Şimdi Ara

Fikret Orman'a Iki Kez Gekas Ismi Onerildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret Orman'a tam iki kez Gekas onerildi ancak Fikret Orman begenmedi. Samet Aybaba doneminde onerildi Niang alindi. Slaven Bilic doneminde bir daha menejerler tarafindan onerildi Fikret Orman gitti Eneramoyu aldi.

Gozunun onundeki yetenegi goremiyor Fikret Orman gidiyor eneramoyu aliyor. kac para cope atildi. Bu kulup kimsenin oyuncagi degildir binlerce taraftar var boyle bastan savma sacma sapan transferler yapilmamasi lazim. O kadar kombine alan insan var (benim de var kombinem) biz oraya iyi bir takim gormek icin gidiyoruz tabi iyi gunde kotu gunde destekleriz ama bu kadar bariz hatalar yapilirsa hakli olarak tepki gosterilir. bu takimin artik basariya ihtiyaci var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boğaziçi'nde okuduğunu yazmayı unutmuşsun
  • Lan 36 yaşında yunan'ı alsak. O zamada gidip 36 yaşında ki adama bel bağlayacak kadar düştük mü dersiniz.
  • Lan birakin bu isleri. Gecen sene transfer konusuna yazilinca soylemediginizi birakmadiniz yine basladiniz virvir konusmaya. Ulan mehmet akyuzu bile geri alalim diyenler vardi. Nereye gidiyor bu taraftar kitlesi...

• Adam gekasın menajeri beyler
  • Bu adam 36 yaşında olsa bile 1+1 yıllık sözleşme yapsak hiçbir Galatasaraylı karşı çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Boğaziçi'nde okuduğunu yazmayı unutmuşsun

onu geç adamın kombinesi var,anlamıyorum transfer yapılacakken kimi alalım diye kombine kart sahibi bir insanın fikri neden alınmaz
  • niang bedavaya oynadı
    gekası kactan gecireceklerdi haberin var mı nihat efendi
  • her konuya illa kombinem var yazılmaz iyiki bir kere kombine aldım yeter aldığından beri her konuya yazıyorsun
  • Bizde oynadığı takımlarda bulduğu kadar boş alan bulabilecek miydi?Her şey düşünüldüğü gibi olmaz
  • Hayır şimdi Demba Ba'ya küfür ediyorlar. Sakat adamı aldınız diye. Zamanında F.Orman açıklama yaptığında feryat figan koparıyorlardı. Sen ne anlarsın futboldan diye. Yemin ediyorum hayatımda gördüğüm en tutarsız taraftar topluluğu.
  • Eğer kombinesi varsa adam haklı beyler bence.

• forumda kombine parasını toplayıp verelimde sussun
  • Adam nihat beyler

• Kombine onemli tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

her konuya illa kombinem var yazılmaz iyiki bir kere kombine aldım yeter aldığından beri her konuya yazıyorsun

Adam parayı basmıs almıs sana mı sorucak havasını atarken

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: potur

her konuya illa kombinem var yazılmaz iyiki bir kere kombine aldım yeter aldığından beri her konuya yazıyorsun

Adam parayı basmıs almıs sana mı sorucak havasını atarken

sen sus admin gelsin
  • benim de kombinem var !

ulen demba ba alinsin dersiniz alinmaz.puruz cikar laf soylersiniz

alinir sonra demba ba fornda olmaz yine laf soylersiniz

30+ yasindaki her adama laf soylersiniz sonra da gekas neden alinmadi diye laf edersiniz

motta oynar neden iso yok dersiniz iso oynar bu takimda iso ne isi var dersiniz

manyak.lan bu insanlar ))
    hani nasil bir kadro istiyorsunuz anlamiyorum ki herkes her mac 5 10 kisiyi ipe dizecek gol atacak falan oyke oyuncular ouke bir takim isteniyor gerhalde

tamam gekas alinabilir idi ama kac para idteniyordu bir bakin arsivlere
    sonra gekas alinsaydi 37 yasinda anadolu topcusu diye bik bik otecekiniz bu sefer

gekas alinmadi.cenk alindi.adam formunu bulmadiysa yonetim ne yapsin bilic be yapsin manyaklasmayin

• İyi forvetle takım olunmuyor, Gekas'a atılan pasları Beşiktaşta atacak oyuncu yok, şu takım organizasyonuyla Beşiktaş'a İbrahimovic gelse sezonda Motta'dan fazla gol atamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.