Herkesin ‘Yok artık’ dediği haberlere açıklık getiren Fikret Orman, “Casillas bize önerildi. Çok büyük kaleci ancak başarıya doymuş bir isim. Guti, Quaresma örnekleri nedeniyle riske girmedik” dedi.
Beşiktaş’ta teknik direktör arayışlarıyla birlikte geçtiğimiz haftaya damga vuran Iker Casillas’tı... De Gea iddiaları sonrası Real Madrid’le yol ayrımına gelen efsane kaleci için Beşiktaş’ın da devrede olduğu haberleri, Türkiye’de transfer gündemine bomba gibi düşmüştü.
HABERTÜRK’ün manşetine taşıdığı, kimilerine ‘Yok artık’ dedirten gelişmeyi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ilk ağızdan anlattı.
Iker Casillas’ın Beşiktaş’ın gündemine geldiğini belirten Orman, “Casillas menajerler kanalıyla bize teklif edildi. Fiyat konusunda bir araştırma yaptık. Real Madrid’den aldığıyla (6 milyon Euro) kıyaslanmayacak bir rakama imza attırabileceğimiz bilgisi geldi” dedi.
‘KÖTÜ ÖRNEKLER VAR’
Buna karşın Casillas konusuna temkinli yaklaştıklarının altını çizen Orman, “Kariyerinde 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan, İspanya Milli Takımı ve Real Madrid’in kalesini yıllardır koruyan bir oyuncunun kalitesi tartışılmaz. Ancak Casillas bir futbolcunun elde edebileceği tüm başarıları yakalamış, doymuş bir isim. Önümüzde Quaresma, Guti gibi örnekler varken bizim için risk teşkil ederdi. Hocamız kamp döneminde kalecilerimize bakacak. Eğer bir transfer talebi olursa, başarıya aç, oynamayı isteyen bir kaleci alabiliriz” ifadelerini kullandı.
Bence yanlis bir dusunce degil hakli adam.Casillas gelmis 34-35 yasina daha kac sene oynar ki ya da ne kadar şevkle oynar.Onun yerine Gunay olsa daha faydali olur bizim icin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF
Bence yanlis bir dusunce degil hakli adam.Casillas gelmis 34-35 yasina daha kac sene oynar ki ya da ne kadar şevkle oynar.Onun yerine Gunay olsa daha faydali olur bizim icin
La kaleci başarıya doymuş olsa ne olacak ? Doksana top gelirken ben başarıya doydum, daha önce yeterince hoplayıp zıpladım diyip kalenin önünde güneş gözlüğü ile plaj sandalyesine oturup bekleyecek hali yok ya ?
Çok büyük bir vizyonsuzluk.
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
La kaleci başarıya doymuş olsa ne olacak ? Doksana top gelirken ben başarıya doydum, daha önce yeterince hoplayıp zıpladım diyip kalenin önünde güneş gözlüğü ile plaj sandalyesine oturup bekleyecek hali yok ya ?
Güldürdün
Neyseki bjk nin baskani fikret orman. Stati 2 sene uzatti (dahada uzar ) feda deyip borcu 2 ye katladı yıldızları gönderip bizim sezeri uğuru aldi
Ve bjk yi artik kesinlikle 3. Büyük yaptı.
Vizyonsuzluk falan değil GS taraftarı kafayı yedi son zamanlarda. Casillas ın adı kaldı sadece büyük paralara değmez
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
Neyseki bjk nin baskani fikret orman. Stati 2 sene uzatti (dahada uzar ) feda deyip borcu 2 ye katladı yıldızları gönderip bizim sezeri uğuru aldi
Borcu 2 ye katladi dan sonrasini okumadim
quote:
Stad bize ait olsun da
malı genel kurullarınıza arada bı goz at o zaman...
babam besıktaslı benım. arada denk gelıyoruz malı genel kurullarınızda. cok guzel gıdıyor hersey dıyorlar keyıflenıyorum
quote:
2 yil uzatti derken 6 ayda mi yapacakto stadi.. sizin gecekondu bile kac yil surdu ac bak...
sublebaaaS
kullanıcısına yanıt
vodafone dan parayı alıp baska yerlere yatırmasa 1 senede bılemedın 1.5 senede bıterdı.
heralde bıtırdın statı acılısı yaptın?
en az 6 ayı daha var ısler hızlı ılerlerse.
bızım gece kondu
dunyanın en konforlu statları arasında yer alan bı gecekondu keske sızde yapabılsenız.
bızım gecekondu yapılırken maclarıda oynadık.
hanı 3 sene yaz kıs ugrasıp hala bıtmemezlık olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Efsane yorum olmuş katılıyorum...Bir kaleci başarıya doysa ne doymasa ne adam herhalde düz gelen topları içeri almıcak o kalecinin ölüsü bile yeter...Adamın bir kere kaç yıllık tecrübesi var nerde ne yapıcağını zor maçlarda nasıl davranacağını biliyor...
Fake haber
quote:
babam besıktaslı benım. arada denk gelıyoruz malı genel kurullarınızda. cok guzel gıdıyor hersey dıyorlar keyıflenıyorum
Kardeş o borç stadı kendimiz yaptığımız için artıyor. TOKİ değil kendi paramızla ondan yani.
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
quote:
Kardeş o borç stadı kendimiz yaptığımız için artıyor. TOKİ değil kendi paramızla ondan yani.
o adam fenerbahçeli senin stadın falan da yok sahibi GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI kış dedi mi yan yan uzarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
quote:
o adam fenerbahçeli senin stadın falan da yok sahibi GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI kış dedi mi yan yan uzarsın