Şimdi Ara

FİKRİM GELDİ BAKABİLİRMİSİNİZ :D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: manyaq007

Postlarımız yine siliniyor ya işte buna gıcık oluyorum. Diyoruz ya işte objektiflik yok diye.

@Splendor Serveri eleştirirsin ona sözüm yok ama kişiler hakkında yorum yaparsan server eleştrinden çıkar o iş kişisele döner. Oda senle o kişi arasındadır burada mahalle karıları gibi onun bunun cekiştirmesini yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
    O kişi gelip seni banlatıyorsa ona gücü yetiyorsa emin ol ki sert kayaya çarpmışsın demektir. Kişileri yaptıkları işlere göre ayırt edip ona göre eleştiri yaparsan güzel güzel oynarsın diger oyuncular neden rahatca oynuyorda seni banlatıyorlar işte burada bir çelişki var neden sen ? Aynaya bakmayı denemeni tavsiye ederim hatayı başkalarında aramamalısın birazda kendinde ara.

Cünkü başkaları pohpohlamayı secerken ben çekinmeden gordugumu soyluyorum ben hiç bi zaman o kişi hakkında yorumda bulunmadım..Zaten Muadana serverını kotulemişşin diyerek konuya girdi..Ben server hakkında düsündüklerimi söylemiştim o kaldıramamıssa onun sorunu.Ha soylede birsey var ben bi serverda oynayıp gelip beni sucum yokken banlıyorlarsa ben degil onlar düsünmeli..Baska bi server hakkında dediklerimden dolayı banlamaları sacma.Hacı sunu banla yaw diyen biri yüzünden gecirdigim vakit zaman kaybı ws ws gidiyor..Ben hiç bi zaman gözlerimi kapatarak iş yapmam..İstedigi kadar banlayabilirler onların bilecegi iş..Günahı onların boynuna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 7 Ocak 2010; 4:00:42 >

• quote:

Postlarımız yine siliniyor ya işte buna gıcık oluyorum. Diyoruz ya işte objektiflik yok diye.

@Splendor Serveri eleştirirsin ona sözüm yok ama kişiler hakkında yorum yaparsan server eleştrinden çıkar o iş kişisele döner. Oda senle o kişi arasındadır burada mahalle karıları gibi onun bunun cekiştirmesini yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
    O kişi gelip seni banlatıyorsa ona gücü yetiyorsa emin ol ki sert kayaya çarpmışsın demektir. Kişileri yaptıkları işlere göre ayırt edip ona göre eleştiri yaparsan güzel güzel oynarsın diger oyuncular neden rahatca oynuyorda seni banlatıyorlar işte burada bir çelişki var neden sen ? Aynaya bakmayı denemeni tavsiye ederim hatayı başkalarında aramamalısın birazda kendinde ara.

Yönetim senin gıcıklık seviyene göremi davranıcaktı acaba ? Bariz aşşağılama varmış, şikayet edilmiş, goker de gerekeni yapmış. Sana göre objektif'lik yazılan, atılan postta ne yazılırsa yazılsın post'un silinmemesimidir ? Biraz daha gerçekçi olmaya davet ediyorum sizi. Fazla değil çok az gözünüzü aralasanız olup bitenleri görüceksiniz ama. Ne çare.

Konu sapmaya başlamış dikkatinize.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

quote:

Yönetim senin gıcıklık seviyene göremi davranıcaktı acaba ? Bariz aşşağılama varmış, şikayet edilmiş, goker de gerekeni yapmış. Sana göre objektif'lik yazılan, atılan postta ne yazılırsa yazılsın post'un silinmemesimidir ? Biraz daha gerçekçi olmaya davet ediyorum sizi. Fazla değil çok az gözünüzü aralasanız olup bitenleri görüceksiniz ama. Ne çare.

Xoßi sen uyma bari bunlara diycem ama rahat brakmıyorlarki konu nerden nereye gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

quote:

Gözümüz açık sayın yönetici. Siz bu gibi gereksiz konularla zamanınızı kaybetmeyiniz adı üstünde DHYönetici sisiniz. Yapacak daha önemli işleriniz olmalı. Ölüp giden MuOnline bölümüne bukadar ilgi gösterdiginiz içinde bilhassa teşekkür ederiz.
    Neyse kolay gelsin sizlere.

