Bildirim
fikrini tek kelime belirtmeniz yeterli
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kimse de tek kelime yazmamıiş
siz hangi dil öğrenmeye çalışıyorsunuz -
Hocam ne beklediğinize göre değişir dilden birisinin öğrenmesi veya fikri size herhangi bir katkı sağlamaz sadece o insanın hangi dili öğrendiğini ogrenirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında Rusça ya merakım var ama bu kadar zor bir dili boşa öğrenmek istemiyorum
bana getirisi olabilir mi ?
önümüzdeki 10 yılda Türkiye şartlarında iş başvurularında bana artısı olabilir mi ?
fransızca veya ispanyolcaya mı yönelmeliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becurious -- 14 Eylül 2019; 15:18:21 > -
Is olarak katkı sağlamasını istiyorsanız ne okuduğunuz ve ne hedeflediğiniz önemli ileride Nerede çalışmak istiyorsunuz neleri hedefliyorsunuz ve özellikle hangi is genel açıdan şuanda almanca fransızca ispanyolca öğrenebilirsiniz katkısı olur 2.dil olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir dili ögrenmek için o dili sevmek lazım. o dili sevince o kültürü ve o insanlarıda sevmek gerekiyor. Diğer türlü boşuna yorulma. sadece akıcı bi ingilizce ögren yanına da işaret dili ögren tmmdır. -
bu konuyu hala aşamadım ve bir yılım daha çöp oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X