Şimdi Ara

Fikrinizi almak istedim (köpekler hakkında önemli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cavalier king charlers spaniel 10 numaradir
  • french bulldog alabilirsin... çok tatlılar...
  • Rottweiler alabilirsin evlatlıktan reddederler ama

Pug bak derim

Benim rottun resimleri telefonlara gıcık oldugu için bağlamadan resim çekemiyoruz

Ata anne babasını bilebilcekmisin bakalım

Fikrinizi almak istedim (köpekler hakkında önemli)

Fikrinizi almak istedim (köpekler hakkında önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 22 Şubat 2009; 15:25:29 >

• barınağa git hem bedava alırsın hem sevaba girersin ama bir çuval yem bağışlaya bilirsin
  • Yaklaşık 10 gün önce petshoptan terrier cinsi bir köpek aldık.köpeğin parazit aşılarının yapıldığı söylendi,büyük bir hevesle alıp evimize geldik ilk 3 gün her şey normaldi ancak 3.günden sonra hiçbir şey yememeye başladı sürekli kustu ve ishal oldu.Veterinere götürdük,aşılarının yapılmadığı ve kanlı ishal hastalığına yakalanmış olduğu söylendi.Meğerse köpek zaten aşısızmış ve bulunduğu petshoptan bu hastalığı kapmış ve bize hasta olarak satılmış maalesef bir haftalık çabanın ardından köpeğimizi dün kaybettik.
    Ve bugün veterinerin yönlendirmesi üzerine hakkımızı aramak için petshopa başvurduk.petshop sahibi köpeğimizin ölüsünü çöpe attırmaya kalktı bir de utanmadan!Şimdi hukuksal açıdan hakkımızı arıycaz elbette ama bu da bize bir ders olduki birdaha petshoptan köpek mi tövbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibelkayapinar -- 4 Mart 2009; 14:48:55 >
  • Geçmiş olsun,bir hayvansever ve köpekleri çok seven birisi olarak hakkaten üzüldüm;petshoptan istisnalar hariç köpek ,vb...alınmaz,köpek üretim çiftliğinden alınır,ya da samimi bir ahbaptan evden alınır.Petshopların pekçoğu duygusuz ve köpeğe değer vermeyen tiplerdir.Malı satana kadardır onların köpek sevgisi
  • Ben de akıllandım zaten şimdi güvenebileceğim bir yerden almak için araştırmaya devam ediyorum.Bildiğiniz yerler varsa yardımlarınıza da açığım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.