Şimdi Ara

Fikret ormandan casillas itirafı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: So Good.

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

malı genel kurullarınıza arada bı goz at o zaman...

babam besıktaslı benım. arada denk gelıyoruz malı genel kurullarınızda. cok guzel gıdıyor hersey dıyorlar keyıflenıyorum

Kardeş o borç stadı kendimiz yaptığımız için artıyor. TOKİ değil kendi paramızla ondan yani.

o adam fenerbahçeli senin stadın falan da yok sahibi GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI kış dedi mi yan yan uzarsın

O kadar kolaydı zaten bu işler

O kadar kolay burası Türkiye koca ülkenin kaderini millet uyurken gecenin bir yarısı bir yasayla değiştiriveriyorlar

• quote:

quote:

quote:

babam besıktaslı benım. arada denk gelıyoruz malı genel kurullarınızda. cok guzel gıdıyor hersey dıyorlar keyıflenıyorum

Kardeş o borç stadı kendimiz yaptığımız için artıyor. TOKİ değil kendi paramızla ondan yani.

o adam fenerbahçeli senin stadın falan da yok sahibi GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI kış dedi mi yan yan uzarsın

O iş o kadar kolay değil, bizi kendiniz ile karıştırmayın TOKİ değil bizimki alın teri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Kandiriliyorsunuz...
    Statin parasi komple vodafonedan geliyor.
    Vodafone parayi akıttı.

Ama borclariniz artiyor.
    Statin parasini baska seylere harciyorlar statta o sebeble yavaş ilerliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O iş o kadar kolay değil, bizi kendiniz ile karıştırmayın TOKİ değil bizimki alın teri.

toki 80 milyon dolar ASY arazisi 3 milyar dolar iyi geceler efendim.

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsun boş boş konuşma Vodafone'dan gelen ücret yıllara ayrılmış ayrılmış durumda Vodafone'un 150 Milyon Dolar'ı bir anda vereceğini mi düşünüyorsun?

Takımın borçlanması normal stadı yapmak için kredi çekildi ama sizin bilmemeniz normal sizin stadı TOKİ yaptığı için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

toki 80 milyon dolar ASY arazisi 3 milyar dolar iyi geceler efendim.

Stadı yapacak paranız yok diye evinizi bıraktınız gidip TOKİ'ye stad yaptırdınız.

Beşiktaş ise evini ruhunu bırakmayıp borçlanmak pahasına kendisi yapıyor stadını laf atıp dalga geçeceğinize saygı duyun.

Biz statimizi şanlı taraftarimizla anlimizin akiyla yaptık.

Vodafone peojesisiniz 3 yada 4 yillik ücreti peşin verdiler.40m $ civari bi para verildi stata baslanilsin yapilsin diye.

180M tl ye stat bitirilebiliyorken nasil 500m borç artti 3 senede?

Noldu fedalar?
    Nereye gitti paralar?

Kandırıyor fikret orman sizleri.
    Neden dert oluyor sana diyorsan ben beşiktaşlı bi babanin fenerbahçeli ogluyum ama o bozulduğunda bana da bi burukluk geliyor

Stad yaptır, transfer yap, YD döneminden kalan borçları öde sonra borç niye arttı.

Biz ne stadı TOKİ'ye yaptırıyoruz ne de transferleri nereden geldiği belirsiz paralar ile yapıyoruz.

Bu taraftara kandırılıyorsunuz demen kulüp hakkında bir halt bilmemeni gösteriyor. Bu kulüp yıllarca Demirören'in stad iznini alıyoruz palavralarını dinledi ama bizi kandıran, geldiği gibi stad iznini alıp kazmayı vuran Fikret Orman mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

La kaleci başarıya doymuş olsa ne olacak ? Doksana top gelirken ben başarıya doydum, daha önce yeterince hoplayıp zıpladım diyip kalenin önünde güneş gözlüğü ile plaj sandalyesine oturup bekleyecek hali yok ya ?

Çok büyük bir vizyonsuzluk.

Efsane yorum olmuş katılıyorum...Bir kaleci başarıya doysa ne doymasa ne adam herhalde düz gelen topları içeri almıcak o kalecinin ölüsü bile yeter...Adamın bir kere kaç yıllık tecrübesi var nerde ne yapıcağını zor maçlarda nasıl davranacağını biliyor...

Aynen efsane yorum olmus

Sizin kafayla dusunurseniz hicbir mevkinin basariya doymus olmasinin - tarafi yok. Os oyuncusu olsa mesela" basariya doysa nolcak nerde durcagini biliyor zor maclari biliyor. Forvet olsa yine kosulari biliyor nerde durcagini biliyor basariya doymus olsa nolcak" diye dusunmeniz lazim. Ama kendini kanitlamak isteyen adamin maclara hazirlanisi , cabalayisi daha iyi olur kanitlamis adama gore.

Anlamadığını anladığım için takimimi da yazdim ama tekrar yazayim ben fenerbahçe liyim..bizi rahat biraksalar bizim klüp tokiyi tokatlar neyse konuya gelelim..

Feda sezonu ne diye yapildi?
    1.5 sene önce stati bitirip 30 bin kişiye oynansa ortalama oradan gelir elde edilse olmuyormuydu?

Borcu borcla kapattiginda nasıl borcun artiyor o sekilde? % kacla faiz aliyorsun?

Yapilan sacma transferler? Oraya hiç girmiyorum. Kaçan fernandes yatan q7 felan...

Eminol senden daha fazla bjknin içindeyim

• quote:

Biz statimizi şanlı taraftarimizla anlimizin akiyla yaptık.

