Şimdi Ara

Fikret Orman: 'Euroleague çağırsa da gitmeyeceğiz' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
13.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Size Eurolig'de Real karşısında yaptıklarını unutmadık. İspanyolların ağır bastığı aşikar, parası olanın katıldığı bir organizasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Euroleague Fikret Orman'ın da dediği gibi bomboş bir organizasyondur. Medya sanki basketbolun şampiyonlar liginii aldı gibi lanse etti insanlara bu kupayı. E tabi BJK şampiyon olunca Aziz satılık kalemlerini devreye soktu. Baktı futbol sıkıntılı bu seneyi bununla geçirelim dedi. Bakalım seneye ne yapacak ?
    A Haber de izliyor musun?

Senin yorumun suna benzedi:

Benzinde tarihi dusus. 5 yil once 2.5 dolar olan benzin 1.5 dolara geriledi. Evet A Haber bu yorumu verdi. Imzana falan da baktim, bir de Trabzonsporu gorunce zaten kafamda hersey oturdu
  • BJK kullanıcısına yanıt
    El de düzenin değişmesi gerektiği kesin. Kurucu 11 takımı kollayalım derken saçma sapan birşeye dönüştürmeye başladırlar güzelim ligi. Ama pananın yaptığı gibi hadi ben gidiyorum demekte olmaz. Eskisi gibi 24 takıma çıkarılsa sayı 11 A lisanslı takım kalsın ama kalan 13 kontejyan için düzgün bir sistem getirilsin. Eleme oynatsınlar ne bileyim kura çeksinler ama birşeyler olsun.

Ligin kalitesini koruyoruz diyor onada Tamam ama Asvelle mi koruyacaksın oda ayrı bir sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret orman saçmalamış bizim kadın takımı 3 kere avrupa şampiyonu oldu erkekler 1 kere eurocup aldık engelsiz aslanlar ın avrupa şampiyonlukları her zaman bu branşlardan zarar etmemize rağmen hep gurur duydum kosovalı judocumuz olimpiyat ve dünya şampiyonu oldu çok sevinmiştim spor kültürü bunu gerektirir sadece futbola bağımlı olarak değil keza fb lilerde baskette ve voleybolda avrupa şampiyonu olduklarında çok sevindiler ,sonrada ülkede neden olimpiyat sporcusu çıkmıyor diye eleştirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jimnastik Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Az okumayı araştırmayı bilsen . NATO 192/ yada 193 ülkeyi tanıyor . FİBA 213 basketbol federasyonu nu tanıyor. 217 denilen şey bu 213 ülkeden muhakkak bir TV kanalı dahi olsa bu maçı verdiği hatta bazıları birden çok TV kanalı ile yayın yaptığı demek. Çin 1kanal canlı 4kanal gecikmeli olarak verdi bu maçı. İzlenme oranları da her ülkede maç yayınlanırken oluşan reyting oranları ile hesaplanır.

TRT final maçı için çok yüksek reyting oranı yakaladığını açıkladı. Real maçı içinde.

'Birleşmiş Milletler'e üye olan 192 ülke ve Vatikan). Birleşmiş Milletler'e üye olmayan veya uluslararası ortamda tanınmayanlarla birlikte bu ülkelerin sayısı 206'yı bulmaktadır'

Az okumayı bilsenler, laf sokuşturmaya çalışmalar falan gırla ama okumak ve mantık yürütmekten eser yok. Çinde 4 tane tv'nin vermiş olması ülke sayısını niye arttırsın akıllı bıdık kardeşim benim.

TRT'nin reytingi TRT için çok yüksek olabilir ancak o günkü reyting sıralamasında genelde 3 sırada idi. Bu sene yeterince başarılısınız. Kendinizi abartmaya,bir şeyleri olduğundan fazla göstermeye falan ihtiyacınız yok. Bunu denemeniz sadece yaptığınız önemli şeyin değerini küçültüyor.

Alıntıları Göster
    Üstünden sene geçmiş ama ben bu çocuğa kuruldum, kaç belediye kaç avm meydanlarda yayınladı maçı haberin var mı senin ya

Oturup o final maçını genç yaşında evinde TRT’de izleyen arkadaşın dostun varsa asosyaldir, ne anlatmışsın burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 20 Mayıs 2018; 11:11:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Üstünden sene geçmiş ama ben bu çocuğa kuruldum, kaç belediye kaç avm meydanlarda yayınladı maçı haberin var mı senin ya

Oturup o final maçını genç yaşında evinde TRT’de izleyen arkadaşın dostun varsa asosyaldir, ne anlatmışsın burada

Alıntıları Göster
    Doğruyu görünce kurulursun tabi. Meydanda kahvede kaç kişi izlerse izlesin ülke sayısı artmaz. Ülke sayısı sabit kalır.

• hala mı bu muhabbet yahu

he diyin geçin fenerli kardeşlerim.
  • Beşiktaş denen takımı konuşmaya değmez. Çok gereksizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

Doğruyu görünce kurulursun tabi. Meydanda kahvede kaç kişi izlerse izlesin ülke sayısı artmaz. Ülke sayısı sabit kalır.

Alıntıları Göster
    Ülke sayısıyla ne alakası var Reyting saçmalığına cevap verdim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.