşegi gayboldi. Daga gittik, eşegi aradık,aradık. Eşegi bulduk, çok sevindik. O sevinçle hepimiz eşegi s ...."
    -Yönetmen bir panik atlamış,
    -Kes, kes, kaydı kes!"
    Amcaya dönmüş
    -Aman amca ne yapıyorsun? Hiç öyle hikâye olur mu? Eşekli filan. Sen bize başka mutlu bir hikâyeni anlat"
    Amca başlamış;
    -Bi gün Memo'nun garisi gaybodi.Daga gittik, gariyi aradık.Gariyi bulduk, çok sevindik. O sevinçle hepimiz..."
    -Aman aman Amca, anlaşıldı! Sen boşver mutlu hikâyeleri, sen en iyisi bize
    En üzüldüğün hikâyeyi anlat!"
    -Bi gün daga gittim gayboldim

Bu Güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: persler

Bir gün iki uzaylı dünyaya gelirler, ama her hazırlığı yaparlar da gelirler. erkek uzaylı gemiden iner ve temel’in yanına gider. temele der ki: temel biz dünyalıların nasıl çifleştiklerini merak ediyoruz. ben sana benim karımı vereyim, sen bana senin karını ver. temel olmaz demiş, uzaylı da ya bırak temel bunda kötü birşey yok falan derken temel kabul etmiş.
    Vermişler karılarını birbirlerine, biri bir odaya çekilmiş, biri bir odaya. temelin karısı fadime uzaylının malını görünce gülmüş demiş ki ya bizim çocuklarımızda bile daha büyük mal var.
    Sonra uzaylı kulağını bir çekmiş, malını kocaman yapmış. fadime de ooo bu çok büyük biraz küçültebilir misin demiş, uzaylı kulağını bir daha çekmiş küçültmüş. fadime biraz daha kalın demiş, uzaylı kulağını bir daha çekmiş kalınlaşmış. neyse sabah olmuş. bunlar odalarından çıkmış. fadime; çok mesudum da dün gecem çok iyi geçti. senin ki nasıl geçti. temel:ben hiç birşey anlamadum. kadın kulaklarımı çekip durdu.

• Bi gun adamin biri hamama gitmiş. hamamda güclu kasli bi tellak varmıs. tellagin giydigi peştemalin arasindan mali sarkıyomus. adam mala dikkatlice bakinca dövme görmüş. üstünde KAMAŞULLAH yaziyomuş. adam şasirmıs sormuş tellaga 'nedir abi bu' demis. tellakda 'abicim bu kisa hali, uzuynca KAHRAMAN MARAŞLI ABDULLAH yaziyo' demiş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piscophosh

Bi gun adamin biri hamama gitmiş. hamamda güclu kasli bi tellak varmıs. tellagin giydigi peştemalin arasindan mali sarkıyomus. adam mala dikkatlice bakinca dövme görmüş. üstünde KAMAŞULLAH yaziyomuş. adam şasirmıs sormuş tellaga 'nedir abi bu' demis. tellakda 'abicim bu kisa hali, uzuynca KAHRAMAN MARAŞLI ABDULLAH yaziyo' demiş. :)

• güzelmiş
  • Sonuncu müthişti ya
  • uzaylı güzeldi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.