Şimdi Ara

Yine altin kapilarimiz kan oldu tayfun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dümeneden 108k kadar cektiler acisini cikariyor ka.sizlar

Powell senin benn taaaaa adam nedese piyasa dusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Aralık 2024; 4:27:41 >
  • girmicem dedim biraktim dedim para gjtti neyse yapacak birsey yok

• para piyasaları ve borsa, birbirinden para çalma işidir diyorum. adam cevap veriyo: bu kafayla zengin olunamaz.

neden abi? benim is yerinden arkadaşlarımın hepsinin evi arabası var, çocukları var, bazılarının iki evi var bazılarının iki arabası var. hiçbiri para piyasalarından anlamaz.

şimdi biri gelip diyecek ki: "ev-araba zenginlik değildir" hadi yaa? sen kendin çalışmadan borsada al-sat yaparak malikane mi kurdun kendine? buyur bize göster zenginliğin ne olduğunu. hayal ettiğin şeylerden bahsetme gerçek hayattan bahset. adam havuzlu sitede ev sahibiyse, sıfır aracı varsa, çocuklarını özel okulda okutuyorsa, her yıl ailecek otellere tatillere gidiyorsa, bu adam sadece Türkiye için değil dünya geneline göre de zengindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Haklısın Abd borsalarında milleti soymuşlar resmen 1.50 trilyon dolar pufff olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Aralık 2024; 6:43:42 >
  • Bende kafasızlık 250 dolar ne basıyorsun bol bol sanki yükjselicek hep bekliyordum sağlam düzeltme oda powel dan sonra geldi adam istese bende bitcoin aldım hepiniz longlayın dese bile düşücekmiş

Güvercin konuştuğu halde geldi bu düşüş

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    birkaç sene önce arkadaşım bi youtuber'ı takip etmeye başlamış ve bana önerdi, ben de takip ettim. adam çok mantıklı şekilde rehberlik ediyo, altcoin sepeti yaptırıyo.

ilk başta düzgün görünse de, sonradan baktım ki adam kendini sürekli övüyo ve överken alenen yalan söylüyo. güvenimi kaybedip takibi bıraktım. arkadaşıma da takip etmemesini tavsiye ettim.

arkadaş takibe devam etti. altcoin sepetleri yaptı. çok para yatırdı. sonunda battı.

o youtuber olan adam da kanaldaki tüm videoları sildi.

aradan 1 yıl geçti. bi baktık, o youtuber olan adam "temettü emekliliği" videoları çekiyo! ulan sen kriptocuydun, ne oldu da birden Türkiye borsasına döndün!

sonra bi baktım, meğerse bu temettü şirketlerinin başlattıkları bi üçkağat furyasıymış. milleti kekliyolar temettü diye, hisseleri kaktırıyolar. sonra hem hisseler düşüyo, hem de yıl sonunda tam kâr'lar açıklanacakken firma çıkıp: "yeni yatırım yapma kararı aldım" diyo, kâr olan paraların tamamı yeni yatırıma gidiyo, kâr yok! temettü de yok!

işte birsürü youtuber'a el altından para vermişler, nerde bi çakal var çıkıp "temettü emekliliği" diye video çekiyo. son 1-2 yıldır patlayan bi furya bu.

özetle, o güvenmediğim kriptocu herif güvenilmez biri olduğunu bi kez daha kanıtladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gunun fikrasi(ya tavuklar) +16
    16 yıl önce açıldı
    Altin kapilarimiz yine kan oldu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu neden yazdım?

biri size BTC'nin logaritmik grafiğini paylaşıyo diye o kişi tarihin en bilge insanı olmuyo. bunlar zaten internette 6-7 yıldır her kripto kanalında dolaşan şeyler.

ben kripto almayın demiyorum ama alacaksanız bari kendiniz bilgisayarınıza block zinciri yazılımını indirip herkesten bağımsız kendi gerçek cüzdanınızı oluşturun ve başka kimseye bel bağlamadan cüzdana para yükleyin. hodl için en güvenli yöntem bu.

al-sat yaparım diyene lafım yok. al-sat bilen kişi zaten sermaye koymaz. az parayla girip, uğraşır. risk almaz.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

2014 yılında öyle yapıyordum ben

Al sat felan yapmıyordum litecoin wallet bitcoin wallet indirmiştim sitesinden hem madencilikte lazımdı

Wallet.dat sakladınmı key biliyorsan alabiliyordun geri o key giderse :D nanay

Ledger felan güvenmiyorum artık en son geçen sene açtım baktım hesabım yoktu yerinde birşey olmuş çözemedim zaten virüs birşeyler var diyorlar olabilir mi bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Aralık 2024; 8:41:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.