• -YOLCU:Yağcılarda inecek var. Abi Müsait bir yerde inelim.

-ŞoFÖR: Evet haydi çarşı çarşı haydi. haydiii yağcılar yağcılar yağcılar haydi kalkıyor kalkıyor.

umarım anlarsın.
  • quote:

-YOLCU:Yağcılarda inecek var. Abi Müsait bir yerde inelim.

-ŞoFÖR: Evet haydi çarşı çarşı haydi. haydiii yağcılar yağcılar yağcılar haydi kalkıyor kalkıyor.

umarım anlarsın.

her konuda senin ismin geçiyor senin amacını hala anlamış deilim amacın yıldız toplamaksa
    hiç kendini bukadar deşip dökme DH yöneticilerine söyleyelim sana bolca yıldız taksınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

quote:

umarım anlarsın.

her konuda senin ismin geçiyor senin amacını hala anlamış deilim amacın yıldız toplamaksa
    hiç kendini bukadar deşip dökme DH yöneticilerine söyleyelim sana bolca yıldız taksınlar

Buyur birtane daha. Sizi bu foruma sayıylamı verdiler. dur bakim aaa sende aynada var. Sen aynalı tahir misin yoksa aynalı sazan mı hangisi ?

Kapılma rüzgarıma başın döner sağa sola carparsın.

• quote:

quote:

quote:

umarım anlarsın.

Buyur birtane daha. Sizi bu foruma sayıylamı verdiler. dur bakim aaa sende aynada var. Sen aynalı tahir misin yoksa aynalı sazan mı hangisi ?

senin gibleri çok gördük hepside gelip geçici kurduğun cümleler seni ele veriyor
    İnsanda güzel olan yüzdür Yüzde güzel olan gözdür Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür

• quote:

quote:

quote:

quote:

umarım anlarsın.

senin gibleri çok gördük hepside gelip geçici kurduğun cümleler seni ele veriyor
    İnsanda güzel olan yüzdür Yüzde güzel olan gözdür Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür

Bak şimdi gercekden ayıp ediyorsun. İllaki tekerleme veya atasözü söyleyeceksen onun yeri burası degil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

umarım anlarsın.

Bak şimdi gercekden ayıp ediyorsun. İllaki tekerleme veya atasözü söyleyeceksen onun yeri burası degil.

benim birşeyler yazmamı bekleme kendikendine battın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

sorun server açanlarda değil bence kimseye versiyon begendiremiyoruz onu yaparsan gelmem bunu yaparsan gelmem anladımki oyuncuya bağlı server değil herkezin oynayabileceği bi server yapacaksın kimse sıkılmayacak

www.muturkey.com eğer uzun uzun oynuyacam diyosan gel sende

hatta şöyle bi düşüncem var eğer server sahipleri oyuncuları ile birlikte gelmek isterlerse onları GM yapıcam

benden bu kadar böyle konular gereksiz bi arkadas demiş ya

quote:

ilk değilsin merak etme son da olmayacaksın.!!

ya ben bunu indirdim ama bi türlü giremedim msn inide ekledim yardım edermisin

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

hep klasik hareketler bunlar...!

+1

@SqWeK
    ilk değilsin merak etme son da olmayacaksın.!!

neden hepsı dogru sozler senın agzında
  • Mu Online'da komünizm olması pek mümkün değil.Şaka bir yana kimse menfaat birliği olmadığı sürece serverlarını birleştirmek gibi birşey yapmaz.Çünkü serverlar hiçbir zaman playerlar oynasın diye açılmıyor burada.Genelde kendi isimlerinin birşeyler başardığının göstergesi olarak açılıyor.Tartışmalardada çoğumuz senin server'ın bu kadar süre benimki bu kadar süre açık kaldı gibi polemiklere giriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazinga

Mu Online'da komünizm olması pek mümkün değil.Şaka bir yana kimse menfaat birliği olmadığı sürece serverlarını birleştirmek gibi birşey yapmaz.Çünkü serverlar hiçbir zaman playerlar oynasın diye açılmıyor burada.Genelde kendi isimlerinin birşeyler başardığının göstergesi olarak açılıyor.Tartışmalardada çoğumuz senin server'ın bu kadar süre benimki bu kadar süre açık kaldı gibi polemiklere giriyoruz.

