Şimdi Ara

FİKRİM GELDİ BAKABİLİRMİSİNİZ :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR SUAN ACIK OLAN BİRSURU SERVER VAR AMA HİCBİRİDE İC ACICI DEGİL BENCE 3 4 SERVER ADMİNİ BİRLESSİN SAGLAM BİTANE SERVER ACSINLAR ORTAK İSİMDE ORTA ZORLUKDA YANİ KOLAY KOLAY FULLENEMİCEK Bİ SERVER ACSINLAR NE PLAYER ZORLUGU CEKERLER NEDE OYUN OFFLİNE OLMUS OLUR BİZDE AGIZ TADIYLA KASARİZ YA NEDİR BU CEKTİGİMİZ :D .... MANTIKLI PROJELER BEKLİORUZ HADİ GORUM SİZLERİ... HERALDE ADAM AKILLI 2 3 ADAM CIKAR ARANIZDAN...

• quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

ARKADASLAR SUAN ACIK OLAN BİRSURU SERVER VAR AMA HİCBİRİDE İC ACICI DEGİL BENCE 3 4 SERVER ADMİNİ BİRLESSİN SAGLAM BİTANE SERVER ACSINLAR ORTAK İSİMDE ORTA ZORLUKDA YANİ KOLAY KOLAY FULLENEMİCEK Bİ SERVER ACSINLAR NE PLAYER ZORLUGU CEKERLER NEDE OYUN OFFLİNE OLMUS OLUR BİZDE AGIZ TADIYLA KASARİZ YA NEDİR BU CEKTİGİMİZ :D .... MANTIKLI PROJELER BEKLİORUZ HADİ GORUM SİZLERİ... HERALDE ADAM AKILLI 2 3 ADAM CIKAR ARANIZDAN...

Arkadaşım suanda açık olan serverın hepsi sağlam bence ayrıca senin zevkine göre server açamaz kimse sen bütün açık serverlara bak dene olmassa sende aç bi tane
  • yabanci serverlere git zyhper mu veya fortress mu dene
  • hep klasik hareketler bunlar...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

hep klasik hareketler bunlar...!

+1

@SqWeK
    ilk değilsin merak etme son da olmayacaksın.!!
  • quote:

. HERALDE ADAM AKILLI 2 3 ADAM CIKAR ARANIZDAN...

LocalMu Kur sen
    ip:127.0.0.1
    port:44405
    exp:1k
    drop:10

• SAGLAM SERVERLAR VAR DİOSUNUZ BEN GOREMİORUM HER BİRİNDE KESİN BİSİLER EKSİK BİRİSİ SUREKLİ OFF BİRİSİ COK KOLAY FULLENIORUZ BIRAKIORUZ BİRİSİNDE PLAYER YOK :D BİRİSİNDE SEKİL VAR DİOZ GİRİOZ ERTESİ GUNU KAPANIO HADİ NAPARSİN :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun server açanlarda değil bence kimseye versiyon begendiremiyoruz onu yaparsan gelmem bunu yaparsan gelmem anladımki oyuncuya bağlı server değil herkezin oynayabileceği bi server yapacaksın kimse sıkılmayacak

www.muturkey.com eğer uzun uzun oynuyacam diyosan gel sende

hatta şöyle bi düşüncem var eğer server sahipleri oyuncuları ile birlikte gelmek isterlerse onları GM yapıcam

benden bu kadar böyle konular gereksiz bi arkadas demiş ya

quote:

ilk değilsin merak etme son da olmayacaksın.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: toldo195tr

quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

ARKADASLAR SUAN ACIK OLAN BİRSURU SERVER VAR AMA HİCBİRİDE İC ACICI DEGİL BENCE 3 4 SERVER ADMİNİ BİRLESSİN SAGLAM BİTANE SERVER ACSINLAR ORTAK İSİMDE ORTA ZORLUKDA YANİ KOLAY KOLAY FULLENEMİCEK Bİ SERVER ACSINLAR NE PLAYER ZORLUGU CEKERLER NEDE OYUN OFFLİNE OLMUS OLUR BİZDE AGIZ TADIYLA KASARİZ YA NEDİR BU CEKTİGİMİZ :D .... MANTIKLI PROJELER BEKLİORUZ HADİ GORUM SİZLERİ... HERALDE ADAM AKILLI 2 3 ADAM CIKAR ARANIZDAN...

