Şimdi Ara

Fikret Orman: 'Euroleague çağırsa da gitmeyeceğiz' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
13.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ah bir de yazdıklarımı anlayabilsen, o zaman daha çok guleceksin de...

İlk cumlemde ne kadar haklı olduğumu bir daha anladım; fanatik biriyle spor tartışmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monamours -- 10 Haziran 2017; 17:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monamours kullanıcısına yanıt
    Peki kardeşim ben hiç bir şeyden anlamıyorum. Her şeyden sen anlıyorsun.Futboldan kesip baskete yatırmaya devam edin işimize gelir. hala 'ordan burdan gelcek' diye bekleyin!
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İkisi de mi izleniyor aç bak reytinglere. Avrupa ligi bu sene biraz izlendi çünkü Mençıstır vardı.

Ayrıca ben ne yazdım oraya özellikle "Beşiktaş Futbol A.Ş." yazdım, Beşiktaş'ın borcu niye artıyor? Çünkü dernek zarara giriyor, Futbol A.Ş. ise kar ediyor.
  • Bu eurolig muhabbeti çok sıktı artık.Sponsorlar türk ve medya maymunlarına vermişler paraları överek değerli göstermeye çalışıyorlar.Yok milyarlar izlemiş miş.Kendinizi kandırmayın,futbollada kıyaslamayın çünkü futbolda karşılığı yok bu turnuvanın.Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi uefaya bağlıdır.Başarılı olup ilk sırada bitiren takımlar gider.Eurolig parayı verip ortak olan belli takımların yaptığı özel turnuvadır.Sırayla aralarında döndürecekler.Eğer futboldaki avrupa kupalarını kıyaslarsanız bana uefaya ortak olup lig 10.sunun sadece davetle gittiği şampiyonlar ligi gösterin.Yada avrupa ligi.Yani fransa 1. Yada 2. Gidemiycek 10. Gidecek ortak olup.Ya daha çok şey söylerim de neyse fenerbahçelilere ayıp olucak.Çünkü onlarla ilgili yazmadım.Tebrik ederim aynı zamanda.Çünkü sonuçta iyi takımları yenip aldılar kupayı.Başarıdır.Saygı duyarım.Ama abartmayın.Organizasyona ortak olan takımların aralarında yaptığı özel bir turnuva sonuçta.Adamlar kafasına göre takım çağırıyor.Ver parayı al kupayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Euroleague Fikret Orman'ın da dediği gibi bomboş bir organizasyondur. Medya sanki basketbolun şampiyonlar liginii aldı gibi lanse etti insanlara bu kupayı. E tabi BJK şampiyon olunca Aziz satılık kalemlerini devreye soktu. Baktı futbol sıkıntılı bu seneyi bununla geçirelim dedi. Bakalım seneye ne yapacak ?
  • Aziz kazanamıyoruz diyo sen kazanıyoruz diyosum hanginize inanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Euroleague Fikret Orman'ın da dediği gibi bomboş bir organizasyondur. Medya sanki basketbolun şampiyonlar liginii aldı gibi lanse etti insanlara bu kupayı. E tabi BJK şampiyon olunca Aziz satılık kalemlerini devreye soktu. Baktı futbol sıkıntılı bu seneyi bununla geçirelim dedi. Bakalım seneye ne yapacak ?

Hayatımda gördüğüm en boş yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

quote:

Euroleague Fikret Orman'ın da dediği gibi bomboş bir organizasyondur. Medya sanki basketbolun şampiyonlar liginii aldı gibi lanse etti insanlara bu kupayı. E tabi BJK şampiyon olunca Aziz satılık kalemlerini devreye soktu. Baktı futbol sıkıntılı bu seneyi bununla geçirelim dedi. Bakalım seneye ne yapacak ?

Hayatında gördüğü en boş yoruma en boş cevabı veren üye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

quote:

Trabzonsporlu

• BATE41 kullanıcısına yanıt
    Hocam orda lafım sana değildi, yanlış oldu , kusura bakma.
  • quote:

bu kafayla iyi yasiyorsunuz siz

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Fenerbahçelilere basketbolu sevdiren Fikret Orman'ın dediklerine katıldığım için mi bu protesto ?

• quote:

Orijinalden alıntı: monamours

Hocam orda lafım sana değildi, yanlış oldu , kusura bakma.

Önemli değil, canın sağolsun!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Fenerbahçelilere basketbolu sevdiren Fikret Orman'ın dediklerine katıldığım için mi bu protesto ?

Nickine bakilirsa ciddisin sen allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: havvon

Ben Bild sport, sky sports, marca, la gazetta della sport gazetelerine baktım yoktu. Varsa gösterebilirsin. Futboldan popülerlik olarak çok geri değil diyerek ancak kendinizi kandırırsınız. Dağlar kadar fark var. Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya'da insanların yüzde 99'unun haberi yoktur kim aldı euroligi. Ama futbolda uefa kupasını bile kimin aldığını çoğu insan bilir. Bunun tartışılması bile komik yani. Fb ülkerle birleşmeden önce bizim bile ülkede basketbol milli takımın katıldığı şampiyonalarda konuşulurdu sadece. Kim biliyordu ondan önce kim avrupa kupasını almış falan, ancak özel ilgili olan insanlar bilirdi. 7-17 yaşı bana ithafen mi söyledin bilmiyorum ama 7-17 yaş arasında değilim. Yaş ile alakası yok 7-99 bizim ülkede ve avrupada basketbol ile futbol arasında çok büyük fark var popülerlik olarak. Cam fanustan kafanızı kaldırırsanız rahatça anlayabilirsiniz.

Yaniliyosun ama neyse benim babam 50 yasinda sor hepsini bilir siz etrafinizdaki koyun kesmini görüyonuz sade ben onu diyom basketbol o kadar populer olmadigini herkez biliyo ama sizin dediginiz kadar degil buyuksehir lerin cogunda cidden populer istanbuldaki cogu basket macina gittim ve inan futbol keyfinden daha fazla keyif aldim . Bi kadikoyde takip etmeyen amca bile yok nerdeyse adamlar 60 70 yasinda gala maclara gidiyo bu biraz kafa meselesi

• Şimdi böyle diyolar, olur da katılırlar ve iki üç galibiyet alırlarsa görün siz onlardaki kibri.

• Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

FB kazanınca kupa birden itibarsız kupa oldu. Eskiden rüyamızda göremezdik hani ?

Şimdi mahelle kupası falan oldu. Valla çok komiksiniz yaa.

Kısacası :

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.

• BJK kullanıcısına yanıt
    2000lerin başında aynı şeyler olmuş avrupa ikiye bölünmüştü, bu sefer aynı şey olmaz bence. Kimse bu delinin peşine düşmez diye düşünüyorum El tarafında. Günün kazananı kesinlikle fiba oldu o kesin. en azından tanıtım videolarına artık Murcia Banvit Bakken Bears gibi takımların yanına panayı ekleyebilir

Ben bunları yaZarken El takım sayısını 18 yapma kararı almış. Asvel ile bayern munihi eklemişler lige 2 sezon sonrası için. Karşılıklı hamleler başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 12 Nisan 2018; 17:53:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.