Şimdi Ara

RF konusunda bi konu da fikrinizi sorcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde verdiğim devre 433 mhz 4 kanal RF alıcı verici devresinin alıcı.devre çok güzel çalısıyor verim güzel.yalnız ben devre üzrindekı 433 mhz rf kıt yerıne 2,4 Ghz rf kit takmak ıstıyorum devrede değişiklik yapmak gerekiyormu sadece kıtleri değiştirsem yetermı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesxx -- 8 Ocak 2008; 23:44:23 >

• sadece kit değiştirmen lazım baska şeye gerek yok. iyi gunler
  • Kullanacaginiz modulun devreniz ile iletisim protokolunun ayni olmasi yeterli.
  • evet modullerin aynı haberleşme protokolunu (I2C veya SPI) kullanıyo olması gerekiyo. bir de aynı bacağa aynı sinyalin gittiğinden emin olmalısın
  • Bu arada hangi modülü kullanıyorsunuz???(Udea değil herhalde)
  • kardeş "KEYMARK" modülü kullanıyorum çok memnunum.433 mhz lıklerını kullandım.şimdi 2.4 Ghz liğini sipariş ettim o gelecek.bide onu kulancam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enesxx

kardeş "KEYMARK" modülü kullanıyorum çok memnunum.433 mhz lıklerını kullandım.şimdi 2.4 Ghz liğini sipariş ettim o gelecek.bide onu kulancam

Kardeş KEYMARK kullanıyorsan ve özel değilse bana devre şemasını ve programını gönderebilir misin?İkisinden biri de olablir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RF modülleri yurtdışından mı sipariş ediyorsunuz? Eğer öyleyse gümrükten nasıl geçiriyorsunuz?
    GSM modülü bile geçiremedim de(GSM ki dünya standardıdır, RF yasalarına uyum konusunda bahane edilebilecek bir şeyi yok)...
  • suan iş yerindeyim akşam evden devreyi göndereyim.devrede programlık bir olay yok.özel alıcı verici entegresi olan pt 2262 ve pt 2272 entegreleri kullanılıyor.4 kanal rf proje.8li dip swich sayesinde kodlama mevcut.yanı baskası frekansımıza giremıyor.bu özelliklerle işine yararsa gönderirim
  • Devre şeması yeterli olur kanımca.
    Bir de kaç volt besleme kullandın?5v'mu(RF'yi beslemek için)
  • quote:

RF modülleri yurtdışından mı sipariş ediyorsunuz? Eğer öyleyse gümrükten nasıl geçiriyorsunuz?
    GSM modülü bile geçiremedim de(GSM ki dünya standardıdır, RF yasalarına uyum konusunda bahane edilebilecek bir şeyi yok)...

rf modulleri yurtdısından getirtmiyorum ben kendim.çalıştıgım satış yapan bir samimi oldugum abi var.433 mhz likler sürekli elinde bulunuyor zaten ama 866 Mhz ,2,4 Ghz vb yüksek frekanslı kitleri sipariş üzerine getiriyor.
  • quote:

Bir de kaç volt besleme kullandın?5v'mu(RF'yi beslemek için)

alıcı için +5V kullandım verici için ise oto uzaktan kumanda larında kullanılan kısa 12V AA pillerden kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

RF modülleri yurtdışından mı sipariş ediyorsunuz? Eğer öyleyse gümrükten nasıl geçiriyorsunuz?

@Hazar GLCD ile bendeki RF modülleri takas edebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom -- 11 Ocak 2008; 11:00:28 >
  • buyur arkadasım yaptığım devre budur .

• arkadaşlar bu devrenin pcb şeması varsa eğer (yoksa da çizip verirseniz çok) ikrama geçer

herkese hayırlı ramazanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.