Şimdi Ara

Fikrinizi almak istedim (köpekler hakkında önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

16 yaşındayım daha önce bir köpek baktım ama çokta iyi bakamadım. Hem sorumluluk açısından hemde bana arkadaş olması açısından bir köpek istiyorum. Ama ailem bu işe sıcak bakmıyor, baskılarımdan sonra küçük, tüyü az olan bir ev köpeği almaya ikna ettim. Ama bunun maddiyatınıda ben karşılicam bu nedenle ekonomik bir köpekte olmalı tatlıda olsun istiyorum önerileriniz nedir, lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın(bulldog al vs.)

• Labrador ritriever alabilirsin.
  • Beagle,Jack Russel Terrier cinsi köpekler uygun olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Nyctinus

merhaba

16 yaşındayım daha önce bir köpek baktım ama çokta iyi bakamadım. Hem sorumluluk açısından hemde bana arkadaş olması açısından bir köpek istiyorum. Ama ailem bu işe sıcak bakmıyor, baskılarımdan sonra küçük, tüyü az olan bir ev köpeği almaya ikna ettim. Ama bunun maddiyatınıda ben karşılicam bu nedenle ekonomik bir köpekte olmalı tatlıda olsun istiyorum önerileriniz nedir, lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın(bulldog al vs.)

insanın aklına illa bi karpuz kabugu sokucan dimi ?

Pitbull al çok sevimlidir sürekli sever seni... baksana şu tatlılıga abisi ;

• :D bunu alsam annem beni ne yapar acaba, yada o köpek bizi ne yapar.

90 kişi bakmış yokmu başka fikri olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Labrador ritriever alabilirsin.

+1 insanları yakınlık bakımından ve apartmanda bakılabilecek güzel bir köpek
  • Pekines al Benim var ve ben ömrümde böyle akıllı hayvan görmedim.Hatta çevremdeki bazı insanlardan bile akıllı Çok şirinler ve duygusallar aynı zamanda.Seni bir sevdim mi kimse ayıramaz.Tüyleri uzun bende rahatsız oluyourum ama kestirincede kışın günü üşür diye kestirmiyordum.Aklıma kazak almak geldi.Tüylerini kestirdim kazağını giydirdim şu an üşüme ve tüy derdi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 20 Ocak 2009; 0:34:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla aslında köpeklerden nefret ederim ama yakın bi arkadasım alaska kurdu hediye etti ilk etapda almak istemedim, hatta apartmanda oturdugum için sorun yaratacagından korktum ama ev sahibimin yapı krediye olan kredi borcu sayesinde köpeğe fzla ses cıkaramıyo

daha önce hiç köpek bakmamış biri olarak bu piskopat hayvana acayip kanım ısındı 1,5 aydır fln birlikteyiz yalnız kaldıgım için arkadaş olduk beraber takılıoz öle

tüylü istemiyorum demişsin ama husky ve alaskan malamute çok iyi ırklar

bu da bizimkinin bebekliği şimdi hırni gibi oldu i.ne

• pug
    ingiliz bulldog
    fransız bulldog
    chow chow
    shar pei

bunlara bir bak derim :)
  • @Lawagolem

teşekkür ederim ama oda sanki biraz bayan köpeğine kaçıyor gibi geldi. Birde ben oturup onla satranç oynamicam =)

@Şeytan kobra
    labradorda biraz büyük geldi açıkcası

Beagle hakkında ne düşünüyosunuz çok sevimli gibi geldiler

• @Lord Nyctinus

Yanlış düşünüyorsun bir incelesen bayan köpeği ile alakası olmadığını görürsn.Köpek akıllı derken satranç oynyabilecek kadar demedim.Eğer köpeğin sözünü dinlemesini ve istemediğin şeyi yapmamasını istiyorsan akıllı olması, söylediğin hafifde olsa anlayabilmesi lazım.Köpeği uyardığında suratına sazan gibi bakmasını istiyorsan sen bilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 20 Ocak 2009; 0:55:53 >
  • Herşeyden önce ben bir veteriner hekimi olarak işin maddiyat kısmına takıldım.İnşallah ailen aşılarında vb sana destek olur,yoksa hem ailecek sizin,hem de köpeğinizin yaşam kalitesi düşer.Küçük köpekler arasında Beagle çok iyi bir seçim olur,bunun yanında Daschund'lar da çok sevimli ırklardır.

• küçük köpeklerden nefret ederim, kedi alabilirsin onun yerine =/
  • abi böyle küçük köpekler görünce deli oluyorum ya. fındık kadar hayvan paçarımı eşeliyor filan tekmeliyesim geliyor

bende köpek istiyorum ama hem apartman hemde lojman anne babayı geçtim yönetimden izin yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Labrador ritriever alabilirsin.

OlabilirTüyler sorun değil diyorsan golden daha insancıl itaatkar ve arkadaş kanlısı bir hayvandır.
  • golden al nasıl olsa bir bakışıyla annen de sen de trabzon peyniri gibi erirsiniz kimse kızamaz tüyüne
    labrador da saf bulabilirseniz çok akıllı ve sevdiğim cinsler arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Herşeyden önce ben bir veteriner hekimi olarak işin maddiyat kısmına takıldım.İnşallah ailen aşılarında vb sana destek olur,yoksa hem ailecek sizin,hem de köpeğinizin yaşam kalitesi düşer.Küçük köpekler arasında Beagle çok iyi bir seçim olur,bunun yanında Daschund'lar da çok sevimli ırklardır.

Teşekkür ederim maddiyat olarak öyle demek istememiştim, karşilicak durmumuz var ama satın alması bana ait

400-700 ytl civarında birşey istiyorum yani.

• labrador alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barış07

labrador alabilirsin

Resimdeki labrador degil.Safkani:

Ama boyut olaraktan buyuk bir irk.

Aparmanda yasabilen irklar:

http://www.dogbreedinfo.com/apartment.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: scary.

küçük köpeklerden nefret ederim, kedi alabilirsin onun yerine =/

Aynen eskiden terrierim vardı ne gerizekalı köpekler onlar yaw gerçekden kediler daha iyi kücük kopeklerden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.