Şimdi Ara

Fikrinize& Önerinize İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 6 yıllık acer laptopumu değiştirmeyi planlıyorum. biraz araştırma yaptım ve içimdeki sesin baskısının esirinde kalarak MAC a geçme düşüncesine yöneldim; lakin kafam biraz karışık şöyle ki:
    -- macbook pro 13(2012) benim bütçem dahilinde alabileceğim tek mac ben yoğun olarak Word ve internet kullanırım ekranın boyuna yabancılık çekmekten korkuyorum biraz küçük gibi sanki(şuanki bilgisayarım 15.4 İNÇ)

-- Bir diğer çekincem: bazı programları (office gibi) crackleri apple da oluyor mu yani windowsta alıştık apple de bu iş nasıl?

-- Son olarak eğer sen biraz daha windowsa takıl macbook senin neyine diyenler varsa (Sony Vaio SVE1511Y1ES ) modeli hakkında fikirlerinizi almak isterim :) Yıllardır her türlü danışmanlık hizmetini ücretsiz sunan DH ailesine şimdiden teşekkürler Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mOBSCENE -- 29 Eylül 2012; 14:19:32 >

• Sadece office programları ve internet için macbook pro yerine air tercih edilebilir yine aynı boyutta.. Sık taşıma ihtiyacı hissediyorsanız 13" çok ideal olur. Aslında bence bir notebook 13" 'ten büyük olmamalı. Taşımak için gayet ideal oluyor. Evde kullanmak için bir monitör almak yeterli.

SVE1511Y1ES Modeline Gelirsek i7 3612 ve 7650 ekran kartı ile Office ve İnternet için fazla iyi:)
    çok güzel cihaz aslında ama bu alet E serisi ve E serisi bir sony yerince bence S serisi daha makbuldür. veya Z serisi (çok pahalı ama.....)
    Yakın zamanda gg de satılanlardan edinseymişsiniz keşke. Alıp satanlardan alabilirsiniz belki..
  • word internet günlük takılmalar için air daha uygun gibi
  • core duo lu 2. el macbooklar nasıldır sizce ve neye dikkat etmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mOBSCENE

core duo lu 2. el macbooklar nasıldır sizce ve neye dikkat etmeli?

neye dikkat etmeli, almamaya dikkat etmeli retina ekranlı, ddr5 harici kartlı, 8 çekirdekli, ssd li macbooklar etrafta uçuşurken 10sene öncesinin teknolojisini almanın mantığı yok, eğer ekonomik nedenlerse meselemiz; biraz daha biriktirip yeni modelden almak lazım diyor ve noktalıyorum. iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

Orijinalden alıntı: mOBSCENE

core duo lu 2. el macbooklar nasıldır sizce ve neye dikkat etmeli?

neye dikkat etmeli, almamaya dikkat etmeli retina ekranlı, ddr5 harici kartlı, 8 çekirdekli, ssd li macbooklar etrafta uçuşurken 10sene öncesinin teknolojisini almanın mantığı yok, eğer ekonomik nedenlerse meselemiz; biraz daha biriktirip yeni modelden almak lazım diyor ve noktalıyorum. iyi forumlar

üstad, yorumun için teşekkürler. Peki core i5 işlemcili 13 inçlik macbook 1 yıllık trden alınma garantili...(ilan linkini koymak uygun olmaz diye eklemedim) bu nasıldır. şimdi macbook ile ilk defa karşılaşan birisiyim mac ikinci el alırken neye dikkat edilmeli batarya nasıl kontrol edilecek vs sorulara cevap verebilir misiniz çok teşekkür ederim. Bu arada umduğum Bütçem 2000lira üst limitte fazlası zor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mOBSCENE -- 2 Ekim 2012; 0:14:02 >

• quote:

core i5 işlemcili 13 inçlik macbook 1 yıllık trden alınma garantili...(ilan linkini koymak uygun olmaz diye eklemedim) bu nasıldır

bahsettiğin word ve internet kullanımı için ve 2000liralık bütçe için iyi, fiyatına bakmak lazım
    quote:

batarya nasıl kontrol edilecek vs

1 yıllık macbookta batarya problemi olmaz, ama kontrol etmek istiyorsan sıfırının bile gideri 7 saattir. alacağın bilgisayar 6-7 saat arası kullanılabilirlik gösteriyorsa iyi bir pili vardır
  • bendekinde pil şu şekilde mesela

• Kimse bahsetmemiş, aradığında istediğin programı bulabiliyorsun.
    Olabildiğince yani mac almaya çalışmalısın bence de.
  • bir iki seçenek var bakalım durum elverirse alacağım İnşallah i5 2. 3. nesil falan anlamıyorum ama bakacağım teşekkür ederim ilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.