Arkadaşım suanda açık olan serverın hepsi sağlam bence ayrıca senin zevkine göre server açamaz kimse sen bütün açık serverlara bak dene olmassa sende aç bi tane

Evet haklı hiç kuşkusuz şuanda açık olan tüm türk server larının hepside çok sağlam, en az 5 online bilemedin 2 o da olmadı 0 kesin canım, hem iki ayda bir kapanıyo bizim serverlarımızın kaliteside burdan geliyor, biz limit i statlara değil server a bağladık max stat 32767 max online time 2 ay, böylece 2 ay yaşadığımız gelişme zevkini sonradan başlayacağımız serverda yaşayacağız, ne güzel ama öyle değilmi :) Tabi hiç gelişmişliğin verdiği o keyfi yaşayamayız oda önemli deil olmuş kadar oluyosunuz hem onu yaşarsak bidaha o hayale kapılmak istemeye biliriz:) Sanki...

• MuTürkey 1.00L
    AdanaMu S4
    Smyramu S4
    CarbonMu S4
    BenixMu S4

1 Ay öncesine kdr herkez server diyordu
    Serverlar acildi ve açilmayda devam ediyor ama artk sorun kurucularda degil
    Playerde serverda su olursa bu olursa aman sunu soyle bunu boyle sunun kuyrugu
    en basidinden bana bilmem ne dedi onu banlayin

BenixMu örnek böyle bir sorun yok argo serbes Player ile iç içe degil gm ve adminler server tek admin var oda Girmiyor Msn iletişim bir editleme vs benzeri bişi yok free hersey mevcut ev pc si degil baglanti ii
    yapilan işler yabancilardan bir fark olmadan acildi bu yazdigim serverlar bence toplanmak yerini
    şu kurucularin işini karişmayi bırakip player playerligini kurucu kuruculugunu yapmali iyer player karişirsa işe verecek parayi konusacak hak sahibi olacak herkezin zevki renk seçimi vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: karameL44

MuTürkey 1.00L
    AdanaMu S4
    Smyramu S4
    CarbonMu S4
    BenixMu S4

BenixMu örnek böyle bir sorun yok argo serbes Player ile iç içe degil gm ve adminler server tek admin var oda Girmiyor Msn iletişim bir editleme vs benzeri bişi yok free hersey mevcut ev pc si degil baglanti ii
    yapilan işler yabancilardan bir fark olmadan acildi bu yazdigim serverlar bence toplanmak yerini
    şu kurucularin işini karişmayi bırakip player playerligini kurucu kuruculugunu yapmali iyer player karişirsa işe verecek parayi konusacak hak sahibi olacak herkezin zevki renk seçimi vardir

zuhaha diyene bak baska bi server admini banlayın dedi die beni siz banlamadınız demi:)ilginc ne diyelim..hemde ranking te acık ara farkla ondeyken...hep player lar suclu adminler sütten cıkma ak kasık

• quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

MuTürkey 1.00L
    AdanaMu S4
    Smyramu S4
    CarbonMu S4
    BenixMu S4

zuhaha diyene bak baska bi server admini banlayın dedi die beni siz banlamadınız demi:)ilginc ne diyelim..hemde ranking te acık ara farkla ondeyken...hep player lar suclu adminler sütten cıkma ak kasık

Adam olanı banlamazlar arkadasım durduk yerde. Bu konuyu açan constantine de sanki sütten çıkmış ak kaşık. GM liğini yaptığım servera gelip GM lere playerlara ana avrat küfür ederse GM e küfür ederse o serverdan paketlenirsin sonra güzel bir plaseyle 90a takarlar adamı.

• Konu nerden nereye gelmiş. Verilen serverların hepsi kalıcı gozukuyor kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

Adam olanı banlamazlar arkadasım durduk yerde.

Heh şunu bileydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Heh şunu bileydiniz.

