Şimdi Ara

Fikret Orman'a Iki Kez Gekas Ismi Onerildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Lan 36 yaşında yunan'ı alsak. O zamada gidip 36 yaşında ki adama bel bağlayacak kadar düştük mü dersiniz.

2 sene önce Webo söylentisi olunca ''küme düşen takımdan oyuncu alıyorlar !!1111'' Fener Webo ve Holmen'i alınca ''Webo gibi forvetimiz yok, yönetim niye almadın istifa !!!111 Holmen bedavaydı alsak orta sahayı yedeklerdi niye almadınız istifa !!!111 ''
  • ulan mehmet akyüz o son pozisyonda golü atsa vah halimize elimizdeki oyuncuyu kaybettik diye başlıkları görürdük
  • Biz bu adamı alsak ilk antrenmanda sakatlanırdı. Daha sonra da form tutamazdı, malum yaş.
  • Nihat..Belki dediklerinde çok haklısın ama yorumların,düşüncelerin ve tarzınla zihnimde öyle bir yer aldın ki, öcalan'ı eleştirsen nerdeyse öcalan'ı savunmaya kalkarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Lan 36 yaşında yunan'ı alsak. O zamada gidip 36 yaşında ki adama bel bağlayacak kadar düştük mü dersiniz.

2 sene önce Webo söylentisi olunca ''küme düşen takımdan oyuncu alıyorlar !!1111'' Fener Webo ve Holmen'i alınca ''Webo gibi forvetimiz yok, yönetim niye almadın istifa !!!111 Holmen bedavaydı alsak orta sahayı yedeklerdi niye almadınız istifa !!!111 ''

+erman kılıç söylentisi üzerine "iyice anadolu takımı olduk istifa yönetim" lafları

• benim de var kombinem
  • önder özen ve bilic'in hatalarını fikret orman'a yamama denemeleri.. volume hits summer winter mix...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

34e 36 diyin,bravo

Ilk onerildigi zaman yasi 32ydi.
    Gecen sene de 33.

Eneramonun,yari fiyatina gelecek adamdi.

Biz hala eneramoya para odeyelim ayni parayi yunan oglu neler yapiyor.

Bence sen hiç konuşma. Gekas gelse bıkbıkçıların bayrak tutanı sen olacaktın. 1 yılda senden bunlar gitti Gekas'a para verdi diye her konuda yazardın. Şimdi de gelmişsin niye alınmadı diyorsun.

• Gekas gelse acacagin baslik " Yasli sakat turk dusmani yunani alan Fikret Orman istifa"
  • gekası alacağımıza İlhan Mansız dönsün daha iyi :D
  • Vizyonsuz Fikret istifa diyen nihat'ın vizyonuna bakın hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

34e 36 diyin,bravo

Ilk onerildigi zaman yasi 32ydi.
    Gecen sene de 33.

Eneramonun,yari fiyatina gelecek adamdi.

Biz hala eneramoya para odeyelim ayni parayi yunan oglu neler yapiyor.

Heh sen de geldin okeye 4.'ye gerek kalmadı.

Helal be EleSuDökenSuat

• Yahu hala Gekas diye haber yapanlar var, Gekas ancak küçük takımlarda başarı gösterir, şu anki takımına yapılan defansla 3 büyüklere yapılan defans bir mi sorarım, adamlar 11 kişi kapanıyor bize, Gekasın ağa babası gelse boş, ondan sonra şişirilmiş topçu havasını atıyor ben niye üzüleyim Beşiktaş üzülmüştür diye
  • quote:

Böyle adamlarla futbol konuşuyoruz işte.
    Olcay Şahan geldiğinde de tatava yapanlar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

Bu adam 36 yaşında olsa bile 1+1 yıllık sözleşme yapsak hiçbir Galatasaraylı karşı çıkmaz.

Yani Galatasaraylı'nın karşı çıkmaması normal bir yerde.
  • Deli taş kuyu... Herşeyi kenara bırak senin oynadığın sistemde Gekas tarzı adam oynayamaz, 10 yaş genç olsa da oynayamaz. Bunu göremeyen adamlar futbol tartışıyorlar ya ben ona yanıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.