Kulüp yönetimi hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? Sizce başarılı mı ?
Efsane !
yunus626emre
kullanıcısına yanıt
Senin hiç resmi kurumlarla ciddi işin oldumu? Arsa tahsisi vb. Olmamış, belli! Dolmabahçe'de stad yapmak için devlet ile çok ama çok iyi geçinmen gerekir, maalesef. Fikret başkan eğer sizin tarifinizle "dik" dursaydı, şu anda hali hazırda bir stadımız yoktu. Olsa bile İstabul'un en ücra köşesinde TOKİ imalatı bir stad yapılmıştı. Hangisini tercih edersiniz? Vodafone Arena'yımı yoksa dik durmayımı? Adam sırf senin benim için(taraftar) belki de hiç hazzetmediği adamların önünde eğildi. Bu kadarına bari saygı duyun.
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
Efsane !
quote:
Orijinalden alıntı: broodofqueen
Senin hiç resmi kurumlarla ciddi işin oldumu? Arsa tahsisi vb. Olmamış, belli! Dolmabahçe'de stad yapmak için devlet ile çok ama çok iyi geçinmen gerekir, maalesef. Fikret başkan eğer sizin tarifinizle "dik" dursaydı, şu anda hali hazırda bir stadımız yoktu. Olsa bile İstabul'un en ücra köşesinde TOKİ imalatı bir stad yapılmıştı. Hangisini tercih edersiniz? Vodafone Arena'yımı yoksa dik durmayımı? Adam sırf senin benim için(taraftar) belki de hiç hazzetmediği adamların önünde eğildi. Bu kadarına bari saygı duyun.
Taraftarların içinden gelen bir başkan. Bizim için en iyisini istiyor. Herşey çok güzel olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: LegendsNeverDiee
quote:
Taraftarların içinden gelen bir başkan. Bizim için en iyisini istiyor. Herşey çok güzel olacak.
Alıntıları Göster
Beşiktaş'ın PEYGAMBERİ
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
Beşiktaş'ın PEYGAMBERİ
Abartı oldu sanki (:
türkiye'ye gelmiş en planlı programlı yönetici.göbek adı organizasyon,fiyat performans terimine yeni bir boyut getirmiş bir yönetici
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
türkiye'ye gelmiş en planlı programlı yönetici.göbek adı organizasyon,fiyat performans terimine yeni bir boyut getirmiş bir yönetici
Çalışkan ve profesyonel, her insan gibi yanlışları olabiliyor ama niyet önemli. Benim de Beşiktaş için iyi niyetli olduğundan şüphem yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
Öyle olmasına rağmen çoğu taraftar gözünde bu sene alacağı adamlara göre değerlendirilecek. Taraftar yıldız oyuncu tribinde.
Ben Fenerli olarak begeniyorum.Sıcak firsatlar ölücüsü gibi adam Demba Ba,Gomez transferleri vs
quote:
Orijinalden alıntı: İzole Bant
Ben Fenerli olarak begeniyorum.Sıcak firsatlar ölücüsü gibi adam Demba Ba,Gomez transferleri vs
Bence gayet normal bir başkan. Beşiktaşlı olmama rağmen abartıldığını düşünüyorum. Ayrıca sayın cumhurbaşkanımız konusu, Pektemek ve Tolga konuları gibi onaylamadığım yönleri var.
Yine Türkiye'deki başkanların arasında açık ara en iyisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jefferson Starship
Bence gayet normal bir başkan. Beşiktaşlı olmama rağmen abartıldığını düşünüyorum. Ayrıca sayın cumhurbaşkanımız konusu, Pektemek ve Tolga konuları gibi onaylamadığım yönleri var.
Yine Türkiye'deki başkanların arasında açık ara en iyisi.
Alıntıları Göster
Vodafone Arena'yı tekrardan Dolmabahçe'de Beşiktaş'ın mabedinde yapmak o kadar kolay değildir. Fikret Orman'da efsane başkanlar arasına girmiştir. Bu seneki şampiyonlukta üzerine tuz-biber oldu. Artık önümüz daha açık...
Normaline hasretiz zaten.. YD'ler Aziz Yıldırım'lar başkan bu ülkede.
Normal bir başkan. Olması gerekenin üstünde değil. Ama Dursun, Aziz, Cavcav gibi adamların olduğu yerde olması gerekeni abartıyoruz ister istemez.
Spider-ManS
kullanıcısına yanıt
2000 li yıllarda Y.d yerine gelmiş olsaydı şu an komple camia olarak farklı branşlara yönelmiş olurdunuz. Bir çoğunuz basketbol fanı misal artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Beyler Fikret Orman Bey Diyeceksiniz kısacası Adam Seviyor kulubü ve bizleri ki gece gunduz calısıyor.Helal olsun Başkanıma Allah Ondan Razı olsun
quote:
2000 li yıllarda Y.d yerine gelmiş olsaydı şu an komple camia olarak farklı branşlara yönelmiş olurdunuz. Bir çoğunuz basketbol fanı misal artık.
Seydi saydılara bakacaksak,Lucescu 2002'de kovulmasaydı veya Terim 2000'de çekip gideceğine o kadroyla gittiği yere kadar gitseydi Galatasaray şampiyonluk sayısında da fark atmıştı diğer kupalarda olduğu gibi.Fenerbahçe 2006'da son maçta kaybetmeseydi,2010'da son maçta kaybetmeseydi her şey farklı olabilirdi.Beşiktaş 2004'te şampiyon olsaydı kopup gidebilirdi 2-3 sene daha.Her kulübün kendi içinde hataları kırılma anları var yani.Genel tabloya bakmak önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2016
quote:
Seydi saydılara bakacaksak,Lucescu 2002'de kovulmasaydı veya Terim 2000'de çekip gideceğine o kadroyla gittiği yere kadar gitseydi Galatasaray şampiyonluk sayısında da fark atmıştı diğer kupalarda olduğu gibi.Fenerbahçe 2006'da son maçta kaybetmeseydi,2010'da son maçta kaybetmeseydi her şey farklı olabilirdi.Beşiktaş 2004'te şampiyon olsaydı kopup gidebilirdi 2-3 sene daha.Her kulübün kendi içinde hataları kırılma anları var yani.Genel tabloya bakmak önemli.
Orası tabi öyle hocam y.dnin bizim başımıza gelmesi maalesef rezil bir milat.
Eğer ki Fikret Orman o dönem gelseydi Beşiktaş açısından çok şey farklı olurdu.
Belki 5-6 şampiyonluk kazanamazdık ama. Kulübün mali yapısı borcu diğer şubelerin aktiviteleri farklı olurdu. Benim kastım bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
quote:
yani bi stada verdiniz dik duruşunuzu ? hani beşiktaşlı duruşu ?
o stadı tek başına , devlete yağ çekmeden yapsaydı büyük başkan derdim ama devlete sığınarak kim gelse yapardı o stadı
Fikret Orman hariç kimse yapamazdı o stadı. Sizin ay bile. Ağlar sızlar köpükler saçar tv başında yıkamazdı