Sen degilsin ama ne hikmetse senide banlamıyorlar. Gün OKSAY Amcan mı oluyor yoksa. Baya uzun zamandır forumdayım senin 1 kere ceza aldıgını görmedim okadar igneleyici kural dısı sözlerine rağmen. ( Şimdi bana ispatla diyede sakın böylesi bir yanlışa düşme çünkü yazdığın msjlar bir süre sonra siliniyor ve sen yine sütten çıkmış ak kaşık olarak forumda ceza almıyorsun)

Bu arada Yukarıdaki arkadaslara da bir gönderme yapalım Turkey ingilizcede Hindi demek. Ya şunu Türkiye yazın yada Turkish yazın lütfen bilmeden yada tam arastırmadan bu sekilde yazmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 6 Ocak 2010; 2:42:09 >

• quote:

quote:

quote:

Heh şunu bileydiniz.

Sen degilsin ama ne hikmetse senide banlamıyorlar. Gün OKSAY Amcan mı oluyor yoksa. Baya uzun zamandır forumdayım senin 1 kere ceza aldıgını görmedim okadar igneleyici kural dısı sözlerine rağmen. ( Şimdi bana ispatla diyede sakın böylesi bir yanlışa düşme çünkü yazdığın msjlar bir süre sonra siliniyor ve sen yine sütten çıkmış ak kaşık olarak forumda ceza almıyorsun)

Bugüne kadar attığım her postun arkasındayım eğer kural dışı birşey varsa cezasını almışımdır. Eğer kural dışı olduğuna inandığınız birşey varsa da şikayet edin veya siliniyo diyosunuz resmini çekip şikayet edin. Donanimhaberi telefonla arıyoruz diyen sizsiniz arayıp söyleyin Gün OKSAY'a. Ayrıca cezai işlem gerektirecek birşey yapmadığım için doğal olarak ceza almıyorum. Ama eğer çok merak ettiysen seni mutlu edecekse aldığım son uyarıyı koyayım 5 Ağustos 2009; 16:57:44 tarihinde oda 3 ay uyarı almadığım için Kasım ayında silindi..

Edit:/Bu arada kırmızıyla belirttiğim yazıdan seviyen anlaşılıyo zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 6 Ocak 2010; 16:32:42 >

• quote:

quote:

Heh şunu bileydiniz.

La seni banladılarya durduk yere.... poff ne unutkansın ben hatırlıyom sen unutmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

quote:

quote:

Heh şunu bileydiniz.

La seni banladılarya durduk yere.... poff ne unutkansın ben hatırlıyom sen unutmuşsun

Yok ya unuturmuyum bazen bakıyorum eski aldığım uyarılarada gerçekten gülüyorum ama o sorun halledileli 1-1.5 sene oldu. =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

MuTürkey 1.00L
    AdanaMu S4
    Smyramu S4
    CarbonMu S4
    BenixMu S4

Adam olanı banlamazlar arkadasım durduk yerde. Bu konuyu açan constantine de sanki sütten çıkmış ak kaşık. GM liğini yaptığım servera gelip GM lere playerlara ana avrat küfür ederse GM e küfür ederse o serverdan paketlenirsin sonra güzel bir plaseyle 90a takarlar adamı.

Adam olmakla bunun alakası yok ben bi server ı begenmem eleştiririm birini begenir overim..Ama senin serverini eleştirdim die gelip beni banlatıyosan o senın acizligin..Server da Adanamu serveri sahibidir..Acık acık soyleyim yani:)

Kimin adam olup olmadıgı ortada...Bilip bilmeden de yorum yapmayalım..
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 7 Ocak 2010; 1:41:28 >

• Postlarımız yine siliniyor ya işte buna gıcık oluyorum. Diyoruz ya işte objektiflik yok diye.

@Splendor Serveri eleştirirsin ona sözüm yok ama kişiler hakkında yorum yaparsan server eleştrinden çıkar o iş kişisele döner. Oda senle o kişi arasındadır burada mahalle karıları gibi onun bunun cekiştirmesini yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
    O kişi gelip seni banlatıyorsa ona gücü yetiyorsa emin ol ki sert kayaya çarpmışsın demektir. Kişileri yaptıkları işlere göre ayırt edip ona göre eleştiri yaparsan güzel güzel oynarsın diger oyuncular neden rahatca oynuyorda seni banlatıyorlar işte burada bir çelişki var neden sen ? Aynaya bakmayı denemeni tavsiye ederim hatayı başkalarında aramamalısın birazda kendinde ara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.