Vodafone peojesisiniz 3 yada 4 yillik ücreti peşin verdiler.40m $ civari bi para verildi stata baslanilsin yapilsin diye.

180M tl ye stat bitirilebiliyorken nasil 500m borç artti 3 senede?

Noldu fedalar?
    Nereye gitti paralar?

Kandırıyor fikret orman sizleri.
    Neden dert oluyor sana diyorsan ben beşiktaşlı bi babanin fenerbahçeli ogluyum ama o bozulduğunda bana da bi burukluk geliyor

Kurlarin asiri derecede artmasi ve borclarin faizleri olabilir mi acaba?

• Banka borçları$ cinsinden
    Futbolcu borçları ise € cinsinden.
    € 30 50 kuruş artis gosterdi.
    $ ise 60 70 kuruş.
    Hadi hepsi 70 alalim?
    500M 550m tl borç vardi geldiginde.
    Yani 250m $ borç var.
    Günümüze cevirelim?

650M tl yapar. Hadi de 700. 100 m da faiz öde 3 senede.

Noldu borç? 800M

Nereye gitti 200m ?

Bol keseden salladim yine yetiremedik?

TOKİ'yi Fb için yazmadım zaten niye fb'nin üstüne çekiyorsun yazdıklarımı

Ayrıca kafan iyi mi? 1.5 sene önce dediğin 2014 Ocak ayı oluyor. Stad'ın temeli zaten Aralık 2013'de atıldı. 1 ay da stadın bitmesini mi bekliyorsun?

Gerçekten benden daha çok Beşiktaş'ın içindeymişsin kardeşim aman bozma kendini.

Stati ne zaman yıktı?
    Temeli geç atmasi daha vahin degilmi?

Ayrica
    Deyip de dememek moda oldu herhalde

quote:

Bilmiyorsun boş boş konuşma Vodafone'dan gelen ücret yıllara ayrılmış ayrılmış durumda Vodafone'un 150 Milyon Dolar'ı bir anda vereceğini mi düşünüyorsun?

Takımın borçlanması normal stadı yapmak için kredi çekildi ama sizin bilmemeniz normal sizin stadı TOKİ yaptığı için.

• beyler ben bi inşaatçı olarak söyleyeyim size. modern bi stadyum ortalama 4 yılda tamamlanır. şartlar çok zorlanırsa min. 2 yılda biter.

vodafone arena ortalama 2.5 yılda bitecek gibi görünüyor bence gayet başarılı kimse yönetimi bu yüzden vurmaya kalkmasın.

not:fb
    Stad'a ilk kazma Haziran 2013'de vuruldu Aralık ayına kadar harfiyat sürdü ve temel atıldı. Hadi senin için temel Haziran'da atıldı diyelim 6 ay'da stad mı biter bu nasıl bir kafa

Ayrıca o alıntı yaptığın mesaj da takımını söylemeden önce attığım mesaj, kendini çok akıllı sanıyorsun heralde?

Tamam işte. Sezon başlangıcı ref. Tarihi al 1 sezon oynamamış olacakriniz..

Suan 3. Sezon olacak hala yetişmedi?
    Ocağa bile yetismesi zor..

Bi sonraki mesajina bakarsan aynen devam ediyorsun :)

• quote:

Banka borçları$ cinsinden
    Futbolcu borçları ise € cinsinden.
    € 30 50 kuruş artis gosterdi.
    $ ise 60 70 kuruş.
    Hadi hepsi 70 alalim?
    500M 550m tl borç vardi geldiginde.
    Yani 250m $ borç var.
    Günümüze cevirelim?

650M tl yapar. Hadi de 700. 100 m da faiz öde 3 senede.

Noldu borç? 800M

Nereye gitti 200m ?

Bol keseden salladim yine yetiremedik?

1. Geldiğinde 580 m tl borç vardı ve usd kuruna vurduğunda 300 m usd yapıyordu.
    2. Bu günkü kurla 750 m tl eder
    3. Bu sürede 120 m tl faiz ödendi 870 m tl yapar
    4. Stada 200 m tl harcandı 1070 m tl yapar
    5. Futbolcu ve diğer branş sporcularına 3,5 yılda ödenen paralar ve bonservis bedelleri bu borçların dışındadır. Yıllık 200 m tl desen 700 m tl yapar. 1770 m tl oldu.
    6. Borç 870 m tl olduğuna göre adam bu güne kadar 900 m tl ödeme yapmış.
    7. 2015 yılında gelir 466 m tl ye çıkıyor. İlk geldiğinde yıllık 144 m tl idi.

• adil arif kullanıcısına yanıt
    200m?

2 sene feda yaptı bjk ne 200 m u?
    bı gecen sene bıraz kesenın agzı acıldı.

2 senede koydugun 400m nereye gıttı? 2 sene boyunca 1.5m dan fazla maas odemedınız (feda demıyenler harıcı) bonservısle oyuncuya buyuk paralar verılmedı.
    65 70 m € nereye kayboldu feda sezonunda? yada 2. sezondakı paralar?

duzgun bır stata yerlesemedı planlaması olmadıgından her statta dolastırdı takımı ustune her statta 150 bın tl cıvarı zarar etmıs.

gelırın kaynagının buyuk bolumu zaten vodafonedan gelıyor stat projesınden. bu sene kartal yuvasından cok fazla urun satıldı ama kar olarak pek bırsey bırakmadı dıye bılıyorum.
  • Konuyu açtım,
    Hayaller Casillas yorumları, gerçekler fikret orman ın borçlanmaları..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.