Sen hangi filozofsun arkadas çıkaramadım.
  • @manyaq007
    Estağfurullah öyle olduğumu belirtmek istemedim.
  • xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

ARKADASLAR SUAN ACIK OLAN BİRSURU SERVER VAR AMA HİCBİRİDE İC ACICI DEGİL BENCE 3 4 SERVER ADMİNİ BİRLESSİN SAGLAM BİTANE SERVER ACSINLAR ORTAK İSİMDE ORTA ZORLUKDA YANİ KOLAY KOLAY FULLENEMİCEK Bİ SERVER ACSINLAR NE PLAYER ZORLUGU CEKERLER NEDE OYUN OFFLİNE OLMUS OLUR BİZDE AGIZ TADIYLA KASARİZ YA NEDİR BU CEKTİGİMİZ :D .... MANTIKLI PROJELER BEKLİORUZ HADİ GORUM SİZLERİ... HERALDE ADAM AKILLI 2 3 ADAM CIKAR ARANIZDAN...

sana kral ibi bi server cercem su an online 3 kez kapandi onlardada 2gunde surmuodu aciliodu 1 sene icin de server nerdeyse ben 10 aydir oynuyorum bulgar serveri millet 7 rr atimi birakio bizim turkleri anlamis degilim benim 60 rrli mg wardi ecen reso oyun actigi icin birakmistim guzel bi server gelirsen b server manyaq 1 sene yakindir aciq dikkatini cekerim
  • Gördüğüme göre herkes server işinden cok iyi anlıyor herkesin parlak fikirleri var madem bu kadar yaratıcısınız kendiniz yapın benim server daha 2.ayı oldu ama her gün gelişiyor yeni bişiler ekliyorum ilerletiyorum madem bu kadar gelişiyor neden online sayısı 5-10 diceksiniz oda bence mu online oyniyan turk arkdaşlarımızn neredeyse hepsinin yabancı serverda oyanamsı eğer onlar bizi biraz desteklese online sayımız artsa serverlar kapanmaz emin ol en azından ben kendi adıma konuşuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toldo195tr

Gördüğüme göre herkes server işinden cok iyi anlıyor herkesin parlak fikirleri var madem bu kadar yaratıcısınız kendiniz yapın benim server daha 2.ayı oldu ama her gün gelişiyor yeni bişiler ekliyorum ilerletiyorum madem bu kadar gelişiyor neden online sayısı 5-10 diceksiniz oda bence mu online oyniyan turk arkdaşlarımızn neredeyse hepsinin yabancı serverda oyanamsı eğer onlar bizi biraz desteklese online sayımız artsa serverlar kapanmaz emin ol en azından ben kendi adıma konuşuyorum..

ekliyorsun ilerletiyorsun. Bravo valla helal olsun. Gerekli desteği vermeyen ölsün sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 27 Ocak 2010; 17:35:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toldo195tr

Gördüğüme göre herkes server işinden cok iyi anlıyor herkesin parlak fikirleri var madem bu kadar yaratıcısınız kendiniz yapın benim server daha 2.ayı oldu ama her gün gelişiyor yeni bişiler ekliyorum ilerletiyorum madem bu kadar gelişiyor neden online sayısı 5-10 diceksiniz oda bence mu online oyniyan turk arkdaşlarımızn neredeyse hepsinin yabancı serverda oyanamsı eğer onlar bizi biraz desteklese online sayımız artsa serverlar kapanmaz emin ol en azından ben kendi adıma konuşuyorum..

ekliyorsun ilerletiyorsun. Bravo valla helal olsun. Gerekli desteği vermeyen ölsün sana.

ekliyorumdan kastım oyundaki acıkları kapatıyorum playerlar webshopta s4 item istedi onları ekledim bu sayede server ilerlemiş oldu aklınca benle dalga mı geciyoun kaan ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.